منم مثل شما تخلیه کردم .
مثل اینکه شاتل نامحدود داره سرعتش هم مثل پارس پایین میاره .
ولی نظر من اینه اگه دانلود خیلی زیاد نداری ایرانسل 4G بگیر با بسته نامحدودش میتونی شبی 20 گیگ راحت دان کنی اگه پوشش تون خوب باشه .
منم مثل شما تخلیه کردم .
مثل اینکه شاتل نامحدود داره سرعتش هم مثل پارس پایین میاره .
ولی نظر من اینه اگه دانلود خیلی زیاد نداری ایرانسل 4G بگیر با بسته نامحدودش میتونی شبی 20 گیگ راحت دان کنی اگه پوشش تون خوب باشه .
من هم در آستانه تخلیه هستم احتمالا فردا درخواست تخلیه میدم با اینکه بیشتر از یک هفته دیگه قرار داد دارم
پارس آنلاین دیگه واقعا گرونه یه سرویس 1024 با 20گیگ ترافیک یک ماهه قیمتش بالا 52 تومن در میاد بدون شبانه رایگان که به نظر به صرفه نیست الان هم سرویس 256 نامحدود دارم که تا 16 گیگ سرعت بد نیس اما الان تقریبا روی 50 کیلوبایت برثانیه قفل شده
شما در حال حاضر چه اینترنتی گرفتین؟ شبانه هم دارید؟
راستی نزدیک 1500 امتیاز باشگاه مشتریان دارم که نمیدونم چی کارشون کنم. کسی از دوستان خواست پیام بده.
جدی نامحدود 128 رو حذفیدن؟ عجب آشغالهایی فقط پول رو میشناسن
دوستان یک سوال: ما پول تلفن رو ندادیم تلفن قطع شده میخواستم بدونم با این وجود میشه پارس رو تخلیه کرد و از شرکت دیگه ای سرویس گرفت؟ مخابرات اذیت نمیکنه؟
دوستان یه سوال فنی
من گاهی به خصوص وقتی تازه روشن شده دیر وصل میشه اینترنت . لاگ مودم یه 10 دقیقه این پیغامو میده مرتب تا اینکه بلخره وصل بشه :
Couldn't get channel number: Transport endpoint is not connected
Couldn't reset tty to normal line discipline: Inappropriate ioctl for device
نظرتون چیه ؟
مودمو ریست فکتوری کنید
ظاهرا مشکل کانال داره درست میگم؟!
کانالو دستی بدید درست نمیشه؟
کانالو نمیشه اخه دستی بدم ... مودمم تی پی لینکه . با ریست حل نشد
یه زنگی بزنید بهشون بگید پورتو برام ریست کنید
ببینید چی میشه
به بسته نامحدود فک کردم یکم دردسر داره فقط ۲ تا ۸ صبح میتونیم استفاده کنیم
باید گوشی تا صبح نتش روشن باشه، گوشی منم مصرف باتریش زیاده تا صبح شارژ نمیشه هیچی، خالی هم میشه :))))
مشکلم اینه که یوتیوب و استپاتیفای زیاد استفاده میکردم، دانلودم زیاد نیست! (ماهانه ۴۰-۳۰ گیگ بدون دانلود :))) )
شاتل هم مصرف منصفانه داره، مث بقیه نمیگه تا چقد با سرعت بالا میتونی دانلود کنی
وقتیم محدود میشه میاد ۱۶ کیلوبایت :|
کلا فک نکنم دیگه اینترنت نامحدود ۳۰ تومنی وجود داشته باشه :))
Last edited by D.War; 20-08-2016 at 09:47.
خودشون که میگفتن که دستور تنظیم مقرراته و همه شرکتا موظفن تا آخر ماه ۱۲۸ و سرویس های بی کیفتشونو حذف کنن :| حالا چقد درسته نمیدونم
مخابرات بستگی به شهرش داره، کرمانشاه که افتضاحه
اگه تلفونتون کلا قط بشه یا واگذار بشه باید از سرویسای وایرلس و وایمکس استفاده کنین.
من دو تا پارس آنلاين دارم. نامحدود 128
يکيش رو دارم جمع ميکنم و ميرم شاتل.
اگر خوب بود ديگري هم جمع ميشه
عوضي ها اون موقع که من گرفتم نامحدود 128 تا 20 گيگ سرعت بالا بود. هي ذره ذره کم کردن
Last edited by saeidsmxo; 20-08-2016 at 15:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)