سلام دوستان عزیز من بازی mad cars را دانلود کردم اما پسورد ندارم اگه ممکنه راهنمایی کنید اگه پسورد بازی را دارید برام بزارید ممنون میشم.
سلام دوستان عزیز من بازی mad cars را دانلود کردم اما پسورد ندارم اگه ممکنه راهنمایی کنید اگه پسورد بازی را دارید برام بزارید ممنون میشم.
بچه ها کجایین پس؟
چه جوری ببرم رستوران؟آخه رستوران کجاست؟(رستوران که جای بدی نیست!)
بابا مراحلت زیاده.در ضمن احتمالا سیوتون خرابه باید از اول برین.چون اون مرحله مد داگ خیلی آسونه.اگر خودشو سریع میندازه پایین به خاطر استفاده از رمزایی هست که زدین.![]()
بابا وقتی دوستتو سوار کردی نقشه رو بزن.همه اش علامت داره.فقط حواست باشه یارو خوشش بیاد والا بدتر میشه
مرسی دوست جان.آدرس کافه های ... که تو نقشه نیست رو از کجا باید گیر بیارم؟
دوستان من تو نقشم هیچ هودی نیست!
یعنی من میتونم برم منطقه های مختلف و بالاس ها و واگوس ها رو ببینم ولی نقشم رنگی نیست و بعلاوه وقتی میرم هود تصرف کنم (یا همون جنگ گروه ها) یه عده دشمن میکشم بقیه بالاس ها فرار میکنن! بعد نقشم چشمک نمیزنه!
ورژن جی تی ای سان آندریاس من اینه:
Grand Thift Auto - San Andreas2 Farsi Edition
اینم عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب باید بیشتر ازشون بکشی. بعد چشم میزنه. اگه اصلا صفحه رنگی نیست یعنی یه مرحله ای هستین که به این کار نیازی نیست و منطقه ها رو نشون نمیده. باید صبر کنی تا مرحله آخر.
کافه یا جایی که غذا بخورین یا جایی که بستنی بخورین؟ همشون توی نقشه هست دیگه. غیر از اونا دیگه نیست. فقط سالن رقص و توی همین مایه ها عکس توی نقشه ندارن.
من یک ساعت رفتم اونجا همه بالاس ها رو کشتم منتظر موندم 30 دقیقه یک ساعت یه گروه دیگه ظاهر شدن! تیر اندازی کردم بجای دفاع فرار کردند!
من میگم نقشم اصلا رنگی نیستش! همونطوری که عکس گرفتم
مرحله HOME INVISON رو رد کردم همین چند دقیقه پیش یعنی یه مرحله بعد از اون مرحله ای که باید بری خونه این پیرمرده. از اول بازی هیچ رنگی نبود!
مرحله آخر؟! بابا یه مرحله هست باید بری GLEN PARK رو تصرف کنی ... اون چی ؟
سالن رقص و توی همین مایه ها رو میخوام.باید چه جوری پیداشون کنم؟
راستی اگه بخوام آهنگهایی که خودم میخوام تو ضبط ماشی بخونه باید بریزم تو پوشه User Tracks درسته؟پس چرا من میریزم نمیخونه؟پسوند خاصی میخواد؟
کمک کنید کـــــمـــکمن یک ساعت رفتم اونجا همه بالاس ها رو کشتم منتظر موندم 30 دقیقه یک ساعت یه گروه دیگه ظاهر شدن! تیر اندازی کردم بجای دفاع فرار کردند! من میگم نقشم اصلا رنگی نیستش! همونطوری که عکس گرفتم مرحله Home Invison رو رد کردم همین چند دقیقه پیش یعنی یه مرحله بعد از اون مرحله ای که باید بری خونه این پیرمرده. از اول بازی هیچ رنگی نبود! مرحله آخر؟! بابا یه مرحله هست باید بری Glen Park رو تصرف کنی ... اون چی ؟
سوار ماشین که شدی برو تو شبکه user track تو رادیوت.باید بخونه!!
به سختیسالن رقص و توی همین مایه ها رو میخوام.باید چه جوری پیداشون کنم؟![]()
کاری نداره برادر.هر دری که باز شد برو توش ببین چیه!!![]()
از همون مرحله اول که هود نداریم!!یبار آخر بازی هست.یبارم همون وسطاش.شاید شما نرسیدی خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)