hayyan71 عزیز منم فقط واسه اینکه شما ناراحت نشید که کسی به خودش زحمت نمیده 2تا کامنت بخونه، این حرفو زدم
تو بایوس رفتم مشکلی نبود و نور کم و زیاد می شد، منم درایورو دوباره دانلود کردم ولی بازم درست نشد
اگه راهه دیگه ای هست بگین چون واقعا رفته رو مخم، اگه میشه لینک یه درایور که تست کردینو واسم بزارین
دوست عزیز نه من ناراحت نمی شم . ولی خداییش یه سوال انتظار واستون سخت نیست ؟ چون باید صبر کنین یکی جواب بده .
من که فوق فوقش در کمال آرامش
می گم سرچ کنین . دوستان چون منتظر جواب هستن خودشون ناراحت می شن !!!!!
شما مثلا صفحه قبل نگاه کنین یکی از دوستان سوال پرسیده توضیح دادم یکی دیگه اومده زیر توضیحات من همون سوالو پرسیده !!!!! این یعنی دوستان حوصله ندارن یه پست بالاتر رو هم بخونن .
دوستان عزیز به بیشتر سوالات پاسخ داده شده . سریع ترین راه برای گرفتن جواب پرسش از طریق مکالمه حضوری از متخصص هستش . سپس جستجو و در آخر مطرح کردن در فروم 
{
اختیاری :
درایور کارت گرافیک Intel رو پاک کن . از توی Programs and futures اگر نرم افزار مربوط به کارت گرافیک اینتل هست از اونجا هم پاک کن
سپس Driver sweeper رو دانلود کن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب نرم افزار ببین هنوز باقی مانده از درایور کارت گرافیک Intel مونده ( احتمالا نمونده ) اگر مونده با این نرم افزار پاک کن .
}
درایور کارت گرافیک 64 بیت اینتل رو هم از لینک زیر دانلود و نصب کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)
به هر حال اختیاریه چون بعضی وقتا واسه nvidia مشکلاتی پیش میاد که مجبور می شین درایور رو از بیخ پاک کنین اومدم کلی بگم