پس L90 اصلا به درد شما نمیخوره ، چون هم دید عقب محدود است و هم دید جانب ( مخصوصا گلگیرهای عقب )
405 SLX گزینه بهتری است البته اگر قصد خرید تا این رنج رو داشته باشید ، اگر نه که همون 111 رو نگه دارید بهتر است .
پس L90 اصلا به درد شما نمیخوره ، چون هم دید عقب محدود است و هم دید جانب ( مخصوصا گلگیرهای عقب )
405 SLX گزینه بهتری است البته اگر قصد خرید تا این رنج رو داشته باشید ، اگر نه که همون 111 رو نگه دارید بهتر است .
خیلی ممنون
امکانش هست توی همین تاپیک بحث رو ادامه بدیم؟
تا جایی که من میدونستم بین موتورهایی که رو ماشینهای ایرانی میذارن TU5 از همه بهینه تر و بهتر بود
اما خب الان این xu7 که شما میگی، چه مزایایی نسبت به TU5 داره؟
از لحاظ مصرف سوخت، یعنی پارس مصرفش کمتر از 206عه؟
و یه سوال دیگه، اگه بخایم توی این مقایسه پارس رو با 405 جایگزین کنیم، آیا 405 ها گزینه ای برای رقابت دارن؟
اگر دارن چه مدلی؟
بله این تاپیک برای همین سوالات است .
موتور TU5 موتور خوبی است اما موتور های بهتر هم وجود دارند ، مثل XU7 L4 1800 زانتیا که روی پارس ELX نصب است و موتور EF7 که روی سمند نصب است .
Xu7 موتور سخت کارتر و قطعاتش ارزانتر از TU5 است اما مصرف بنزین درون شهری این موتور کمی بالاست و کمی صدای موتور زیاد است .همینطور قدرت این موتور پایین تر از سایر است .
پارس TU5 فقط کمی از 206 تیپ 5 بیشتر میسوزاند به همون دلیل سنگینی اتاق
405 دقیقا با پارس یکی است و کوچکترین تفاوتی نه در اتاق و نه در فنی با پارس ندارد .
405 SLX با پارس TU5 عینا یکی هستن
405 معمولی با پارس سال هم یکی هستند .
EF7 115 اسب بخار
XU7 L4 زانتیا 110 اسب بخار
TU5 108 اسب بخار
XU7 L3 که روی پارس و 405 و سمند نصب است 95 اسب بخار
Last edited by Pourya-pc; 13-10-2013 at 11:52.
من فکر میکنم تعویض پراید با تیبا اونم با هزینه 5 میلیون تومان بیشتر ارزش نداره.
مگر اینکه خودرویی مثل 405 یا سمند رو انتخاب کنید.
خیلی ممنون
استاد ولی میدونی، اینایی که شما در مزیتهای XU7 در مقابل TU5 نوشتی که همش مضراتش بود
قدرت کمتر و مصرف بالاتر و صدای بیشتر...
یعنی سخت کارتر و قطعات ارزانتر بودن خب به نظر من مزیت آنچنانی حساب نمیشه
نه؟ و فکر کنم چون TU5 روی ماشینهای بیشتری نصب هست خب شاید راه دست تر هم باشه واسه قطعات و...
خب حالا به نظر شما آدم 405 SLX بگیره بهتره یا پارس TU5؟
برای ماشین خانواده
Last edited by yoosef_st; 13-10-2013 at 23:28.
بین 405 SLX TU5 و پارس TU5 از نظر عملکرد فنی و سواری هیچ تفاوتی نیست.
فقط میمونه سلیقه شما که برای زیباتر بودن پارس مبلغ بیشتری هزینه خواهید کرد یا خیر.
سلام
در مورد رانندگی با تیبا چی؟ اونم به درد نمیخوره ؟
تیبا دیدش بهتر است و رانندگی راحت . برای یک خانوم هم مناسب است . فقط دقت کنید سر پیچ ها تا جایی که امکان دارد آهسته برانید .
111 کارکرده (90-91) یا افزایش بودجه و ریو مدل 87 -88 ؟
پیشنهادات دیگتون چیه ؟
206 تا نهایت 20م چطوره ؟ پارس با همین حدود قیمت چطور؟
لطفا کامل راهنمایی کنید.
سپاس.
سلام
دوستان قیمت سمند سورن elx با موتور ef7 چنده تو بازار و همچنین نمایندگی؟( قیمت صفر)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)