تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 626 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز ما اعتراضی نداریم فقط گفتیم قبل از پست دادن صفحات قبل رو بخونین . اینجوری احتمالا سریع تر به جواب می رسین .
    مشکل کم و زیاد شدن نور هم فقط تو ویندور وجود داره تو سیستم عامل های دیگه و یا بایوس مشاهده نشد .

شما یرید توی بایوس ( Fn + f2 ) اونجا ببینین نور کم و زیاد میشه یا نه . اگر کم و زیاد شد که درایورو مشکل داره باید از اول دانلود کنین .

hayyan71 عزیز منم فقط واسه اینکه شما ناراحت نشید که کسی به خودش زحمت نمیده 2تا کامنت بخونه، این حرفو زدم
    تو بایوس رفتم مشکلی نبود و نور کم و زیاد می شد، منم درایورو دوباره دانلود کردم ولی بازم درست نشد
    اگه راهه دیگه ای هست بگین چون واقعا رفته رو مخم، اگه میشه لینک یه درایور که تست کردینو واسم بزارین

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

hayyan71 عزیز منم فقط واسه اینکه شما ناراحت نشید که کسی به خودش زحمت نمیده 2تا کامنت بخونه، این حرفو زدم
    تو بایوس رفتم مشکلی نبود و نور کم و زیاد می شد، منم درایورو دوباره دانلود کردم ولی بازم درست نشد
    اگه راهه دیگه ای هست بگین چون واقعا رفته رو مخم، اگه میشه لینک یه درایور که تست کردینو واسم بزارین
    دوست عزیز نه من ناراحت نمی شم . ولی خداییش یه سوال انتظار واستون سخت نیست ؟ چون باید صبر کنین یکی جواب بده .

من که فوق فوقش در کمال آرامش می گم سرچ کنین . دوستان چون منتظر جواب هستن خودشون ناراحت می شن !!!!!

شما مثلا صفحه قبل نگاه کنین یکی از دوستان سوال پرسیده توضیح دادم یکی دیگه اومده زیر توضیحات من همون سوالو پرسیده !!!!! این یعنی دوستان حوصله ندارن یه پست بالاتر رو هم بخونن .
    دوستان عزیز به بیشتر سوالات پاسخ داده شده . سریع ترین راه برای گرفتن جواب پرسش از طریق مکالمه حضوری از متخصص هستش . سپس جستجو و در آخر مطرح کردن در فروم

بگذریم !!!

پس مشکل از درایور ویندوزه !!!!

شما یه کاری کن .

{
    اختیاری :
    درایور کارت گرافیک Intel رو پاک کن . از توی Programs and futures اگر نرم افزار مربوط به کارت گرافیک اینتل هست از اونجا هم پاک کن

سپس
    Driver sweeper رو دانلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب نرم افزار ببین هنوز باقی مانده از درایور کارت گرافیک Intel مونده ( احتمالا نمونده ) اگر مونده با این نرم افزار پاک کن .

}

درایور کارت گرافیک 64 بیت اینتل رو هم از لینک زیر دانلود و نصب کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دلیل اینکه نوشتم Driver sweeper اختیاری اینه که تست کردم بدون پاک کردن درایور قبلی هم درایور نصب شد و کار کرد .
    Driver Sweeper هم واسه کارت گرافیک های nvidia و AMD خوب کار می کنه . ولی تست کردم Intel رو شناسایی نمی کنه ( البته آپدیت نیست ورژن جدیدش اسمش عوض شده و کرک می خواد . منم با کرک زیاد میونه خوبی ندارم )

به هر حال اختیاریه چون بعضی وقتا واسه nvidia مشکلاتی پیش میاد که مجبور می شین درایور رو از بیخ پاک کنین اومدم کلی بگم
    Last edited by Public Enemy; 08-09-2013 at 14:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

می شه یکم اطلاعات بیشتر بدی ؟ ( سیستم عاملت ؟ 64 بیت یا 32 بیت ؟ )

شما فعلا یه کار کن .

خشاب رو بزار توی دستگاه . بعد برو توی Device Manager توی قسمت Universal serial bus controllers . اگر خشاب داخل باشه باید بنویسه Realtec usb 2.0 card reader . ( حتی اگر خشاب خالی رو بزارین باید بیاد )

در غیر اینصورت یا مشکل از خشابه یا درایور
    مرسی دوست عزیز سیستم عاملم 64 بیت ویندوز8
    اینم عکس رمم هست هیچ مشکلی هم نداره تو دوربین خونده میشه
    Last edited by msm_353; 08-09-2013 at 19:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

براي كارهاي معمولي ( تماشاي فيلم و نرم افزارهاي متوسط ) i3 هم كاملا جوابگو هست چون برام ثابت شده .
    ولي اگه ميخواين دغدغه كم آوردن نداشته باشين بهتره i5 بخرين تا نه تو نرم افزارها و نه تو گيم كم نياره
    حتما با با گارانتي سازگار بخرين
    نه كيف و موس قبلا داشت الان پك نميدن ( البته تو بازار ، چون ديجي كالا گاها با پك ميفروشه )
    موفق باشين
    سلام دوست عزیز
    واقعا محبت کردید پاسخ دادید
    یک سئوال من از دیجی کالا خرید کردم به نظر شما سایت مناسب برای خرید هست هم به لحاظ قیمت و هم سالم بودن ؟
    با تشکر دوباره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یک سئوال من از دیجی کالا خرید کردم به نظر شما سایت مناسب برای خرید هست هم به لحاظ قیمت و هم سالم بودن ؟
    با تشکر دوباره
    با اجازه از blue*sky عزیز
    سایت معتبر و خوبی هست .من به شخصه هیچ خریدی نداشتم از این سایت و هم چنین این سایت نمایندگی شرکت سازگار ارقام هست.

6. این کاربر از aliahmari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با تشکر دوباره
    عزیز من خودم از سایت دیجیکالا ۳شنبه هفته گذشته یک فلش ۱۶ گیگ سفارش دادم که در قسمت پیشنهاد شگفت انگیز بود و دقیقا ۲۰ دقیقه بعدش باهام تماس گرفتم و گفتن
    برای فرداش(۴شنبه) حدود ساعت ۳-۶ میاریم براتون و دقیقا ساعت ۳ و ۱۰ دقیقه ۴شنبه آوردن برام و بعد از چک کردن محصول پول رو تحویل دادم .
    باید بگم که من راضیم بسته بندی هم شیک و بسیار شکیل بود.
    از لحاظ قیمت حداقل از بازار (پایتخت و بازار رضا در تهران) قیمت های مناسب تری داره.
    در ضمن من در تهران ساکنم.

8. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

مرسی دوست عزیز سیستم عاملم 64 بیت ویندوز8
    اینم عکس رمم هست هیچ مشکلی هم نداره تو دوربین خونده میشه
    با کسب اجازه از حیانِ عزیز.
    به احتمال زیاد مشکل از درایور هستش شما درایور هارو به طور کامل نصب کردید؟
    در غیر اینصورت همونطور که حیان گفت میتونه مشکل از خشاب هم باشه.

10. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با تشکر دوباره
    با عرض کسب اجازه از هر دو بزرگوار .

سایت دی جی کالا به اندازی کافی قابل اطمینان هستش می تونین با خیال راحت خرید کنین

قیمت هاشم معقول هست نه خیلی بالا می گه نه خیلی پایین ولی اگر تو بازار بگردید احتمال داره قیمت پایین تر گیر میاد .

البته خیلی هم پایین تر نه در حد 50 هزار تومن .

روش خوبیه واسه تهرانی های عزیز که خرید کنن چون دیگه درگیر دیر رسیذن کالا ، نبود کالا در انبار و هزینه های ایاب و ذهاب نشن ( من خودم می خواستم لپ تاپ بگیرم 3 روز گشتم خرجم شد 70 هزار تومن )

همون طور که گفتم روش خوبی برای تهرانی های عزیز هستش چون در صورت موجودی حدود 2 ساعت طول می کشه کالا به دستشون برسه ، البته در صورت موجودی ( حداقل تو سایت خودشون این طور نوشته )

ولی شهرستانی های عزیز باید دقت کنن چون مهلت تست لپ تاپ 48 ساعت هستش و پس از گذشت این زمان لپ تاپ به هیچ عنوان پس گرفته نمی شه و اگر مشکلی قبل از خرید داشته یاشه صاف باید بره گارانتی !!!! چون تا بخواین لپ تاپو پس بفرستین از 48 ساعت گذشته !!!!

ولی اگر از فروشنده بخرین همون جا حق انتخاب دارین که سیستم عامل و نرم افزار های مربوطه نصب و لپ تاپ تست بشه تا مشکل احتمالی نداشته باشه
    Last edited by Public Enemy; 08-09-2013 at 21:42.

12. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با تشکر دوباره
    خواهش ميكنم دوست عزيز
    از دوستان ممنونم كه پاسخ شما رو دقيق دادن ولي اگه نظر منو بخواين من حتي 50 تومن بيشتر ميدم ولي از فروشگاه شهر خودم خريد ميكنم ( البته ديجي كالا فوقش 35 تومن ارزون تر ميده ) البته شايد نظر دوستان غير از اين باشه
    چون متاسفانه خريد آنلاين تو ايران جايگاه خودشو پيدا نكرده و مشكلات خودشو داره
    موفق باشين

14. این کاربر از blue*sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

خواهش ميكنم دوست عزيز
    از دوستان ممنونم كه پاسخ شما رو دقيق دادن ولي اگه نظر منو بخواين من حتي 50 تومن بيشتر ميدم ولي از فروشگاه شهر خودم خريد ميكنم ( البته ديجي كالا فوقش 35 تومن ارزون تر ميده ) البته شايد نظر دوستان غير از اين باشه
    چون متاسفانه خريد آنلاين تو ايران جايگاه خودشو پيدا نكرده و مشكلات خودشو داره
    موفق باشين
    دقیقا منم حرف این دوستمون رو تایید میکنم هر چند که از خریدم راضی بودم اما خرید آنلاین برای ۱۰۰-۲۰۰ تومن خوبه اما اگه آدم ۲-۳ تومن بخواد پول بده حدِاقل من ترجیح میدم حضور تهیه کنم.

16. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •