تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 752 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من از یوزرهای جدید هستم و قسمت هایی از این تاپیک رو خوندم و خیلی خوبه که دوستان انقدر به همدیگه اینجا کمک میکنن. منم قصد خرید هدفون های Beats رو دارم و متاسفانه کاملا گیج شدم. اگه کسی از دوستان تجربه داشته باشه نسبت بهشون و بتونه کمکم کنه ممنون میشم. اول اینکه الان تو پایتخت زیاد شدن و قیمتاشونم مناسبه بطوری که الان خریدشون تو ایران ارزونتر از کشورهای اروپایی در میاد ولی من تو یوتیوب اینا که گشتم دیدم نمونه های تقلبی واقعا شبیه هستش به همین دلیل به نظرتون اینجا بخرم بهتره یا وایسم یکی برام بیاره. دوم اینکه بین دو مدل Studio و Pro نمیدونم کدومو انتخاب کنم یعنی اول نظرم استودیو بود ولی بعد دیدم از لحاظ کیفیت ساخت پرو خیلی بهتره ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم بخاطره همین کسی تست کرده؟ یا جایی تو پایتخت (یا جای دیگه) میشناسین که بشه تست کرد؟ اگه دوستان کمک کنن واقعا ممنون میشم.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان میخوام یه هدفون برای کامپیوتر بگیرم حدود 30 تومن چی پیشنهاد میدین برای موزیک گوش دادن طولانی مدت میخوام صداشم اگه درز کنه مهم نیست
    تو گوشی یا رو گوشی هم فرقی نمیکنه برام فقط کیفیتش خوب باشه اذیت نکنه و سیمش کوتاه نباشه و ترجیحا بیس نرم داشته باشه
    دوست عزیز در این رده قیمت بهترین مدلی که می تونم با توجه به موجودی بازار پیشنهاد بدم
    Sony MDR-ED12
    Sony MDR-E10LP
    هست که برای استفاده طولانی مدت عالی هستند
    فقط اگه دنبال بیس قوی هستید ED12 قویتر از E10LP هست و اگر از بیس سونی خوشتون نمیاد مدل بهتری سراغ ندارم

شما هم موفق باشید

من یه هدست بلوتوس مارک we.com خریدم 30 هزار تومان و نوکیا هم داشت همین قیمت برای voice chat با مسنجر گرفتم خوشگل هست و خوبه وقتی وصل کردم گوشی صداش استریو بود و خوب میومد و میکروفون کار میکنه ولی به کامپیوتر وصل کردم تو گوگل تالک صحبت کردم صدا طرف میاد ولی صدای من نمیره. چیکار باید بکنم؟؟؟ میخوام بدونم رو کامپیوتر کار نمیکنه پس بدم البته روی جلدش زده :
    mobile-pc-notbook
    مدل دقیقش این هست:
    Stereo Hedset H580 مارک We.Com

این عکسش:

من یه هدست بی سیم میخوام که کیفیت گوشی هاش و میکروفونش عالی باشه ولی کریتیو نمیخوام چون 100 هزار به بالا هستش در حد 50 تومان دیگه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دوست عزیز بهتره برای این کاربردتون از مدلهای مبایل استفاده کنید که برندهای متخصص اون هم کم نیستند و اغلب قیمت خوبی هم دارند حدود 10 صفحه قبل یکی از کاربرها یک مدل نوکیا خریده بود که مشخصات خوبی هم داشت پیشنهاد:
    از مدلهای Jabra مدل Clipper + یک هدفون خوب که جداگانه اگه دوست داشتید براش بگیرید مگرنه هدفون همراهش هم خوبه گزینه مناسبی هست

البته قیمتش یک کمی از بودجه شما بالاتره ولی به نظرم بهتر از مدلهای ارزانتر هست

شما هم موفق باشید

سلام
    من یه گوشی نوکیا N79 دارم که هدفونش قطعی داره.می خواستم بپرسم یهearphone میتونم جاش بگیرم که کیفیت بالایی داشته باشه که به اون رابطی که از طریقه ی اون به گوشی وصل می شه(سمت چپ تصویر زیر) بخوره؟
    تصویر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام به شما

شما هر نوع هدفونی می تونید بگیرید ولی باید دقت کنید که هدفون شما امپدانسش بیشتر از 32 اهم نباشه و اینکه اگر اشتباه نکرده باشم فیش هندزفری گوشی شما از نوع چهار قسمته و ریز هست برای اینکه بتونید یک هدفون معمولی که فیشش سه قسمته هست بهش وصل کنید می تونید از تبدیل کوچیکی که اغلب فروشگاههای لوازم جانبی دارند استفاده کنید

شما هم موفق باشید.

سلام
    من از یوزرهای جدید هستم و قسمت هایی از این تاپیک رو خوندم و خیلی خوبه که دوستان انقدر به همدیگه اینجا کمک میکنن. منم قصد خرید هدفون های Beats رو دارم و متاسفانه کاملا گیج شدم. اگه کسی از دوستان تجربه داشته باشه نسبت بهشون و بتونه کمکم کنه ممنون میشم. اول اینکه الان تو پایتخت زیاد شدن و قیمتاشونم مناسبه بطوری که الان خریدشون تو ایران ارزونتر از کشورهای اروپایی در میاد ولی من تو یوتیوب اینا که گشتم دیدم نمونه های تقلبی واقعا شبیه هستش به همین دلیل به نظرتون اینجا بخرم بهتره یا وایسم یکی برام بیاره. دوم اینکه بین دو مدل Studio و Pro نمیدونم کدومو انتخاب کنم یعنی اول نظرم استودیو بود ولی بعد دیدم از لحاظ کیفیت ساخت پرو خیلی بهتره ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم بخاطره همین کسی تست کرده؟ یا جایی تو پایتخت (یا جای دیگه) میشناسین که بشه تست کرد؟ اگه دوستان کمک کنن واقعا ممنون میشم.
    سلام به شما

خیلی خوش امدید

مرسی از نظر مثبت شما درباره دوستان فعال اینجا

لطفآ اشتباه دیگران رو شما تکرار نکنید دوست من هدفونهای Beats نه در ایران بلکه در تمام دنیا نمونه تقلبی اون موجوده و روزانه فروخته میشه اما سوال اینجاست که آیا از نظر کیفیتی مطلوب هستند؟ مطمئن باشید که جواب این سوال خیر خواهد بود برند Beats یک برند فشن هست که با تبلیغات گسترده هدفونهای بسیار بی کیفیت خودش رو می فروشه به هر حال برای اینکه شما بعدها از مشورت با من ناراحت نشید لطفآ تا اطلاع ثانوی سمت این برند به خصوص در ایران نرید

اگه خیلی اسرار دارید می تونید تشریف ببرید بازار و به اولین فروشگاه که رسیدید خواهش کنید که اجازه تست به شما بدهند چون بسته بندی هدفون طوری هست که قابل تست باشه اگه از جنس صداش خشتون اومد که عالیه مگرنه . . .

در آخر مدل Studio بهترین این برند هست که اگر لیست تمام هدفونهای تولید شده دنیا تا به امروز رو 10000 مدل مختلف فرض کنیم که از نظر کیفیت رده بندی شده باشند بهترین Beats شاید حدود وسط قرار بگیره

شما هم موفق باشید.

سلام به همه دوستان
    به خصوص:
    Peacful1
    Rave-87
    kindlinessangel
    milad_takjoo
    musketeer

و تمام عزیزانی که اسم کاربریشون رو دقیقآ خاطرم نیست چند وقتی با شما بودم و خیلی چیزها یاد گرفتم و چیزهایی که بلد بودم رو تا جایی که امکان داشت در اختیار همه گذاشتم به امید روزی که دوباره فرصت باشه بیام اینجا و . . .

خدا نگهدار همه شما عزیزان

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:24. دليل: پست متوالی

3. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

مرسی
    فقط آقا رضا کاش یکم راجع به نتیجه گیری من در مورد soundstage و واکنش هدفون به فرکانس هاس مختلف و همینطور فرمت ها و سبک های مناسب برای این هدفون صحبت کنید. اینکه درست است یا نه .
    چون من تجربه استفاده از هدفون های دیگه را ندارم و همینطور soundstage در دیگر هدفون ها. صرفا چیزی که حس کردم رو اینجا بیان کردم.
    از peaceful1 عزیز هم همین خواهش رو دارم.
    آقا رضا و rave-87 عزیز استاد ما هستند تا دوستان هستند من اصلا نظری ندارم(همین طوریش هم ندارم)
    من فقط خواستم نکته ایی رو گوشزد کنم, وقتی شما فیلم ها و نوشته های معتبر رو درباره توصیف صدای هدفون ملاحظه کنید میبینید که بازه فرکانس شنوایی رو عموم راحت تا 10 بازه تقسیم میکنند و حتی نوع و حالت عمق صدا رو به شکلهای مختلف توصیف میکنند, این تصویر سازی رو وقتی میشه خوب انجام داد که فرد سازهای زیادی رو از سنین کم شنیده باشه و از نزدیک صدای اونها رو تجربه کرده باشه.
    تو خیلی از کشورهای دنیا یکی از لوازم واجب مدارس پیانو هست که کنار سالن اجتماعاتشون دارند.
    حالا تو کشور ما تو خونه ایی هم اگه هست دکور پذیرایی هست این که ساز مادر بود دیگه تکلیف بقیه روشنه!!
    برای همین به نظر من اون درکی که عرف جامعه ما میتونند از صدا داشته باشند با هر چند تجربه استفاده از هدفون برای نظر دادن خیلی نمیتونه کارساز باشه. خود این به نظر من یکی از مهمترین دلیلهای فراگیر بودن برندهایی مثل:
    لنون و مارشال و بیتس و سکال کندی و ... تو بازار ایران هست.
    برای همین هر چه بیشتر این مقاله ها رو میخونم و این فیلم ها رو میبینم نظر دادن درباره توصیف جنس صدا برام سخت تر میشه.
    سلام به همه دوستان
    به خصوص:
    Peacful1
    Rave-87
    kindlinessangel
    milad_takjoo
    musketeer

و تمام عزیزانی که اسم کاربریشون رو دقیقآ خاطرم نیست چند وقتی با شما بودم و خیلی چیزها یاد گرفتم و چیزهایی که بلد بودم رو تا جایی که امکان داشت در اختیار همه گذاشتم به امید روزی که دوباره فرصت باشه بیام اینجا و . . .

شما هم موفق باشید.
    بابا شوخی کردم حالا نمیخواد اون HD800 رو بهم بدی همون 535 شور برام بسته
    Last edited by peaceful1; 14-08-2011 at 08:58.

5. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط خواستم نکته ایی رو گوشزد کنم, وقتی شما فیلم ها و نوشته های معتبر رو درباره توصیف صدای هدفون ملاحظه کنید میبینید که بازه فرکانس شنوایی رو عموم راحت تا 10 بازه تقسیم میکنند و حتی نوع و حالت عمق صدا رو به شکلهای مختلف توصیف میکنند, این تصویر سازی رو وقتی میشه خوب انجام داد که فرد سازهای زیادی رو از سنین کم شنیده باشه و از نزدیک صدای اونها رو تجربه کرده باشه.
    تو خیلی از کشورهای دنیا یکی از لوازم واجب مدارس پیانو هست که کنار سالن اجتماعاتشون دارند.
    حالا تو کشور ما تو خونه ایی هم اگه هست دکور پذیرایی هست این که ساز مادر بود دیگه تکلیف بقیه روشنه!!
    کاملا با حرف شما موافقم.

در مورد بخش آخر نوشته بالا یادمه حدود 10 سال پیش بود که افتخار شاگردی استاد فخرالدینی رو داشتم (خیلی هم شاگرد بدی بودم) . این حرف شما یکی از دغدغه های اصلی ذهن ایشون بود. اینکه چه بلایی داره سر موسیقی و حس شنیداری وسلیقه شنیداری نسل جدید جامعه ایران میاد.

سلام به همه دوستان
    به خصوص:
    Peacful1
    Rave-87
    kindlinessangel
    milad_takjoo
    musketeer

شما هم موفق باشید.
    من دقیقا نگرفتم چی شد. اما اگه یه مدت نیستید خیلی حیف شد. امیدوارم زود بیاید چون من که خیلی چیزها از شما یاد گرفتم و هنوز هم خیلی چیزهای دیگه هست که شما حتما میتونید به من و امثال من یاد بدید.
    شاد و پیروز باشید.

7. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به شما

خیلی خوش امدید

مرسی از نظر مثبت شما درباره دوستان فعال اینجا

لطفآ اشتباه دیگران رو شما تکرار نکنید دوست من هدفونهای Beats نه در ایران بلکه در تمام دنیا نمونه تقلبی اون موجوده و روزانه فروخته میشه اما سوال اینجاست که آیا از نظر کیفیتی مطلوب هستند؟ مطمئن باشید که جواب این سوال خیر خواهد بود برند Beats یک برند فشن هست که با تبلیغات گسترده هدفونهای بسیار بی کیفیت خودش رو می فروشه به هر حال برای اینکه شما بعدها از مشورت با من ناراحت نشید لطفآ تا اطلاع ثانوی سمت این برند به خصوص در ایران نرید

اگه خیلی اسرار دارید می تونید تشریف ببرید بازار و به اولین فروشگاه که رسیدید خواهش کنید که اجازه تست به شما بدهند چون بسته بندی هدفون طوری هست که قابل تست باشه اگه از جنس صداش خشتون اومد که عالیه مگرنه . . .

در آخر مدل Studio بهترین این برند هست که اگر لیست تمام هدفونهای تولید شده دنیا تا به امروز رو 10000 مدل مختلف فرض کنیم که از نظر کیفیت رده بندی شده باشند بهترین Beats شاید حدود وسط قرار بگیره

شما هم موفق باشید.
    اول از هرچیز خیلی ممنون از جوابتون
    دوم اینکه راستش من خودمم که گشتم به نکته ای که شما گفتین تو فروم های خارجی رسیدم به همین دلیل رفتن هدفون های سنهایزر رو نگاه کردم (چون می خوام هدفون حرفه ای بخرم) و بطور مثال مدل اچ دی ۶۵۰ که جزو مدل های خیلی خوب هست رو بررسی کردم. بعد از کمی گشتن متوجه شدم که این هدفون هم برای استفاده با مثلا آیپاد اصلا مناسب نیست و امکانات خودشو می طلبه. این شد که دیگه گیج شدم و از شما کمک خواستم..البته بیتس رو اگر خریداری کنم از خارج از کشور و فروشگاه خودش میگم برام بخرن، ولی با این تفاسیر باز به نظرتون به سمت کدوم برند برم؟؟؟؟؟

9. این کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به خصوص:
    Peacful1
    Rave-87
    kindlinessangel
    milad_takjoo
    musketeer

شما هم موفق باشید.
    آقا رضا امیدوارم هرجا هستید موفق باشید. واقعا اگر همه همین شکلی مثل شما اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدادن دنیا خیلی فرق میکرد

11. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

دوست عزیز در این رده قیمت بهترین مدلی که می تونم با توجه به موجودی بازار پیشنهاد بدم
    Sony MDR-ED12
    Sony MDR-E10LP
    هست که برای استفاده طولانی مدت عالی هستند
    فقط اگه دنبال بیس قوی هستید ED12 قویتر از E10LP هست و اگر از بیس سونی خوشتون نمیاد مدل بهتری سراغ ندارم

شما هم موفق باشید
    ممنون از راهنمایی این هدفونها مشکلی که دارن اینه که سیمشون کوتاهه به پشت کامپیوتر نمیرسه اینا سیمشون 1.2 متر هست میخوام چیزی باشه که حداقل 1.5 متر سیم داشته باشه
    نظرتون راجع به اینا چیه:

Sony MDR-XD200
    Cresyn HP 600
    Sennheiser HD 202

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اول از هرچیز خیلی ممنون از جوابتون
    دوم اینکه راستش من خودمم که گشتم به نکته ای که شما گفتین تو فروم های خارجی رسیدم به همین دلیل رفتن هدفون های سنهایزر رو نگاه کردم (چون می خوام هدفون حرفه ای بخرم) و بطور مثال مدل اچ دی ۶۵۰ که جزو مدل های خیلی خوب هست رو بررسی کردم. بعد از کمی گشتن متوجه شدم که این هدفون هم برای استفاده با مثلا آیپاد اصلا مناسب نیست و امکانات خودشو می طلبه. این شد که دیگه گیج شدم و از شما کمک خواستم..البته بیتس رو اگر خریداری کنم از خارج از کشور و فروشگاه خودش میگم برام بخرن، ولی با این تفاسیر باز به نظرتون به سمت کدوم برند برم؟؟؟؟؟
    کد:
    شما میخوای هدفونت رو با چه پلری استفاده کنی؟
    چقدر میخوای هزینه کنی؟
    چه سبک موسیقی گوش میدی؟
    ممنون از راهنمایی این هدفونها مشکلی که دارن اینه که سیمشون کوتاهه به پشت کامپیوتر نمیرسه اینا سیمشون 1.2 متر هست میخوام چیزی باشه که حداقل 1.5 متر سیم داشته باشه
    نظرتون راجع به اینا چیه:

Sony MDR-XD200
    Cresyn HP 600
    Sennheiser HD 202
    به نظر خودم اولیی هدفون خوبی هست.
    جان من هر چی میخری این دومی رو اصلا طرفش نرو!!

14. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=peaceful1;6362892]
    کد:
    چقدر میخوای هزینه کنی؟
    چه سبک موسیقی گوش میدی؟

من آیپاد تاچ استفاده می کنم و هزینش میگم حتی به سمت سنهایزر اچ دی ۶۵۰ که هفت صد و خورده ای هستش هم رفتم یعنی چون زیاد موزیک گوش میدم برام مهمه چطوری گوش میدم و میخوام یه هدفون خیلی خوب بگیرم و حتی تا این میزان هم حاضرم پول بدم. سبک موسیقی هم من همه چی گوش میدم ولی بیشتر پاپ، هیپ هاپ، رپ، پاپ راک و ... تقریبا همه نوع به جز راک های سنگینو متال اینا...
    ممنون از کمکتون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

[QUOTE=a66sh;6362928]
    کد:
    چقدر میخوای هزینه کنی؟
    چه سبک موسیقی گوش میدی؟

من آیپاد تاچ استفاده می کنم و هزینش میگم حتی به سمت سنهایزر اچ دی ۶۵۰ که هفت صد و خورده ای هستش هم رفتم یعنی چون زیاد موزیک گوش میدم برام مهمه چطوری گوش میدم و میخوام یه هدفون خیلی خوب بگیرم و حتی تا این میزان هم حاضرم پول بدم. سبک موسیقی هم من همه چی گوش میدم ولی بیشتر پاپ، هیپ هاپ، رپ، پاپ راک و ... تقریبا همه نوع به جز راک های سنگینو متال اینا...
    ممنون از کمکتون
    کدوم نسل آیپاد رو استفاده میکنید؟!
    دقیقا چقدر حاضر هستید هزینه کنید؟(منظورم سقفش هست)
    این دیگه تخصص دوستمون rave-87 هست.
    کد:

17. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •