تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 368 از 402 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان پیشنهاد میکنم این فیلمو ببینید مقایسه انتی ویروس های مختلف هست
    تا اونجایی که من دیدم سعی کرده با اخرین قدرت یک انتی ویروس تست کنه و سعی کرده با جزئیات کامل نشون بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من تا حالا کوچکترین باگی ازش ندیدم
    اما اگه شما میگی لابد داره!!!
    دوستان طوری درباره باگ ی نرم افزار ( اونهم آنتی ویروس ) اظهار نظر میکنن که انگار متخصص خبره امنیتی هستن !!!!!

شماها خیلی باحالین . یعنی متخصصای خبره امنیتی مثل گراهام کلی و اورماندی اینقدر اعتماد به سقف شماها رو ندارن .

در آغاز فعالیت reza24h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان طوری درباره باگ ی نرم افزار ( اونهم آنتی ویروس ) اظهار نظر میکنن که انگار متخصص خبره امنیتی هستن !!!!!

شماها خیلی باحالین . یعنی متخصصای خبره امنیتی مثل گراهام کلی و اورماندی اینقدر اعتماد به سقف شماها رو ندارن .
    یادم نمیاد چیزی بجز تجربه ی شخصیم گفته باشم!
    اینم یادم نمیاد که ادعایی در زمینه امنیت کرده باشم!
    شما به استاد بودنِ خودتون ببخشین!

4. 2 کاربر از reza24h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یادم نمیاد چیزی بجز تجربه ی شخصیم گفته باشم!
    اینم یادم نمیاد که ادعایی در زمینه امنیت کرده باشم!
    شما به استاد بودنِ خودتون ببخشین!
    باگ مدلهای مختلف داره .

3 سطح داره : پایین - متوسط و بالا که سطح بالا رو بهش میگن باگ امنیتی یا باگی باشه که اجازه دسترسی به هکرها و نفوذگرها رو بده .

اینکه ضد ویروست ی رفتاری داره که برات مشکل درست میکنه شاید باگ باشه شاید هم مشکلش از سیستم باشه و اون باید بررسی بشه .

ولی شناسایی باگ به این سادگی ها نیست مخصوصآ باگهای سطح متوسط و بالا و امنیتی و عمدتآ توسط متخصصین و کارشناسای خبره امنیتی اینها شناسایی و کشف میشه . حالا در جریان تحلیل و بررسیهاشون یا در جریان تستهاشون . ( نه این تستهایی که کاربرای معمولی میرن 4 تا ویروس دانلود میکنن و از اینترنت و با ضد ویروس اسکنش میکنن )

ظاهرآ تو فروم حتی اگه متخصص هم باشی نباید بگی و باید صرفآ یک سری اطلاعات فاقد ارزش علمی رو پست کنی وگرنه گرفتار حسادت بعضی ها میشی !

6. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نسخه 2016 همچین باگ هایی داره تازه خیلی بیشتر از اینا هست با اینکه نسخه فاینال بود
    البته در نسخه چند روز پیش که ارائه شد شمار کثیری از این باگ هاش برطرف شد
    قطعا با آپدیتهای بعدی سایر باگهای موجود هم رفع میشه
    این قضیه در مورد نسخه های هر سال صدق میکنه
    با این که اعلام میکنند نسخه فاینال را منتشر کردیم اما تا حداقل 2 ماه باگ و اشکالات جورواجوری درش به چشم میخوره
    برای نصب نسخه های جدید به نظرم نباید عجله و هول کرد وقتی نسخه قبلی داره کارش را به خوبی انجام میده چه کاریه که به سرعت سوییچ کنیم روی نسخه تازه ریلیز شده

8. 2 کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام . یه راهنمایی در مورد شرکت دورانتاش میخوام چیزی در رابطش میدونین ؟ این که برنامه های ترند میکرو و سیمانتک توسط بسیاری از برترین شرکت ها استفاده میشن من خودم واقعا ندیدم کمپانی ای اعلام کنه و یا شنیده باشم امنیتش رو توسط کسپر و یا بیت دیفندر برقرار کنه !!! ماجرا چیه ؟ نظر شما در مورد trend micro چیه ؟

10. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام . یه راهنمایی در مورد شرکت دورانتاش میخوام چیزی در رابطش میدونین ؟ این که برنامه های ترند میکرو و سیمانتک توسط بسیاری از برترین شرکت ها استفاده میشن من خودم واقعا ندیدم کمپانی ای اعلام کنه و یا شنیده باشم امنیتش رو توسط کسپر و یا بیت دیفندر برقرار کنه !!! ماجرا چیه ؟ نظر شما در مورد trend micro چیه ؟
    در ارتباط با دورانتاش : اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حواشی مربوط به اون سالها رو بخونین تا حد زیادی متوجه میشین جریان چیه .

و اما استفاده از محصولات مختلف امنیتی توسط شرکت های مختلف : در واقع نکته ای که باید مد نظر داشته باشین اینه که باطبع نیازهای یک کاربرعادی با یک سیستم اداری متفاوت هستش . مسلما یک کاربر عادی نیاز به استفاده از محصولات ارایه شده برای کسب و کارهای شرکتی رو نداره و در مقابل ، محصولات امنیتی خانگی مناسب نیاز یک کسب و کار و یا یک شرکت و یا سیستم اداری نیست .

نکته ی دومی که مد نظر داشته باشین اینه که شرکت های امنیتی محصولات و خدمات مختلفی رو ارایه می کنند و یا در بخشی از کارهاشون از یکدیگر همکاری میگیرن ، لذا استفاده از خدمات و یا محصولات این شرکت لزوما به معنای استفاده ی شرکت مصرف کننده/همکار از تمامی محصولات شرکت امنیتی نیست .

به عنوان مثال : یک نگاهی به شرکت امن پرداز سازنده ی آنتی ویروس پادویش بندازین . لیست مشتریان :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب لیست بلند بالایی از شرکت های مختلف از ایرانسل گرفته تا ... وجود داره . به نظر شما این لیست به معنای اینه که تمامی این شرکت ها اومدن آنتی ویروس پادویش نصب کردن ؟ مسلما نه ! ( شایدم آره ! ) نگاهی به سایت امن پرداز بندازین می بینین محصولات نرم افزاری مختلفی داره مثل پلاک خوان ، و یا خدمات مختلفی داره مثل تست نفوذ پذیری به شبکه . مسلما هر شرکتی که از محصولات این شرکت استفاده کنه تحت عنوان شریک/مشتری/همکار در این لیست قرار میگیره . اما چیزی که هست اینه که مسلما از تمامی محصولات این شرکت استفاده نمی کنند .

---------------------------
    در ارتباط با سایر شرکت های امنیتی هم همینطوره ، ممکنه یک شرکت از خدمات خاصی ، شاید در مدت زمان کوتاه ، استفاده شده و شرکت امنیتی برای تبلیغاتش اونو در لیست مشتریان قرار داده . اما به معنای این نیست که شرکت مورد نظر از تمامی محصولات و یا محصولات خاصی که مد نظر ما هستش استفاده کرده .

---------------------------

همون طور که گفتم نیازهای یک کسب و کار/شرکت/سازمان اداری کاملا با نیازهای کاربر خانگی فرق داره لذا دلیلی نداره شرکت بره محصولات خانگی رو برای مصارف خودش استفاده کنه . لذا خیلی غیرعادی هستش که سویت های امنیتی مثل KIS و یا Bitdefneder Internet Security و یا هر محصول مناسب کاربر خانگی در شرکت ها دیده بشه و بیشتر میرن سمت محصولات مناسب نیازهاشون .
    الان بنده توی دو تا دانشگاه دیدم که از Kaspersky Endpoint security استفاده می کردن و طبیعی هم بود چون برای برخی نیازها مثل کنترل رایانه ها در شبکه نیاز بود چنین محصولی استفاده بشه .
    همچنین یکی از دوستام که دو سال پیش فارق التحصیل شده بود و رفته بود سر کار توی شرکت نفت تعریف میکرد بر روی سرور های این شرکت محصولات Kaspersky نصب بوده.

به هرحال نکته ای که هستش اینه که نیازهای کاربر خانگی کاملا متفاوت با یک کسب و کار هستش و به عنوان مثال هیچ دلیل منطقی وجود نداره چون کاربران خانگی زیادی از Avast free Antivirus استفاده می کنند شرکت هم بیاد از Avast Free Antivirus استفاده کنه . در ارتباط با Bitdefender و یا سایر محصولات بنده برخورد نکردم . البته مسایل سیاسی ، سابقه و تجربه ی مسئول بخش انفورماتیک شرکت و یا سازمان و یا پیمانکار مربوطه و .... هم می تونه در انتخاب محصول مناسب برای حفاظت رایانه های شرکت و کسب و کار دخیل باشه .
    Last edited by Public Enemy; 14-10-2015 at 17:28.

12. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خب دوستان بنده 2 روز بود به نت دسترسی نداشتم و قبل همون روز امسی سافت و ایست نسخه 8 رو در محیط مجازی (ویندوز 10 با آخرین آپدیت ها) نصب و هردو رو آپدیت کردم.

آرشیوی که داشتم رو بر روی هر سیستم اکسترکت کردم و حدودا 5500 ویروس و برنامه مخرب، تروجان و باج گیر و ..... همه بودند.

شناسایی هر دو خوب بود و باقیمانده فایلها تقریبا یکسان بودند. امسی سافت 355 و ایست 353

مورد مهمی که در این تست انجام دادم رفتارشناسی سوئیت امنیتی بود.

فایل های مخرب اجرا میشدند و اگر شناسایی میشدند بطور دستی بلاک میشدند (از حالت خودکار به حالت دستی تغییر داده شده بود)

در این میان ایست در بین 50 فایل اجرایی، قادر به دستگیری و شناسایی 10 مورد بود ولی امسی سافت توانست در این 50 مورد بیش از 34 مورد را شناسایی و بلاک کنه

نا گفته نماند که در این 5500 فایل فایلهای سالم نیز بودند که ایست بعد از شناسایی نمیدونست پاکشون کنه یا نه، به همین دلیل با تکیه به گزارش دهی به کاربر و اینکه کاربر پاک کنه یا خیر، اسکن رو تموم کرد.

ولی امسی سافت در حدود بسیار بسیار ناچیز مثبت کاذب داشت.

بعد از تست های رفتارشناسی و ریستارت سیستم برای شناسایی آلودگی، ایست رابط کاربری به کلی از بین رفت و فقط مربع دور محصول نمایان میشد. مانند یک قاب خالی عکس!!

بهرحال نمیخوام متن نوشتاری زیاد باشه و به همین بسنده میکنم.

Last edited by Captain; 15-10-2015 at 00:08.

14. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب دوستان بنده 2 روز بود به نت دسترسی نداشتم و قبل همون روز امسی سافت و ایست نسخه 8 رو در محیط مجازی (ویندوز 10 با آخرین آپدیت ها) نصب و هردو رو آپدیت کردم.

آرشیوی که داشتم رو بر روی هر سیستم اکسترکت کردم و حدودا 5500 ویروس و برنامه مخرب، تروجان و باج گیر و ..... همه بودند.

شناسایی هر دو خوب بود و باقیمانده فایلها تقریبا یکسان بودند. امسی سافت 355 و ایست 353

مورد مهمی که در این تست انجام دادم رفتارشناسی سوئیت امنیتی بود.

فایل های مخرب اجرا میشدند و اگر شناسایی میشدند بطور دستی بلاک میشدند (از حالت خودکار به حالت دستی تغییر داده شده بود)

در این میان ایست در بین 50 فایل اجرایی، قادر به دستگیری و شناسایی 10 مورد بود ولی امسی سافت توانست در این 50 مورد بیش از 34 مورد را شناسایی و بلاک کنه

نا گفته نماند که در این 5500 فایل فایلهای سالم نیز بودند که ایست بعد از شناسایی نمیدونست پاکشون کنه یا نه، به همین دلیل با تکیه به گزارش دهی به کاربر و اینکه کاربر پاک کنه یا خیر، اسکن رو تموم کرد.

ولی امسی سافت در حدود بسیار بسیار ناچیز مثبت کاذب داشت.

بعد از تست های رفتارشناسی و ریستارت سیستم برای شناسایی آلودگی، ایست رابط کاربری به کلی از بین رفت و فقط مربع دور محصول نمایان میشد. مانند یک قاب خالی عکس!!

بهرحال نمیخوام متن نوشتاری زیاد باشه و به همین بسنده میکنم.

دوست عزیز تشکر از اینکه این مقایسه رو انجام دادی
    اگر واقعا توانایی انجام اینجور تست هارو داری میشه خواهش کنم دوباره یه تست دیگه انجام بدی؟و اینبار از انتی ویروس ایست از نسخه 9 استفاده کنی؟
    رفتار شناسی و سیستم پاکسازی انتی ویروس بکلی عوض شده
    و قبل از تست این تیک نود32 رو هم بزن تا همه چیز برابر باشه من تضمین میکنم نتایج نود32 نسبت به الان فرق میکنه(شرمنده روی این سیستم نسخه 8 نصب بود ولی میتونی پیداش کنی توی 9)

ازت میخوام 4 انتی ویروس امسی سافت نود32 ورژن9 و بیت دفندر 2016 و کاسپر اسکی 2016 رو تست کنی
    البته اگر مقدور نیست مهم نیست ولی اگر تست کنی خیلی ممنونت میشم اگر بتونی فیلم هم تهیه کنی که عالی میشه
    Last edited by Mr.New; 15-10-2015 at 21:11.

16. 4 کاربر از Mr.New بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز تشکر از اینکه این مقایسه رو انجام دادی
    اگر واقعا توانایی انجام اینجور تست هارو داری میشه خواهش کنم دوباره یه تست دیگه انجام بدی؟و اینبار از انتی ویروس ایست از نسخه 9 استفاده کنی؟
    رفتار شناسی و سیستم پاکسازی انتی ویروس بکلی عوض شده
    و قبل از تست این تیک نود32 رو هم بزن تا همه چیز برابر باشه من تضمین میکنم نتایج نود32 نسبت به الان فرق میکنه(شرمنده روی این سیستم نسخه 8 نصب بود ولی میتونی پیداش کنی توی 9)

ازت میخوام 4 انتی ویروس امسی سافت نود32 ورژن9 و بیت دفندر 2016 و کاسپر اسکی 2016 رو تست کنی
    البته اگر مقدور نیست مهم نیست ولی اگر تست کنی خیلی ممنونت میشم اگر بتونی فیلم هم تهیه کنی که عالی میشه
    خواهش میکنم
    در هنگام تست تمام مواردی که در قدرت تشخیص و افزایش هوش مصنوعی دخیل هستند رو فعال و بر روی حداکثر قرار دادم
    نسخه تستی من 8 بود ولی خب الان نسخه 9 رو بر روی سیستم مجازی تر و تمیز نصب کردم و آپدیت هم هست.
    در مورد کسپرسکی و بیت دفندر هم چشم سعی میکنم
    ولی خب کمی زمان بر هست و کمی هم حجم اینترنت باید بره

درسته در تست قبلی اصلا یادم نبود فیلم تهیه کنم و بعد از تست کردن یادم افتاد که چی به چیه

18. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •