خسته نباشی
اگه با این سیستم هم لگ میداشتی اونوقت باید خودت رو از بالای برج میلاد پرت میکردی پایین![]()
خسته نباشی
اگه با این سیستم هم لگ میداشتی اونوقت باید خودت رو از بالای برج میلاد پرت میکردی پایین![]()
با سلام به دوستان من درقسمت کریر مود قسمت مربی گری پول کم میارم کسی هست رمز یا ترلیری داشته باشه کمکم کنه چون 2 تا دانلود کردم هیچ کدوم کار نمی کنه ؟؟
اینم ایمیلم مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم هم رمم6
گرافیک 720
سی پی یو core i 7
ولی تو اون فایل لگ میندازه نمیدونم چرا
کسی چیزی سراغ نداره که بازی رو کمی روشن تر کنه به طوری که تو شب رنگ لباسها کدر نباشه؟
راستی یه سوال هم دارم ...چرا تو کریشن مستر اسم همه بازیکنا نیستش؟
دوستانی که انلاین میزنن شما هم زیاد dnf میشید؟
دیگه اعصاب برا من نمونده امروز،هر بازی سیزن رو که دارم میبرم اخراش دیس کانکت میشم و حریف تو... عروسی میگیره!!!
زدم بارسا رو یه بار 4-0 و یه بار 3-0 داغون کردم،2 تا به لیورپول زدم ولی اخرای بازی اومده بیرون و تو news هم 3-0 به نفع حریف میزنه که ادم آتیش میگیره!(شانس آوردم بازی مساوی نبوده تا حالا وگرنه 3-0 تو سیزن هم ثبت میشد!
)
با یکی از دوستان هم دوستانه میزدیم با 2 تا dnfی که شدم وقتی مساوی بودیم ولی چون من مهمون بودم 3-0 به نفع ایشون زد!!!و با همین 6 امتیاز هم یه کاپ ازم برد!
خلاصه دیگه کلافم کرده این dc شدن و خواسم بدونم بقیه دوستانم مخصوصا تو سیزن زیاد dc میشن یا مشکل از نت من هست!!!؟
راستی من از دیشب سیزن رو بازی میکنم و چیز زیادی دربارش نمیدونم،یه نکته ای که اذیتم میکنه اینه که همیشه من مهمون میشم!!!یه بار ندیدم میزبان باشم یعنی!!!چیکار کنم به منم میزبانی برسه؟!؟![]()
من همین الان رفتم ارجینال خریدم ولی مثل اینکه مثل پارسال هم باید این همه dc رو تحمل کنیم .
قیمت ؟![]()
چند خریدی دادا؟
این اینترنت ایران کی میخواد درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوستانی که با دسته بازی میکنن دکمه ی فشار Cpu رو بازیکن حریف رو،رو کدوم دکمه تنظیم میکنین؟یا دست نمیزنین؟(در حالت عادی روی rb یا همون r1 هست!)
69 تومن
فقط من یه سایت دیدم که اینقدر تخفیف میده
اقا يون گل سلام.من ميخام واسه فيفا ١٤ يه ايتم بخرم از سايت ايكس باكس..با اينكه ٢٤ دلار اعتبار دارم ولي ميگه نحوه پرداختتو عوض كن و منو ارجاع ميده به سايتي كه بايد كارت اعتباريً معرفي كنم!!!!!!
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)