تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 602 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

2. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.
    در مورد نرم افزار هم اطلاعاتی ندارم. چرا از Support سایت سازنده سوال نمی کنید؟ (ویرایش: نیازی به سوال نیست)
    طبق توضیحات سایت سازنده این نرم افزار با همه هدفون ها سازگار است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تا به حال دنبال تبدیل USB به 3.5mm نگشته ام بنابراین اطلاعاتی ندارم.
    مدلهای وایرلس Bluetooth را می توانید با گوشی و iPod استفاده کنید. (البته باید از طریق تست مطمئن شوید. ممکن است بعضی از مدلها با گوشی شما سازگار نباشد. هیچ راهی جز آزمایش وجود ندارد.) توضیحات بیشتر:
    مدلهایی که معرفی کردم صدای محیط را به طور کامل حذف نمی کنند. هیچ هدفون پرتابل و فول سایزی نمی تواند صدای محیط را به طور صد در صد حذف کند مگر Noise Canceling ها (آن هم در بعضی شرایط) . در صورتی که قصد حذف صدای محیط تا بالاترین حد ممکن را دارید مدلهای In-Ear مناسب هستند.
    از بین مدلهایی که معرفی کردم Q460 میکروفون دارد آن هم به صورت هندزفری یعنی مثل هندزفری های موبایل با یک پورت 3.5mm و نه دو پورت جداگانه (غیر قابل استفاده در کامپیوتر). مدل Portable که دو پورت 3.5mm داشته باشد که میکروفون آن قابل استفاده باشد نداریم!
    در مورد اصطلاحات هم تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:

متأسفانه Review معتبر در سایت head-fi.org پیدا نکردم اما این را هم بخوانید بد نیست:
    موفق باشید.
    خیلی ممنون
    پیشنهاد شما از headphone های over ear چیه که 3.5 باشه میکروفون داشته باشه و کلا کیفیت و بیس عالی داشته باشه تا حدود 200 دلار ممنون
    نگفتین razer kraken pro و razer chimera 5.1 چطورن؟ خیلی ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی ممنون
    پیشنهاد شما از headphone های over ear چیه که 3.5 باشه میکروفون داشته باشه و کلا کیفیت و بیس عالی داشته باشه تا حدود 200 دلار ممنون
    سلام.
    فول سایز میکروفون دار که سراغ ندارم. در مورد هدفون های گیمینگ اطلاعات ندارم.
    اما اگر هدفون فول سایز تا 200 دلار بخواهید مدل های نیمه حرفه ای و حرفه ای مثل Audio-Technica M50 و Sennheiser HD518 و Sennheiser HD558 مناسب هستند که کیفیت عالی دارند فقط تنها مشکل این است که این مدلها (و تقریبا" تمام فول سایز های گران تر) برای درایو (راه اندازی) شدن به Amplifier هدفون نیاز دارند و با iPod و کارت صدای کامپیوتر نمی توان از تمام توانایی آن ها استفاده کرد و حجم صدای بالایی دریافت نمود به همین دلیل پیشنهاد من خرید مدل های Portable و In-Ear است.
    موفق باشید.

5. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید!
    اگه میشه یه هدست برام معرفی کنید که این قابلیت ها رو داشته باشه!
    1- quality صدا و عمق bass در حد Beats داشته باشه!
    2- جک 3.5 داشته باشه و در واقع بشه به ipod و گوشی آندرویدم وصلش کرد!
    3- برای بازی هم مناسب باشه و 5.1 یا 7.1 کاناله surround باشه!
    4- میکروفون هم داشته باشه و کیفیتش هم خوب باشه!
    5- اگه control ها و mute هم روی هدست باشه که دیگه خیلی خوب میشه
    6- رنج قیمت هم تا 200 دلار ممنون
    در واقع 70 % موزیک میخوام
    30 % هم بازی مخضصوصا بازی های شوتر مثل BF3 و اینا!
    من tiamat رو دیدم خیلی خوب بود اما اون طور که فهمیدم برای موسیقی افتضاخ بود :(
    بعد megalodon رو دیدم، اونم متاسفانه فقط USB ـه و نمیشه به گوشی کانکتش کرد! :(
    یکی هم logitech g53 رو دیدم که اونم USB ـه!
    ---------------
    سوال دیگمم اینه که برای 7.1/5.1 باید حتما یه soundcard بخرم؟
    چون مادربورد من MSI z77a-GD65 Gaming ـه و کارت صدای آنبوردش Creative's Sound Blaster Cinema ـه!
    ممنون
    دوست عزیز من شرمندم که وقتتون رو گرفتم!
    اما من میکروفون رو فقط برای کامپیوتر میخوام! و برای موبایل فقط جک3.5 صدا رو وصل میکنم همزمان در گوشی نیازشون ندارم!
    چشم منم پس همون 2 کانال میخوام! ولی میشه بگین آیا میشه با نرم افزار Razer surround، میشه 7.1 کانال رو شبیه سازی کرد؟ مثل کاری که megalodon میکنه!
    راستی اینم بگم razer tiamat واقعا 7.1 کاناله! 4 تا پورت صدا داره
    ولی چون کیفیت صداش بده اونو نمیخوام!
    تعریق رو هم شوخی کردم!
    زاستی میشه USB دار ها ( مثل megalodon ) رو با adaptor به 3.5 تبدیل کرد؟ این طور رو گوشی کار میکنه؟ مگالودون خیلی خوبه اما رو گوشی نمیشه استفاده کرد به خاطر USb :(
    همچنین آیا میشه wireless ها (مثل g930 logitech ) رو با بلوتوث به گوشی وصل کرد؟
    شرمنده سوالام زیاد شد!
    این پرتابل هایی که معرفی کردین، over ear ان، صدای بیرونی کاملا مسدود میشه؟ همچنین میکروفون دارند؟
    اگه نه چن تا دیگکه معرفی کنید!
    بازم شرمنده! من صفر صفرم!
    آقا تو سایتا یه چیزایی به اسم impedance ، sensitivity و low and high frequency دیدم!
    از این ها میشه قدر bass، و کیفیت رو تشخیص داد؟ یه توضیح مختصر در موردشون میدین؟
    ممنون
    خیلی ممنون
    من ههم 1 چرخی زدم تو اینترنت، و نتایجی حاصل شد:
    هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35.
    اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
    اگر می خوایی سریع کارت راه بیفته، این رو بخون:
    بعد ریویوی هرکدوم رو خواستی جدا بخون.
    این هم 1 نگاهی بنداز:
    این نصیحت های بالا از دید یک کسی بود که بازی براش مهمترینه
    اما اگر دنبال اینی که کیفیت صدای خیلی خوبی بگیری و در اصل از دهن کسی نصیحت بشنوی که هم به کیفیت صدا اهمیت می ده و هم می خواد صدای دالبی بشنوه، پیشنهاد اینه که 1 هدفون خوب بخری، بعد یک دستگاه برای مجازی سازی صدای Surround تهیه کنی، چیزی مثل این:

ولی خب قضیه اینه که توی این حالت، هزینت به وضوح بیشتر از 200 دلار می شه.
    اونوقت بهت توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی:

به هرحال، در نهایت با همۀ اوصاف، من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد می کنم.
    Last edited by rave-87; 10-09-2013 at 18:55.

7. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

بین akg k450 و sony ez300 ایا سونی بصرفه تر نیست ... با این تفاوت قیمت زیاد؟
    سایت testfreaks هم ارزیابیش نشون میده کیفیت ثدای سونی بهتره ..

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من برنامه های آموزش زبان با موبایلم گوش میدم. مشکلی که دارم اینه که این هدفن فعلی صداش بلند نیست و خیلی جاها اصلاً نمی فهمم طرف چی داره میگه! یه هدفن میخوام که صداش بلند و شفاف باشه که بتونم از این برنامه ها استفاده ببرم. تو رنج 100 الی 150 چی میتونم بگیرم؟

ممنونم

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    من یه هندزفری برای مکالمه میخوام که بی سیم باشه( بلوتوث یا ... )
    برای گوشی سونی ( T )
    و یه سوال :استفاده از این نوع هندزفری ها در مصرف باطری چه قدر موثرهست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من ههم 1 چرخی زدم تو اینترنت، و نتایجی حاصل شد:
    هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35.
    اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
    اگر می خوایی سریع کارت راه بیفته، این رو بخون:
    بعد ریویوی هرکدوم رو خواستی جدا بخون.
    این هم 1 نگاهی بنداز:
    این نصیحت های بالا از دید یک کسی بود که بازی براش مهمترینه
    اما اگر دنبال اینی که کیفیت صدای خیلی خوبی بگیری و در اصل از دهن کسی نصیحت بشنوی که هم به کیفیت صدا اهمیت می ده و هم می خواد صدای دالبی بشنوه، پیشنهاد اینه که 1 هدفون خوب بخری، بعد یک دستگاه برای مجازی سازی صدای Surround تهیه کنی، چیزی مثل این:

ولی خب قضیه اینه که توی این حالت، هزینت به وضوح بیشتر از 200 دلار می شه.
    اونوقت بهت توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی:

به هرحال، در نهایت با همۀ اوصاف، من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد می کنم.
    ممنون
    یعنی اگه من یه هدست مخصوص موزیک بگیرم و یک amplifier وردارم، میتونم صدای dolby digital یا 7.1/5.1 surround داشته باشم؟
    یکی هم این که کارت صدای من creative sound blaster cinema ـست! کافیه؟ یا باید کارت صدای دیگه بگیرم؟
    مثلاهمین mixamp astro رو میتونم با یه هدست دیگه داشته باشم؟
    این astro a40 عالیه اما بیسش ضعیفه!
    میشه یه هدست موزیک کیفیت و بیس عالی معرفی کنید با یه amplifier خوب که 7.1 surround رو پشتیبانی کنه؟ من قسمت 7.1 ـش رو برای PC میخوام! و قسمت stereo ـش رو برای موزیک روی آیپادم
    کی هم این که اگه میشه در دسترس باشه! مثلا همین A40 تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
    ممنون
    Last edited by kv7_shadow; 11-09-2013 at 12:41.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون
    یعنی اگه من یه هدست مخصوص موزیک بگیرم و یک amplifier وردارم، میتونم صدای dolby digital یا 7.1/5.1 surround داشته باشم؟
    یکی هم این که کارت صدای من creative sound blaster cinema ـست! کافیه؟ یا باید کارت صدای دیگه بگیرم؟
    مثلاهمین mixamp astro رو میتونم با یه هدست دیگه داشته باشم؟
    این astro a40 عالیه اما بیسش ضعیفه!
    میشه یه هدست موزیک کیفیت و بیس عالی معرفی کنید با یه amplifier خوب که 7.1 surround رو پشتیبانی کنه؟ من قسمت 7.1 ـش رو برای PC میخوام! و قسمت stereo ـش رو برای موزیک روی آیپادم
    کی هم این که اگه میشه در دسترس باشه! مثلا همین A40 تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
    ممنون
    نه هر آمپلیفایری. از همون هایی که لینکش رو دادم. از اونهایی که با هدفون های مخصوص بازی می دن

گفتم که اگر
    هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35. حالا اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
    همونطور که گفتم، بله می تونی یدونه هدفون خوب بخری، بعد با mixamp astro و با همین کارت صدات، صدای دالبی دریافت کنی.
    این a40 من فکر کنم بیسش نسبت به خیلی هدفون های موزیک قوی تره. ولی به هرحال همونطور که گفتم، می تونین 1 هدفون برای موزیک بخرین، بعد با یدونه از همین mixamp astro.
    ولی خب قضیه اینه که من هم نفهمیدن که شما آخر سر چقدر می خواین خرج کنین، شما بودجتون رو به دلار اعلام کردین که من فکر کردم از اونور آب می تونین تهیه کنین. توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.
    اگر صرفاً موزیک بخواین، انتخاب هدفونی مثل audio technica m50 هستش که توی ایران به صورت ناجوانمردانه ایی بالای 800 هزار تومان می فروشن
    در ضمن توجه داشته باشین که اگر هدفون برای موزیک بگیرین، اکثراً میکروفون ندارن
    Last edited by rave-87; 11-09-2013 at 19:02.

13. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه هر آمپلیفایری. از همون هایی که لینکش رو دادم. از اونهایی که با هدفون های مخصوص بازی می دن

گفتم که اگر

همونطور که گفتم، بله می تونی یدونه هدفون خوب بخری، بعد با mixamp astro و با همین کارت صدات، صدای دالبی دریافت کنی.
    این a40 من فکر کنم بیسش نسبت به خیلی هدفون های موزیک قوی تره. ولی به هرحال همونطور که گفتم، می تونین 1 هدفون برای موزیک بخرین، بعد با یدونه از همین mixamp astro.
    ولی خب قضیه اینه که من هم نفهمیدن که شما آخر سر چقدر می خواین خرج کنین، شما بودجتون رو به دلار اعلام کردین که من فکر کردم از اونور آب می تونین تهیه کنین. توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.
    اگر صرفاً موزیک بخواین، انتخاب هدفونی مثل audio technica m50 هستش که توی ایران به صورت ناجوانمردانه ایی بالای 800 هزار تومان می فروشن
    در ضمن توجه داشته باشین که اگر هدفون برای موزیک بگیرین، اکثراً میکروفون ندارن
    ممنون مثلا همین Astro a40 + mixamp تو ایران هست؟
    مثلا razer نمایندگی داره تو ایران!
    از ریزر مدل خوب میشناسین، من هدفم بیس بیتس و کیفیت خوبه! البته + میکروفون و دالبی 7.1
    تو ایران چی میشه تهیه کرد؟
    در حد 600 تومن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •