سلام دوستان
من ازمون ارشد دادم و قبول هم شدم اما جواب نهایی 15 شهریور میاد.
من اموزشیم 6/1 تموم شد و دوره کد افتادم تکاوری پرندک.
میخواستم بدونم اونجا چجوری باید ایست خدمتی بزنم. من 10 شهریور باید خودمو معرفی کنم.
ممنون
سلام دوستان
من ازمون ارشد دادم و قبول هم شدم اما جواب نهایی 15 شهریور میاد.
من اموزشیم 6/1 تموم شد و دوره کد افتادم تکاوری پرندک.
میخواستم بدونم اونجا چجوری باید ایست خدمتی بزنم. من 10 شهریور باید خودمو معرفی کنم.
ممنون
ممنون بابت توضیحات
شما گفتی شامپو و ملحفه همرات ببر ، ولی بعدش گفتی شامپو و دو تا ملحفه میدن ،
یعنی چیزی که میدن بدرد نمیخوره ؟
اونجا دکتر و دارو پیدا نمیشه ؟
Last edited by Milad._.R; 23-08-2016 at 01:28.
بعد 21ماه خدمت تو پرندک تهران و کرمانشاه امروز تموم شدم وای چه خوشحالم
امیدوارم همه با خوشی و سلامتی تموم کنند.
نه زیاد بده نه خوب ولی کویر لوته دیگه
دوست عزیز لازم نیست الکی وسایل اضاف ببرید کولتون سنگیفقط وسایل حموم ببری با چند تا قرص سرماخوردگی اینا خودشون اونجا همه چی میدن
بله بهداری داره دکتر هم هست چاله میدون که نیست![]()
شامپو رو به دو دلیل گفتم ببر، اولا کیفیت شامپو اونا زیاد جالب نیست(شامپو صدر صحت بود واس ما)، دوما تا 20 روز اول به ما شامپو نرسید. ملحفه هم اون دوتا که بهتون میدن باید تو آنکارد استفاده کنید نمیتونید بندازید رو پتو.
دکتر و دارو پیدا میشه اما عملا تا اعزام نگیری بدرد نمیخوره چون تو خود پادگان مثلا سرما بخوری نهایتا بهت 4تا دونه قرص سرما خوردگی با 4تا دونه اوکسیسیلین بدن که هیچ کاری نمیکنه برات! چه برسه بقیه دارو ها !! پس دارو حتما حتما ببر. دیفنوکسیکلات هم لازم میشه ببر![]()
آقا من دوره کد افتادم: پادگان ایرج رستمی شیراز - رسته پیاده - کد عملیات جنگ افزارهای با سهم تیر
کسی اطلاعاتی داره راجع بهش؟
سلام
کسی در مورد تک پسری چیزی میدونه
اگه تک پسر باشی میشه بیفتی شهر خودت !!!!
Sent from my LG-D686 using Tapatalk
من هم دقیقا وضع شما را دارم. افتادم پرندک . ارشد هم قبول شدم![]()
دوستان یدونه برگه هست که توش سوال میکنه شغلتون چیه درامدتون چقدره؟ و... توی اون کارهایی که بلدم رو بنویسم ؟ یا که برگه رو خالی بدم ؟ مثلا بنویسم کارهای کامپیوتری و ارایشگری بلدم؟ یا اگه بنویسم ازم کار زیاد میکشن؟
مدرک ارایشگری ندارم اما یچیزایی بلدم
Last edited by pedram9; 23-08-2016 at 16:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)