من از E-care فعالش كردم ولي به جاش who called برام فعال شد و كار هم ميكنه !!
![]()
من از E-care فعالش كردم ولي به جاش who called برام فعال شد و كار هم ميكنه !!
![]()
Last edited by brightest; 25-06-2007 at 13:56.
بچه ها قضیه این سیم کارت 30 تومنیا چیه؟
به 140 كه زنگ زدم خود يارو گفت كه شايد بتوني با گوشيت مكالمه داشته باشي ولي براي تنظيمات gprs و mms
حتما گوشيت بايد رجيستر شده باشه ! منم خودم تعجب كردم . اگه ماله شما داره كار ميكنه و رجيستر هم نيست
شايد تازگي ها اينطوري شده بازم نمي دونم . بايد بازم تحقيق كنم
خودت بگیر گوشی یه امتحان بکون اگه جواب داد بخرش ولی اگه خریدی به منم میدی یه زنگ باهاش بزنم؟
بله عزيزان جشنواره ديروز بود
كه من بد شانس سيم كارتم رو در عرض 1 ساعت گم كردم
تا فردا هم تمديد شد
اتفاقا به يارو گفتم كه به شرط چاقو بده ، گفتم اگه رفتم باهاش تو سايت حتما مي خرم
يارو گفت چون اكه و تو پكه نمي تونم شرمنده![]()
عليرضا جان منم تهرانم ديگه دمت گرم بابا شهران![]()
تمپست جان اين خبر رو از كجا آوردي ؟ 6 تير كه روز زن نيست منم دلم رو خوش كرده بودم بابا 14 تير روز زنه حالا
منبعت كجاست بگو ما هم ببينيمدر ضمن كل ملت فهميدن ما مي خوايم 5700 بخريم ( چاكريم ) اگه خريديم
شيرينيشم مي ديم![]()
قضیه خاصی نداره سیم کارت های اعتباری هستن.برای اطلاعات بیشتر برو سایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به جاش بگم D: از سایت ایستنا !![]()
آقا ابراهیم برو گوشیتا بخر و حال کن چون از فردا دیگه رجیستر و غیر رجیستر معنا نداره !
الزام ثبت شماه سریال گوشی های تلفن همراه برای استفاده در شبکه تلفن همراه دولتی کشور (mcci) از صبح فردا برچیده میشود.
به گزارش خبرنگار ایستنا صبح امروز دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-از موافقت دولت با برگشت فرآیند ثبت شماره سريال به حالت قبلي و برطرف شدن مشكل ثبت شماره سريال گوشي هاي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار خبر داد.
طبق اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا این تغییر از صبح فردا از سوی مدیران شرکت ارتباطات سیار اعمال خواهد شد و به این ترتیب کلیه گوشی های تلفن همراه بدون نیاز به ثبت شماره سریال بوسیله سیم کارت های دائمی و اعتباری شرکت ارتباطات سیار قابل استفاده خواهند بود.
پیش از این و پس از افزایش تعرفه گمرکی واردات گوشی تلفن همراه از ۶ به ۶۰ درصد در بهار گذشته ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا شرکت ارتباطات سیار را ملزم کرده بود امکانی را فراهم سازد که امکان استفاده از این شبکه تنها در گوشی های که به صورت قانونی وارد و شماره سریال آنها در مرکز Eir این شرکت ثبت شده باشند را ممکن سازد.
شرکت ارتباطات سیار در حال حاضر بیش از ۱۷ میلیون مشترک دارد
Last edited by vahooli; 25-06-2007 at 16:20.
من نميدونم چرا اينها اين ام ام اس رو فعال نميکنن؟؟؟ پوسيديم به خدا.........دليوري ماهم که شانسمون هنوز خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)