تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 942 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا یه مشکل دارم که اونم اگه حل شه، فعلاً با ایرانسل کاری ندارم

اینکه من Voice mail فعال هست ولی کار نمیکنه؟

چیکار کنم؟ به شماره های 100 و 105 هم که تماس میگیرم، یه پیغامی واسه خودش میگه و یا قطع میشه، وقتی هم که افلاین هستم و یا در دسترس نیستم خطم به Voice mail نمیره

اصلاً شماره Voice mail ایرانسل چنده ؟ از طریق DIVERT میشه که خط رو بهش انتقال داد، این شماره رو نمیدونم.

دوستان کسی از Voice mail استفاده میکنه ؟

راهنمائی کنید من چیکار کنم.

مرسی

من از E-care فعالش كردم ولي به جاش who called برام فعال شد و كار هم ميكنه !!
    Last edited by brightest; 25-06-2007 at 13:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها قضیه این سیم کارت 30 تومنیا چیه؟

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ربطی به GPRS & MMS نداره اگه مدل گوشیت تو لیست قابلیت این امکانات باشه ربطی نداره .
    گوشیه منم قاچاقه سریالشم دست نخورده هست یعنی وقتی خط دولتی میندازی ساپورت نمیکونه ولی همه امکاناتشم سر جاشه
    به 140 كه زنگ زدم خود يارو گفت كه شايد بتوني با گوشيت مكالمه داشته باشي ولي براي تنظيمات gprs و mms

حتما گوشيت بايد رجيستر شده باشه ! منم خودم تعجب كردم . اگه ماله شما داره كار ميكنه و رجيستر هم نيست

شايد تازگي ها اينطوري شده بازم نمي دونم . بايد بازم تحقيق كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به 140 كه زنگ زدم خود يارو گفت كه شايد بتوني با گوشيت مكالمه داشته باشي ولي براي تنظيمات gprs و mms

حتما گوشيت بايد رجيستر شده باشه ! منم خودم تعجب كردم . اگه ماله شما داره كار ميكنه و رجيستر هم نيست

شايد تازگي ها اينطوري شده بازم نمي دونم . بايد بازم تحقيق كنم
    خودت بگیر گوشی یه امتحان بکون اگه جواب داد بخرش ولی اگه خریدی به منم میدی یه زنگ باهاش بزنم؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله عزيزان جشنواره ديروز بود
    كه من بد شانس سيم كارتم رو در عرض 1 ساعت گم كردم
    تا فردا هم تمديد شد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودت بگیر گوشی یه امتحان بکون اگه جواب داد بخرش ولی اگه خریدی به منم میدی یه زنگ باهاش بزنم؟
    اتفاقا به يارو گفتم كه به شرط چاقو بده ، گفتم اگه رفتم باهاش تو سايت حتما مي خرم

يارو گفت چون اكه و تو پكه نمي تونم شرمنده

عليرضا جان منم تهرانم ديگه دمت گرم بابا شهران

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!

به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
    یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.

توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.

درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
    توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.

درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.

با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.

بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
    تمپست جان اين خبر رو از كجا آوردي ؟ 6 تير كه روز زن نيست منم دلم رو خوش كرده بودم بابا 14 تير روز زنه حالا

منبعت كجاست بگو ما هم ببينيم در ضمن كل ملت فهميدن ما مي خوايم 5700 بخريم ( چاكريم ) اگه خريديم

شيرينيشم مي ديم

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها قضیه این سیم کارت 30 تومنیا چیه؟
    قضیه خاصی نداره سیم کارت های اعتباری هستن.برای اطلاعات بیشتر برو سایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمپست جان اين خبر رو از كجا آوردي ؟ 6 تير كه روز زن نيست منم دلم رو خوش كرده بودم بابا 14 تير روز زنه حالا

منبعت كجاست بگو ما هم ببينيم در ضمن كل ملت فهميدن ما مي خوايم 5700 بخريم ( چاكريم ) اگه خريديم

شيرينيشم مي ديم
    من به جاش بگم D: از سایت ایستنا !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

آقا ابراهیم برو گوشیتا بخر و حال کن چون از فردا دیگه رجیستر و غیر رجیستر معنا نداره !

الزام ثبت شماه سریال گوشی های تلفن همراه برای استفاده در شبکه تلفن همراه دولتی کشور (mcci) از صبح فردا برچیده میشود.

به گزارش خبرنگار ایستنا صبح امروز دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-از موافقت دولت با برگشت فرآیند ثبت شماره سريال به حالت قبلي و برطرف شدن مشكل ثبت شماره سريال گوشي هاي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار خبر داد.

طبق اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا این تغییر از صبح فردا از سوی مدیران شرکت ارتباطات سیار اعمال خواهد شد و به این ترتیب کلیه گوشی های تلفن همراه بدون نیاز به ثبت شماره سریال بوسیله سیم کارت های دائمی و اعتباری شرکت ارتباطات سیار قابل استفاده خواهند بود.

پیش از این و پس از افزایش تعرفه گمرکی واردات گوشی تلفن همراه از ۶ به ۶۰ درصد در بهار گذشته ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا شرکت ارتباطات سیار را ملزم کرده بود امکانی را فراهم سازد که امکان استفاده از این شبکه تنها در گوشی های که به صورت قانونی وارد و شماره سریال آنها در مرکز Eir این شرکت ثبت شده باشند را ممکن سازد.

شرکت ارتباطات سیار در حال حاضر بیش از ۱۷ میلیون مشترک دارد
    Last edited by vahooli; 25-06-2007 at 16:20.

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

من نميدونم چرا اينها اين ام ام اس رو فعال نميکنن؟؟؟ پوسيديم به خدا.........دليوري ماهم که شانسمون هنوز خرابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •