اخه کلا در ماه 6 شب اینجوری هستش بقیش دیگه محدود هستم سرعتم رو 5 کیلوبایت هستش
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اخه کلا در ماه 6 شب اینجوری هستش بقیش دیگه محدود هستم سرعتم رو 5 کیلوبایت هستش
کی گفته که اگر 512eco داشته باشی از ساعت 1 شب تا 8 صبح میتونی 3 یا 4 گیگ دانلود کنی من خودم سرعتم که بهترین وضعیت بود یعنی 65 تا صبح 1 گیگ و 200 میگ بیشتر نمیتونستم دانلود کنم در ضمن سرعت 128 چه شب و چه روز از 18 بالاتر نمیره خودتون دیگه حساب کنید که چقدر طول میکشه دانلود 1 گیگ برای من که اول 128 eco داشتم هر 3 روز 1 گیگ میتونستم با سرعت 18 دانلود کنم
در ضمن اون دوستی که میگه چرا شب اینقدر دانلود میکنید باید بگم پس چی دانلود مجانی رو گذاشتند برای همین دیگه پس انتظار داری من که 70 هزار تومن دادم برای 10 گیگ هیچی دانلود نکنم فکر کنم یکی از پشتیبانهای شاتل هستی شک ندارم
اینجا اگر کسی می خواد محکوم نشه به این که از کارمندان شاتل هست از شاتل دزد تعریف نکنه همین با اون پشتیبانهای طوطی گفتارش ون که هیچی سرشون نمیشه وفقط از روی کاغذ برای ما مفاد قانون رو می خونند خاک بر سرشون کنند که فقط با این کارشون کاربرانشون رو از دست دارند میدند قول میدم تا 6 ماه دیگه کل کاربرانش در سطح ایران به 1000 تا نرسه
Last edited by morteza.1975; 05-02-2012 at 20:12.
دوست عزیز چطور تو روز سرعت شده 2 مگابایت
خوب شب هم اگه محدود نباشی همون سرعت روز رو داری
همه حق دارن شبانه هر جور دوست دارن استفاده کنن و شاتل نباید محدود کنه همونطور که توی قرارداد اسمی از محدودیت نیومده
من که یکسالی میشه از دست شاتل راحت شدم و با 128 شبی 1.5 گیگ راحت دانلود میکنم
دوستان واقعا دارید چه توقعی دارید !!
من ART7 دارم ، خوب هرچی پول بدی همون قدرم آش می خوری ،
من که اینقدر دانلود کردم هم شب هم روز لینک کم آوردم سرعتمم کم نشده، الانم که سرعتارو زیاد کردن سرعتمم عالیـه بالاتر از سرویسه
هر چند وقتم خانومای مهربونشون هم یه زنگ میزن از سرویس سوال می کنن که راضی هستیم یا نه
به نظرم باز دم شاتل گرم حال میده به سرویس های اکو که ترافیک رایگان داشته باشن حالا چه 1 گیگ چه 10 گیگ
عادلانه قضاوت کنید![]()
اصلآ همچین چیزی نیست بنده 512eco دارم سرعتم هم در روز از 70 بالاتر نمیره البته در بهترین وضعیت و در شب هم قبل از اینکه محدود بشم 60 بالاتر نمیرفت و با این حالت شبی 1 گیگ و خورده ای بیشتر نمیتونستم دانلود کنم با 128 هم که هر 3 شب 1 گیگ دانلود میکردم حالا شاید منطقه ای شما سرعتی که بهت دادن فرق کنه با ما
شما یا روز اولت هست یا اینکه از کارمندان اونجا هستی که از شاتل دزد و نامرد اینقدر داری دفاع میکنی اولآ شما شبی چقدر داری دانلود میکنی اگر هیچی و زیر 1 گیگ هست که اصلآ اینجا به نظر من نیا ولی اگر دانلود رایگانت بالای 1 گیگ هست و از یک ماه بیشتر هست و هنوز محدود نشدی احتمالآ از دیدشون در رفتی یا اینکه اونجا کس و کاری داری که هواتو دارند
در اخر هم ما که 1ماه و نیم هست که از شاتل اکانت گرفتم یک بار هم زنگ نزدند و زمانی هم که بهشون زنگ میزنیم که چرا خط فلانه بمانه مثل طوطی یک کاغذ گذاشتند جلوشون و شما اگر بد ترین مشکل رو هم داشته باشید جز این چند کلمه که بهشون دیکته کردند نمیشنوید
1 _ من چک کردم مشکلی نیست خط شما هیچ مشکلی نداره
2_ ما کسی رو محدود نکردیم و همچین چیزی رو که شما میفرمایید ما اصلآ نداریم
3_ مشترکینی که در ساعتهای رایگان اقدام به دانلودهای پرحجم میکنند بین کاربران پرحجم دیگه SHER میشند به همین خاطر هست که شما سرعتتون کم شده وگرنه من الان چک کردم سرعت مودمتون خوبه
4_ اینکه الان سرعت شما رو 6 هست کاملآ طبیعی هست و هیچ مشکلی نیست من الان چک کردم هیچ مشکلی نیست
هم برای من هم برای خیلی از بچه های اینجا تو روز سرعتشون 2 مگابایت شده
این قانون رو هم شاتل از 15 مهر در اورد ه
شما اگه صفحات قبل رو بخونید متوجه میشید
تازه اونموقع که این محدودیت اومد یه فرم بچه ها پر کردند فرستادند برای مقررات رادیویی
::
ولی این رو بدون شاتل واقعا دزده
Last edited by jorok20; 06-02-2012 at 01:15.
شما هم آخرش نگفتی که کدووم شرکت رفتی که شبانه و در ساعت رایگان اونهم با 128 داری شبی 1/5 گیگ دانلود میکنی
والله من تا زمانی که محدود نشده بودم با 512ECO خودم رو میکشتم از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1 گیگ و 200 میتونستم دانلود کنم تازه اگر سرعتم ثابت می موند روی 65
حالا اگه خواستی بگو کدووم شرکت هستی که وقتی از این شرکت نامرد اومدم بیرون برم اونجا اشتراک بگیرم
خودمونیم این شاتل چه الکی الکی کاربرانش رو داره از دست میده خاک بر سرش کنند
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
احتمالآ منطقه شما 2 میگ میدن وگرنه اینجا تهران منطقه پیروزی از این خبرا نیست حداقل برای من که نیست من با 512 هیچ وقت سرعتم از 70 بالاتر نرفت الانم که دیگه هیچی سرعت 6
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)