رامین جان، بخاطر مطلبی که گذاشتی ممنونم.
قبلاً اینو خونده بودم و بخاطر همین بود که توقع داشتم روشنایی رنگ مشکی در تاریکی 0.0 بشه.
مد دینامیک و Vivid رو تست زدم اما مشکی 0.0 نمیشه.
رامین جان، بخاطر مطلبی که گذاشتی ممنونم.
قبلاً اینو خونده بودم و بخاطر همین بود که توقع داشتم روشنایی رنگ مشکی در تاریکی 0.0 بشه.
مد دینامیک و Vivid رو تست زدم اما مشکی 0.0 نمیشه.
شانس نداریم که! کارت جایزه 50000 تومنی در اومد! فروشنده گفت اگه بازش نکنی من 75000 برش میدارم ، منم که اهل ریسک...!
آقا مال من کابل HDMI یک و نیم متری نداره، باید باشه حتما؟
راستش پونل عزیز من برام اونقدر این چیز ها مهم نیست اگه قسمت باشه واسه اطاقم یه 42 vt30 میگیرم اما بحثم اینه که چرا اینقدر الکی هایپ شد و این همه کسایی که اصلا از نزدیک این tv رو ندیدن اینقدر تحلیل های فضایی جانبدارانه به دور از تجربه شخصیشون کردن.
هرچند بلک لول پلاسما یک دسته و اصلا توی محیط های مشکی جزئیاتی از دست نمیده و اسه همین تو بازی های نکست جن با اون input lag مناسبش کاملا ارضاکنندست.
اما در کل این همه یقه پاره کردن تا این 170 صفحه نداشت دیگه انصافا. طوری صحبت میشد انگار مثلا tv های برند های دیگه حالا هر برندی بوقن فقط و فقط پانی.اتفاقا دیشب من التون مشهد بودم باز یه چرخی زدم و با چند تن از دوستان که بودیم خیلی عاشق رنگ های جیغ فیلیپس شدن . خدایی رنگ های جالبی تولید میکرد.
نکته دیگه چشم های ادیتور زده (واژه ای که بهتره از الان بیاریم توی فرهنگ tv شناسیمون چون حرف های ادیتور های خیلی روی نظراتمون و اصلا تاثیر میگذاره) که دیگه الان ادیتور زده نیست جدا تفاوت nx720 و hx925 رو به حد تار مو هم ندیدم.
من دیگه خوراکم تنظیمات hx925 و با کلی تغییرات باز هم حتی motion resouloution آینها بشدت نزدیک هم و با تنظیم nx720 توی نمایندگی اپادانا مشهد دقیقا تصاویر تا 99% شبیه هم با همون کیفیت گرفتم.اما در نظر ادیتور ها فاصله اینها چندین رتبست و به نظرم واقعا هیچ و پوچه.
جدا میگم اگر چشم های ادیتور زدمون رو برداریم و واقعا به tv های توی بازار نگاه کنیم میبنیم خیلی چیز ها اونطور که به نظر میان نیستن.
Last edited by ramincybran; 28-12-2011 at 12:48.
سلام دوست عزیز /لطفا آدرس و شماره تلفن فروشگاهی که میگی 50VT30 را به قیمت 2900 میده واسم MAIL کن /ممنونتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه.
حتماً باید باهاش کابل hdmi مارک پاناسونیک مدل ches15 باشه. قیمتشم حدود 20 تومنه.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
احتمالاً از لپ تاپ یا یه مانیتور بی کیفیت استفاده نمی کنید؟
کاملاً درست میگید.
با اینکه مشکیش 0.0 نمیشه اما بخاطر نوردهی دقیق در حد پیکسل که منجر به نمایش بهتر جزئیات میشه و سرعت پاسخدهی عالی و رنگ های طبیعی، بهترین انتخابه.
منم ازش راضیم و دوسش دارم.
نه بی کیفیت نیست فول اچدیه.
در بهترين حالت شخصا بيش از 3 سلول كاملا سياه و چهار سلول كاملا سفيد نديدم.با اینکه مشکیش 0.0 نمیشه اما بخاطر نوردهی دقیق در حد پیکسل که منجر به نمایش بهتر جزئیات میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بر روی V20 که جزء مدلهای 2010 است و برعکس سری VT تنها از فیلتر Infinite Black در آن تعبیه شده زمانی که تصویری کاملا مشکی یکدست در صفحه داشته باشیم و از مد دینامیک استفاده کنیم ،در اتاق کاملا تاریک دقیقا بلک لول آن با محیط یکی است و بنده با داشتن این مدل که دقیقا یک سال هم از کارکرد آن میگذر هنوز همان سطح عمق رنگ مشکی را مشاهده می کنم آن وقت چه طور است که پنل VT30 شما با توجه به بهره بردن از فیلتر Infinite Black Pro در مد دینامیک و در اتاق کاملا تاریک و بنا به گفته شما عمق رنگ مشکی که بنده در مد نرمال یا سینما ( یعنی دودی یا همان خکستری) V20 مشاهده می کنم را می بینید!؟
حتما مطمئن باشید که باز هم پنل شما به نوعی نور دهی بر روی صفحه خود دارد و ورودی رنگ مشکی کاملا یکدست نیست در غیر اینصورت باید در مد دینامیک بلک لولی هماهنگ با محیط کاملا تاریک داشته باشید البته نه در حد 0.0 یا نامحدود که آن را هم فقط می توان با سیستم های سنجشی نرم افزاری یا سخت افزاری آزمایش کرد.
اما در کل با توجه با مشاهداتی داشتم مدل های 2011 نسبت به مدلهای 2010 تنها در چند مورد تفاوت آنچنانی داشتند:
اول : استفاده از فیلتر مخصوص برای محیط های روشون که باعث میشه برایتنس پنل تقریبا ثابت شود
دوم : طراحی بهتر آن هم فقط در مدل های High End
سوم : کاملتر شده امکانات جانبی مانند پخش صدا و تصویر از یو اس بی ، اینترنت ، تیونر دیجیتال و ...
اما از نظر کیفیت تصویر چه در عمق رنگ مشکی ، اشباع رنگ ها و برایتنس و... بنده تفاوت چندان قابل ملاحظه ای در مدلهای 2011 نسبت به مدلهای 2010 مشاهده نکردم.
کاملا موافقم.حالا اینجا دو تا بحث مطرحه یا پنلهایی که برای ایران ارسال میشه واقعا با پنلهای اروپا و آمریکا فاصلشون در کیفیتها اینقدر زیاده که اصلا مدلهای خودمون رو با اونها نمیشه مقایسه کرد یا اینکه بحث سیاست شرکتها و به اصطلاح فن بویهایی هست که دارن از شرکتها حقوق میگرن و اطلاعات غلط تو سایتهای خارجی به مردم میدن.
یه بحثی رو هم من تو چند تا پست قبلی در ارتباط با قیمت نجومی پنلها تو اینچهای بزرگتر مطرح کردم که متاسفانه دوستان مطرح و به اصطلاح فروم باز جواب من رو ندادن .
یه مطلبی که چند روزیه ذهن منو بخودش مشغول کرده مبحث اختلاف قیمت تو اینچ های بالاتر هست مثلا قیمت 42 اینچ st30
1,860,000 تومان هست وقیمت 50 اینچش 2,310,000 تومان اما یه دفعه قیمت 55 اینچش میرسه به 4,066,000 تومان یعنی ایندفعه 5 اینچ بالاتر حدود 1/800 اختلاف قیمت داره این مساله در مورد vt30 هم صادقه که یه دفعه از قیمت 50 اینچش که 3,049,500 تومان هست میرسیم به 65 اینچ که قیمتش 8,774,000 تومان هست.
به نظر شما این اختلاف قیمتهای غیر طبیعی به خاطر چی هست؟مثلا من تو بعضی از فرومها خوندم که تا بعضی اینچ های مشخص از یک نوع پنل استفاده میشه مثلا تو ال سی دیها 32 و 37 رو از یک نوع پنل و 40و 46 اینچ رو از یک نوع پنل با کیفیت یکسان تولید میکنن و همون رو بزرگتر یا کوچکتر میکنن اما وقتی به اینچ های بالاتر که میریم به خاطر حفظ کیفیت از پنل مرغوبتر استفاده میشه
آیا این مطلب در مورد پلاسما هم صادقه؟مثلا امکان داره پنلهای 42 و 50 اینچ چون کاملا مثل هم هستند و فقط بزرگتر یا کوچکتر شدن از یک نوع یکسان پنل استفاده شده باشن و پنلهای 55 و 65 اینچشون به دلیل به کار گرفته شدن پنل با کیفیتتر گرونتر باشن؟؟
من در این مورد هم فکر میکنم که تو اینچهای نزدیک به هم از یک نوع پنل استفاده میکنن با یک کیفیت ساخت مشخص و همون رو بزرگ و کوچک میکنن که این هم میتونه تو کیفیت تصویر بلک لول وکنتراست مشکل ایجاد کنه این مطلب رو تو ال ای دی ها تو سایز 40 و 46 خودم از نزدیک دیدم.و به نظرم مهمترین مساله تفاوت قیمتها تو اینچهای 55و 65 و بالاتر غیر از ژاپنی بودن همین دلیل هست.ضمنا تو سایت چاره میتونید بر ندهای معتبر رو از نظر قیمت در سایزهای بالا و پایین با هم مقایسه کنید.متاسفانه به خاطر مشکلات اقتصادی اکثر شرکتها جدیدا تو تولید محصولات کیفیت رو فدای فروش بیشتر میکنن
ببینید موردی که فقط در ایران اتفاق میوفته :
در شیراز من تمامی نمایندگی های پانا رو سر زدم و همه میگن روی VT30 های ما کارت هدیه نیست...! امروز زنگ زدم بانیان تهران و میگم نمایندگی های شیرازتون مدعی هستند که کارت هدیه روی Vt30 هاشون نیست درسته؟ بعد از چند دقیقه که گوشی رو روی hold گذاشت جواب داد آره ما شیراز کارت هدیه ندادیم، پرسیدم چرا؟
جواب داد : صلاح ندونستیم!
خداحافظ .
جواب این شرکت رو فقط میشه با خرید جنس قاچاق داد بلایی که سر سام سرویس اومد و تا اندازه ای آدم شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)