همین کارو کردم قربان . دما رو هم گذاشتم رو 60 و آب رو باز کردم .... در پکیج رو باز کردم دیدم از پشتش خیلی اروم چند قطره اب میچکید روی کاشیهای دیوار .
همون منبع انبساطه ؟ خراب بشه این میشه داستانش ؟
همین کارو کردم قربان . دما رو هم گذاشتم رو 60 و آب رو باز کردم .... در پکیج رو باز کردم دیدم از پشتش خیلی اروم چند قطره اب میچکید روی کاشیهای دیوار .
همون منبع انبساطه ؟ خراب بشه این میشه داستانش ؟
سلام
بنده منبع انبساط رو از نزدیک ندیدم اما عکسش رو دیدم
ظاهرا قابل انبساط و انقباضه تا بتونه با گرم شدنِ آب باد کنه و با سرد شدنِ آب منبسط بشه
اگر آب ازش میچکه پس به احتمال زیاد سوراخه . شاید قابل تعمیر هم باشه
شاید سوپاپ اطمینان هم داره تا اگر فشار آب بیش از 3 بشه اونوقت باز بشه تا آب کم بشه و فشار افت کنه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-10-2017 at 15:20.
مرسی که وقت میزاری جواب میدی . دادم عوضش کردن اون عقربه مانومتر ثابت شد دیگه چه در حالت تابستانه چه زمستانه و باز بودن رادیاتورها . فکر کنم مشکل 100 درصد همون بوده که فعلا تکون نمیخوره عقربه
سلام دوست عزیز خیلی تفاوت ندارند
فقط اگر پکیج و رادیاتور فولادی دارید بهتره حوله خشک کن هم فولادی یا استیل باشه که دیگه هیچکدوم تو سیستم هوا تولید نکنند
تو مدل های متفاوت طراحی ها متفاوت هستند مثلا تو مدل آتربان اگر دیده باشید امکان اینکه حوله یا لباس روی خودش آویزان کنید هست ولی مدل های معمولی تخت و یا منحنی باید بالا سرش جا لباسی بکوبید و روی جا لباسی حوله آویزان کنید
سلام دوست عزیز
دلیل وجود منبع انبساط تو سیستم های گرمایشی این هست که وقتی آب گرم میشه افزایش حجم داره و اگر منبع انبساط نباشه فشار زیاد میشود و باعث ترکیدگی مبدل پکیج و یا لوله کشی میشود به همین دلیل در سیستم های گرمایشی از منبع انبساط استفاده میشود .
ایراد پکیج شما با توجه به نشتی و افزایش فشار درست تعمیر شده و منبع انبساط خراب بوده و درست عیب یابی شده تشکر از دوست عزیزمون آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.می خواستم بدونم بهترین مدل پکیج دیواری خارجی تا 3 تومن کدوم هست؟
سلام دوست عزیز
اگر ایتالیایی یا فرانسه یا آلمان اصل باشه قیمت بالاتر از 3 هست و تقریبا قیمت لیست شون 3200 به بالا هست برند های بیاسی و ویسمن و سونیه دوال و وایلانت و آریستون و ....
اگر مونتاژ باشند توی ایران با قیمت حدود 2 تا 3 برند های فرولی و والترو و دمراد و ناوین و ....
شما ببینید توی شهرتون چه برندی هست و خدمات داره و بگید تا بین اون چند برندی که دیدید من و یا دوستان بگیم بهتره کدوم برند خرید کنید
سلام.میخوام رادیاتور واسه خونه ام بخرم پکیجم بوتان ۲۴ هستش حالا سوالم اینه آیا پره ای بگیرم یا پنلی؟اگر پنلی بگیرم شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که بهترین بازدهی و خدمات رو داشته باشه..؟راستش اول میخواستم پره ای بگیرم ولی بعد کلی تحقیق فهمیدم پنلی بازدهی بیشتری داره!!
سلام دوست عزیز
پره ای با پکیج نایز به هواگیری دوره ای داره ولی پنلی این گونه نیست درنتیجه پنلی با پکیج بهتر جواب میدهد
باید ببینید تو شهر شما چه برند هایی هست برای رادیاتور ولی دو مدل آتربان و جنرال والترو با طراحی منحصر بفرد که چرخش آب در مسیر های افقی و عمودی هست و سطح تماس آب بیشتر میشه بیشترین بازدهی را دارند
و دیگر رادیاتور های طرح ترکیه اکثر برند ها تقریبا خوبند و تقریبا کیفیت و قیمت نزدیک بهم دارند و برند های زیادی هستند چند نموونه : لورچ ، ایرتورپن ، A.S.L ، ایران نوین ، ایران رادیاتور ، ایساتیس ، والترو و.... بسیار برند دیگر
مرسی داداش...تو منطقه ما لورچ.ایران رادیاتور.تاش و سانیکا وجود داره..شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
Last edited by superstar 1; 15-10-2017 at 09:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)