تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3680 از 4751 اولاول ... 2680318035803630367036763677367836793680368136823683368436903730378041804680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,791 به 36,800 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه داری شبی سه چهار گیگ میگیری دیگه چرا می خوای بری !!!!! من دارم ماهی 45 میدم شب و روز یه بند دانلود کنم 2 و نیم گیگم نمیگیره !
    اخه کلا در ماه 6 شب اینجوری هستش بقیش دیگه محدود هستم سرعتم رو 5 کیلوبایت هستش

2. این کاربر از jorok20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کی گفته که اگر 512eco داشته باشی از ساعت 1 شب تا 8 صبح میتونی 3 یا 4 گیگ دانلود کنی من خودم سرعتم که بهترین وضعیت بود یعنی 65 تا صبح 1 گیگ و 200 میگ بیشتر نمیتونستم دانلود کنم در ضمن سرعت 128 چه شب و چه روز از 18 بالاتر نمیره خودتون دیگه حساب کنید که چقدر طول میکشه دانلود 1 گیگ برای من که اول 128 eco داشتم هر 3 روز 1 گیگ میتونستم با سرعت 18 دانلود کنم

در ضمن اون دوستی که میگه چرا شب اینقدر دانلود میکنید باید بگم پس چی دانلود مجانی رو گذاشتند برای همین دیگه پس انتظار داری من که 70 هزار تومن دادم برای 10 گیگ هیچی دانلود نکنم فکر کنم یکی از پشتیبانهای شاتل هستی شک ندارم

اینجا اگر کسی می خواد محکوم نشه به این که از کارمندان شاتل هست از شاتل دزد تعریف نکنه همین با اون پشتیبانهای طوطی گفتارش ون که هیچی سرشون نمیشه وفقط از روی کاغذ برای ما مفاد قانون رو می خونند خاک بر سرشون کنند که فقط با این کارشون کاربرانشون رو از دست دارند میدند قول میدم تا 6 ماه دیگه کل کاربرانش در سطح ایران به 1000 تا نرسه
    Last edited by morteza.1975; 05-02-2012 at 20:12.

4. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کی گفته که اگر 512eco داشته باشی از ساعت 1 شب تا 8 صبح میتونی 3 یا 4 گیگ دانلود کنی من خودم سرعتم که بهترین وضعیت بود یعنی 65 تا صبح 1 گیگ و 200 میگ بیشتر نمیتونستم دانلود کنم در ضمن سرعت 128 چه شب و چه روز از 18 بالاتر نمیره خودتون دیگه حساب کنید که چقدر طول میکشه دانلود 1 گیگ برای من که اول 128 eco داشتم هر 3 روز 1 گیگ میتونستم با سرعت 18 دانلود کنم

در ضمن اون دوستی که میگه چرا شب اینقدر دانلود میکنید باید بگم پس چی دانلود مجانی رو گذاشتند برای همین دیگه پس انتظار داری من که 70 هزار تومن دادم برای 10 گیگ هیچی دانلود نکنم فکر کنم یکی از پشتیبانهای شاتل هستی شک ندارم

اینجا اگر کسی می خواد محکوم نشه به این که از کارمندان شاتل هست از شاتل دزد تعریف نکنه همین با اون پشتیبانهای طوطی گفتارش ون که هیچی سرشون نمیشه وفقط از روی کاغذ برای ما مفاد قانون رو می خونند خاک بر سرشون کنند که فقط با این کارشون کاربرانشون رو از دست دارند میدند قول میدم تا 6 ماه دیگه کل کاربرانش در سطح ایران به 1000 تا نرسه
    دوست عزیز چطور تو روز سرعت شده 2 مگابایت
    خوب شب هم اگه محدود نباشی همون سرعت روز رو داری

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرد مومن،استفاده ی زیاد شما در شب=بیچارگی بقیه
    این خیلی راحته!شما می خوای محدود نشی؟برو آی اس پی دیگه!
    آخه دانلود هم حدی داری به خدا!کل اینترنتو دانلود کردین شما

10 روز دانلود شبانه نکن احتمالا محدودیتو بر میدارن.

مهستی خانم شما حتما آی اس پیتو عوض کن.چون محدوده ی شما احتمالا در قسمتی هست که شاتل کمبود پهنای باند داره و به همین دلیل سرعت روزانت هم اندازه ی قراردادت هست
    همه حق دارن شبانه هر جور دوست دارن استفاده کنن و شاتل نباید محدود کنه همونطور که توی قرارداد اسمی از محدودیت نیومده

من که یکسالی میشه از دست شاتل راحت شدم و با 128 شبی 1.5 گیگ راحت دانلود میکنم

7. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شاتل دیگه واقعآ داره دزدی میکنه ! الان یه هفتس سرعت شبانه رو روی 15 اورده یعنی حتی به 30 که توی قرداد ذکر کرده هم نمیرسه حالا جالبه سرعت دقیقآ از 15 بالا تر نمیره یعنی محدودیت از سمت شرکت نه پهنای باند ! من فقط منتظر عیدی ام که امسال بگیرم بعدم برم از شاتل ! سرویس art 3
    آقای مرتضی خان نفست از جای گرم بلند میشه ها منم اکو128 اوم 1ساله دارم سرعت که شبانه داغونه بعدشم من ماه دوم بود بدون اینکه شبانه استفاده ام زیاد باشه چنان محدود شدم که15 روز تو بند بودم اینقدر تماس گرفتم و درگیر شدم که ثابت کردم بدون استفاده محدود شده که خودشون فهمیدند از محدودیت بیرون اومدم چی میگی شما؟؟؟!!!!!!!!
    آره منم سرعتم از 20 بیشتر نمیشه .شب ها هم بستگی به کرم شاتل دارهاز 3 تا8
    اخه کلا در ماه 6 شب اینجوری هستش بقیش دیگه محدود هستم سرعتم رو 5 کیلوبایت هستش

همه حق دارن شبانه هر جور دوست دارن استفاده کنن و شاتل نباید محدود کنه همونطور که توی قرارداد اسمی از محدودیت نیومده

دوستان واقعا دارید چه توقعی دارید !!
    من ART7 دارم ، خوب هرچی پول بدی همون قدرم آش می خوری ،

من که اینقدر دانلود کردم هم شب هم روز لینک کم آوردم سرعتمم کم نشده، الانم که سرعتارو زیاد کردن سرعتمم عالیـه بالاتر از سرویسه

هر چند وقتم خانومای مهربونشون هم یه زنگ میزن از سرویس سوال می کنن که راضی هستیم یا نه

به نظرم باز دم شاتل گرم حال میده به سرویس های اکو که ترافیک رایگان داشته باشن حالا چه 1 گیگ چه 10 گیگ

عادلانه قضاوت کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز چطور تو روز سرعت شده 2 مگابایت
    خوب شب هم اگه محدود نباشی همون سرعت روز رو داری
    اصلآ همچین چیزی نیست بنده 512eco دارم سرعتم هم در روز از 70 بالاتر نمیره البته در بهترین وضعیت و در شب هم قبل از اینکه محدود بشم 60 بالاتر نمیرفت و با این حالت شبی 1 گیگ و خورده ای بیشتر نمیتونستم دانلود کنم با 128 هم که هر 3 شب 1 گیگ دانلود میکردم حالا شاید منطقه ای شما سرعتی که بهت دادن فرق کنه با ما

11. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان واقعا دارید چه توقعی دارید !!
    من ART7 دارم ، خوب هرچی پول بدی همون قدرم آش می خوری ،

من که اینقدر دانلود کردم هم شب هم روز لینک کم آوردم سرعتمم کم نشده، الانم که سرعتارو زیاد کردن سرعتمم عالیـه بالاتر از سرویسه

هر چند وقتم خانومای مهربونشون هم یه زنگ میزن از سرویس سوال می کنن که راضی هستیم یا نه

به نظرم باز دم شاتل گرم حال میده به سرویس های اکو که ترافیک رایگان داشته باشن حالا چه 1 گیگ چه 10 گیگ

عادلانه قضاوت کنید
    شما یا روز اولت هست یا اینکه از کارمندان اونجا هستی که از شاتل دزد و نامرد اینقدر داری دفاع میکنی اولآ شما شبی چقدر داری دانلود میکنی اگر هیچی و زیر 1 گیگ هست که اصلآ اینجا به نظر من نیا ولی اگر دانلود رایگانت بالای 1 گیگ هست و از یک ماه بیشتر هست و هنوز محدود نشدی احتمالآ از دیدشون در رفتی یا اینکه اونجا کس و کاری داری که هواتو دارند
    در اخر هم ما که 1ماه و نیم هست که از شاتل اکانت گرفتم یک بار هم زنگ نزدند و زمانی هم که بهشون زنگ میزنیم که چرا خط فلانه بمانه مثل طوطی یک کاغذ گذاشتند جلوشون و شما اگر بد ترین مشکل رو هم داشته باشید جز این چند کلمه که بهشون دیکته کردند نمیشنوید

1 _ من چک کردم مشکلی نیست خط شما هیچ مشکلی نداره

2_ ما کسی رو محدود نکردیم و همچین چیزی رو که شما میفرمایید ما اصلآ نداریم

3_ مشترکینی که در ساعتهای رایگان اقدام به دانلودهای پرحجم میکنند بین کاربران پرحجم دیگه SHER میشند به همین خاطر هست که شما سرعتتون کم شده وگرنه من الان چک کردم سرعت مودمتون خوبه

4_ اینکه الان سرعت شما رو 6 هست کاملآ طبیعی هست و هیچ مشکلی نیست من الان چک کردم هیچ مشکلی نیست

13. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اصلآ همچین چیزی نیست بنده 512eco دارم سرعتم هم در روز از 70 بالاتر نمیره البته در بهترین وضعیت و در شب هم قبل از اینکه محدود بشم 60 بالاتر نمیرفت و با این حالت شبی 1 گیگ و خورده ای بیشتر نمیتونستم دانلود کنم با 128 هم که هر 3 شب 1 گیگ دانلود میکردم حالا شاید منطقه ای شما سرعتی که بهت دادن فرق کنه با ما
    هم برای من هم برای خیلی از بچه های اینجا تو روز سرعتشون 2 مگابایت شده
    این قانون رو هم شاتل از 15 مهر در اورد ه
    شما اگه صفحات قبل رو بخونید متوجه میشید
    تازه اونموقع که این محدودیت اومد یه فرم بچه ها پر کردند فرستادند برای مقررات رادیویی
    ::
    ولی این رو بدون شاتل واقعا دزده
    Last edited by jorok20; 06-02-2012 at 01:15.

15. 3 کاربر از jorok20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما هم آخرش نگفتی که کدووم شرکت رفتی که شبانه و در ساعت رایگان اونهم با 128 داری شبی 1/5 گیگ دانلود میکنی

والله من تا زمانی که محدود نشده بودم با 512ECO خودم رو میکشتم از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1 گیگ و 200 میتونستم دانلود کنم تازه اگر سرعتم ثابت می موند روی 65

حالا اگه خواستی بگو کدووم شرکت هستی که وقتی از این شرکت نامرد اومدم بیرون برم اونجا اشتراک بگیرم

خودمونیم این شاتل چه الکی الکی کاربرانش رو داره از دست میده خاک بر سرش کنند

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

هم برای من هم برای خیلی از بچه های اینجا تو روز سرعتشون 2 مگابایت شده
    این قانون رو هم شاتل از 15 مهر در اورد ه
    شما اگه صفحات قبل رو بخونید متوجه میشید
    تازه اونموقع که این محدودیت اومد یه فرم بچه ها پر کردند فرستادند برای مقررات رادیویی
    ::
    ولی این رو بدون شاتل واقعا دزده
    احتمالآ منطقه شما 2 میگ میدن وگرنه اینجا تهران منطقه پیروزی از این خبرا نیست حداقل برای من که نیست من با 512 هیچ وقت سرعتم از 70 بالاتر نرفت الانم که دیگه هیچی سرعت 6

17. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •