تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 457 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام چجوری میتونم تنظیمات رو عوض کنم که به سایت گیر نده؟
    سلام

وقتی وب سایتی مسدود میشه پیغامی نشون داده میشه که از همون طریق میتونید وارد سایت بشید. اگر بلاک از طرف DNS یا وب فیلتر باشه (اگر وب فیلتر برای سایتهای مخرب روی سوال هست)

اگر هم توسط وب فیلتر مسدود شده باشه(تنظیم وب فیلتر روی مسدود کردن هست و نه سوال؛ که پیشفرض اینجوریه) باید سایت را در قسمت وب فیلتر و بخش استثنائات وارد بکنید.

به طور کلی بهتره قانون سایتهای مسدود؛ روی "سوال" باشه.

محتوای مخفی: تصویر 

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش از تو IDM فایلی رو که دانلود کرده بودم مثل همیشه زدم اجرا شه،فایل هم آهنگ بود که همیشه من تو خود IDM میزدم اجرا میشد، که کومودو بهش گیر داد که چی کارش کنه مسدود یا قطع فایل ؟
    من هم فکر کنم قطع فایل زدم چون نمیخوام IDM خودش به اینترنت وصل بشه بخاطر کرکش
    حالا دیگه هیچ فایلی از تو IDM اجرا نمیشه حتی اگر بخوام refresh download adress کنم error میده ،
    چی کار کنم برای حل این مشکل ؟
    اینم بگم که نمیخوام IDM دسترسی به اینترنت داشته باشه به خاطر آپدیتش
    ممنون

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش از تو IDM فایلی رو که دانلود کرده بودم مثل همیشه زدم اجرا شه،فایل هم آهنگ بود که همیشه من تو خود IDM میزدم اجرا میشد، که کومودو بهش گیر داد که چی کارش کنه مسدود یا قطع فایل ؟
    من هم فکر کنم قطع فایل زدم چون نمیخوام IDM خودش به اینترنت وصل بشه بخاطر کرکش
    حالا دیگه هیچ فایلی از تو IDM اجرا نمیشه حتی اگر بخوام refresh download adress کنم error میده ،
    چی کار کنم برای حل این مشکل ؟
    اینم بگم که نمیخوام IDM دسترسی به اینترنت داشته باشه به خاطر آپدیتش
    ممنون
    سلام
    در تنظیمات برنامه کومودو در قسمت فایروال و قوانین برنامه ها، IDM رو پیدا کنید و حذف کنید.
    بعد در زیر، گزینه ی ADD را زده و IDM رو دوباره به بخش اضافه کنید. قبل از همه چی، بعد از انتخاب IDM قوانین اون را به حالت اتصال فقط خروجی تنظیم کنید و بعد OK کنید.
    ببخشید اسکرین شات نمیتونم بزارم چون کومودو رو نصب ندارم فعلا

5. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    در تنظیمات برنامه کومودو در قسمت فایروال و قوانین برنامه ها، IDM رو پیدا کنید و حذف کنید.
    بعد در زیر، گزینه ی ADD را زده و IDM رو دوباره به بخش اضافه کنید. قبل از همه چی، بعد از انتخاب IDM قوانین اون را به حالت اتصال فقط خروجی تنظیم کنید و بعد OK کنید.
    ببخشید اسکرین شات نمیتونم بزارم چون کومودو رو نصب ندارم فعلا
    ممنون ،کاری که گفته بودی را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست
    این خطا را میده در حالی که برای چند تا فایل مختلف امتحان کردم و فایل هم موجود هست
    مثل اینکه کومودو اجازه دسترسی IDM به این فایل را نمیده
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

7. 2 کاربر از kasi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون ،کاری که گفته بودی را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست
    این خطا را میده در حالی که برای چند تا فایل مختلف امتحان کردم و فایل هم موجود هست
    مثل اینکه کومودو اجازه دسترسی IDM به این فایل را نمیده

سلام

بخش HIPS را بررسی کن. یا برای دانلود منجر قانونی بدی ساخته شده یا یکی از فایلهاش رفته توی فایلهای مسدود

حل نشد از تنظیمات بکاپ بگیر و برام PM کن تا درست کنم.

=====

یک نکته ای را اشاره بکنم تا به درد همه بخوره:

کومودو به برنامه ای گیر میده و نمیزاره اجرا بشه و یا مسدود کرده یا تشخیص اشتباه داره یا هر مشکل دیگری.....

راه حل چیه؟

جواب: اول باید ببینید چه موردی داره رخ میده.

1-آیا آنتی ویروس بهش گیر میده و فایل را ویروس میشناسه؟و غیره...> اگر بله> طبعتا باید از طریق بخش آنتی ویروس مشکل را حل کنید(یعنی فایل را ببرید در لیست استثنائات آنتی ویروس)

2- ایا دسترسی فایل و برنامه به بخشهایی از سیستم مسدود شده؟ آیا فایل اجرا نمیشه؟ و غیره...> خب باید از طریق بخش حفاظت پیشرفته مشکل را حل کنید و HIPS (ساده اینکه برنامه مورد نظر را در این بخش پیدا کنید و دسترسیهای لازم را بهش بدید... اگر هم وارد لیست ناشناخته شده بهتره انتقال بدهید به لیست امن.... بخش فایلهای مسدود شده را هم نگاهی بیندازد تا برنامه اونجا نباشه)

3-آیا مشکل شما مربوط به شبکه میشه؟ دسترسی برنامه به اینترنت قطع شده؟ و غیره...> این مشکلات را باید از طریق فایروال حل کنید، حلش هم ساده است، وارد بخش فایروال میشید و برنامه/فایل/پروسه مورد نظر را پیدا میکنید و دسترسی های لازم را بهش میدید.....
    Last edited by Jadda; 26-12-2014 at 10:21.

9. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

وقتی وب سایتی مسدود میشه پیغامی نشون داده میشه که از همون طریق میتونید وارد سایت بشید. اگر بلاک از طرف DNS یا وب فیلتر باشه (اگر وب فیلتر برای سایتهای مخرب روی سوال هست)

اگر هم توسط وب فیلتر مسدود شده باشه(تنظیم وب فیلتر روی مسدود کردن هست و نه سوال؛ که پیشفرض اینجوریه) باید سایت را در قسمت وب فیلتر و بخش استثنائات وارد بکنید.

به طور کلی بهتره قانون سایتهای مسدود؛ روی "سوال" باشه.

محتوای مخفی: تصویر 

با سلام . علی جان قرار بود در مورد ایمن قسمت وب فیلتر توضیحاتی بزارین . اگه وقتش رو دارین در این مورد و نحوه بلاک کردن یا افزودن سایت بهش یه توضیحاتی بزارین.
    ضمنا من وقتی به سیستمم وارد میشم کومودو یه یک دقیقه ای طول میکشه که لود بشه وایکنش در صفحه ظاهر بشه دوستان این مشکل رو ندارن
    با تشکر
    Last edited by K1lou; 27-12-2014 at 17:07.

11. 3 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FarshadBandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلا تو کومودو ورژن 7 وقتی یه نرم افزار اتوسندباکس میشد کومودو آلارم میداد که فلان نرم افزار اتوسندباکس شده ولی تو ورژن 8 هیچ آلارمی نمیده و یهو میبینم یه نرم افزار رفته تو سندباکس، چجوری باید تنظیم کنم که آلارم بده مثل قبل؟
    یه مشکل اینکه اکثر مواقع با اینکه اتوسندباکس روشن هست ولی قانون اتوسندباکس در مورد یه فایل ناشناخته اجرا نمیشه و فایل به راحتی رو سیستم اجرا میشه، اصلا انگار تو ورژن 8 این سندباکس درست کار نمیکنه اصلا آدم نمیفهمه چه موقع بلاک یا مجازی سازی میکنه چه موقع نمیکنه، بعدم اینکه وقتی یه نرم افزار سندباکس میشه هیچ نوار سبز رنگی دور کادر نرم افزار نمیاد که آدم بفهمه این الان سندباکس شده یا نه، فقط اون فایل اجرا شده میره به قسمت فایل های ناشناخته و من از اونجا میفهمم که فایل سندباکس شده (البته اگه رفتن فایل به قسمت فایل ها ی ناشناخته معناش این باشه که فایل سند باکس شده)
    کلاً تو ورژن 7 سندباکس خیلی عالی بود و آدم میفهمید داره چیکار میکنه ولی تو این ورژن خیلی بد شده
    اینم تنظیمات سندباکس

Last edited by FarshadBandari; 28-12-2014 at 19:28.

13. 2 کاربر از FarshadBandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

با سلام . علی جان قرار بود در مورد ایمن قسمت وب فیلتر توضیحاتی بزارین . اگه وقتش رو دارین در این مورد و نحوه بلاک کردن یا افزودن سایت بهش یه توضیحاتی بزارین.
    در مورد وب فیلتر فکر نکنم نیاز به توضیح خاصی داشته باشه و ساده است. مگر اینکه مثلا نحوه افزودن یک وب سایت را توضیح بدیم که اونم ساده است... در هر صورت باشه.

1- قبلا تو کومودو ورژن 7 وقتی یه نرم افزار اتوسندباکس میشد کومودو آلارم میداد که فلان نرم افزار اتوسندباکس شده ولی تو ورژن 8 هیچ آلارمی نمیده و یهو میبینم یه نرم افزار رفته تو سندباکس، چجوری باید تنظیم کنم که آلارم بده مثل قبل؟

2-یه مشکل اینکه اکثر مواقع با اینکه اتوسندباکس روشن هست ولی قانون اتوسندباکس در مورد یه فایل ناشناخته اجرا نمیشه و فایل به راحتی رو سیستم اجرا میشه، اصلا انگار تو ورژن 8 این سندباکس درست کار نمیکنه اصلا آدم نمیفهمه چه موقع بلاک یا مجازی سازی میکنه چه موقع نمیکنه، تو ورژن 7 خیلی عالی بود و آدم میفهمید داره چیکار میکنه ولی تو این ورژن خیلی بد شده
    اینم تنظیمات سندباکس
    1- تنظیمات پیشرفته > رابط کاربری > نمایش پیغامهای اطلاع رسانی

محتوای مخفی: عکس 

2- اگر کومودو روی پیکربندی پیشفرض باشه و با تصویری که از سندباکس خودتون قراردادید معلوم است که پیکربندی شما روی "اینترنت سکیوریتی" قرار داره. در این وضعیت فایلهای ناشناخته ای که از قبل روی سیستم بودند و برنامه های ناشناخته ای که نصب بودند وارد سندباکس نمیشوند. اما وارد لیست فایلهای ناشناخته میشوند و شما میتونید اونها را ببینید و هر کاری مایل بودید با آنها انجام بدهید. اما فایلهای که وارد سیستم شما خواهند شد از اینترنت از طریق فلش یا درایو شبکه در صورت ناشناخته بودند وارد سندیاکس میشوند...

اما اگر دوست دارید ورژن 8 مثل نسخه 7 عمل کنه یا به عبارتی دیگر تمام فایلهای ناشناخته را وارد سندباکس بکنه پیکربندی پرواکتیو را فعال کنید.

====

هفته بعد یا شاید بعدش تنطیمات کومودو برای کاربران تازه کار را آپدیت میکنم و اونجا توضیحاتی میدم.... اگر فکر میکنید سندباکس جدید نیاز به توضیحات خاصی داره سعی میکنم در یک پست مجزا بخشهای مختلف، تنطیمات و گزینه های سندباکس جدید را توضیح بدم. اگر نیاز باشه.
    Last edited by Jadda; 28-12-2014 at 19:38.

15. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    خیی وقتا comodo این پیغام را میده و هیچ جوری هم نمیشه از شرش خلاص شد مگر اینکه یک قانون انتخاب کنم،کدومو انتخاب کنم ؟

17. 3 کاربر از kasi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    خیی وقتا comodo این پیغام را میده و هیچ جوری هم نمیشه از شرش خلاص شد مگر اینکه یک قانون انتخاب کنم،کدومو انتخاب کنم ؟
    سلام

اول اینکه چون IDM را کرک کردید کومودو بهش گیر میده.

اما در پیغام بالا باید Allowed Application را انتخاب کنید و تیک "پاسخ من را به خاطر داشته باش" هم زده باشه.

19. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •