بچه های ریاضی خسته نباشید از امروز یه نفس راحت میکشید صبحام راحت تر میخوابید
امیدوارم به نتیجه ای که دوست دارید و براش تلاش کردین برسین
برای بقیه گروه ها هم آرزوی موفقیت میکنم![]()
بچه های ریاضی خسته نباشید از امروز یه نفس راحت میکشید صبحام راحت تر میخوابید
امیدوارم به نتیجه ای که دوست دارید و براش تلاش کردین برسین
برای بقیه گروه ها هم آرزوی موفقیت میکنم![]()
اگه با من هستیداینجوری که شما میگی اسونه پس حتما صد نفر اول کشوری 100 زدن همرو
شک نکید تو درس ریاضی تعداد کثیری 100 خواهیم داشت امسال !
با 90 و 89 چه داخل چه خارج حتی قابل مقایسه هم نبود !!
شیمی اینکه ساده به معنای این نیست همه 100 میزنن !
همونطور که گفتم یکی دوتا سوال داشت که فقط کسی که شیمی رو خورده باشه میتونست جوابش بده
فیزیکم همینطور
ولی ریاضی اصلا ازین خبرا نبود . و انگلیسی اصلا قابل مقایسه با 90 نبود !
معارف و ادبیاتو قبول دارم سخت بود
عربیم مثل هر سال بود .
شما چه فرق داره برات سخت بوده یا آسون حالا ؟ هر کس نتیجه ی زحمتاشو میگیره
عربی مگه میشه از پارسال سخت تر باشه؟؟؟ پارسال واقعا عربیش سخت بود، گرچه سوالای امسال رو ندیدم ولی باز بچه ها میگفتن آسونتر بوده.
ریاضی هم میگفتن فکر کنم تحلیلی و پایه رو آسون دادن.
خلاصه آسون بودن یا آسون نبودنش چندان مهم نیست ( اگر آدمی باشی که با سوال سخت روحیت رو نبازی و تنها تاثیرش تو روحیه فرده ). سال قبل ریاضی سخت بود ولی بازم نتیجه گرفتیم چون تو کنکور فقط نسبت به بقیه سنجیده میشه.
انشالله که به حقتون برسید.
حالا اینا درصدای اولیست تا نتایج بیاد هر درسی یه 10 تا 20 درصدی کم میشه![]()
آره خوب ! منم یکی 10 درصد کم کردم از اختصاصیام .حالا اینا درصدای اولیست تا نتایج بیاد هر درسی یه 10 تا 20 درصدی کم میشه![]()
ولی بازم وضعت خوبه ! به خاطر تعادل خیلی خوبت ! تهران رو که رو شاخطه
بعدم درسی 10-20 درصد بدترین حالت ممکنه ! ممکنه بهتر هم بشه حتی !
کلا حالا که تموم شده همه چی یکم انرژی مثبت داشته باشی زندگی خودت ساده تر میشه![]()
آقا درصدای شما منو یاد جوونیم میندازه
با همین درصدا یکم بالا پایین من سال 88 رتبه 610 منطقه یک شدم ، انشالله به اون چه که میخوای برسی
یه نصیحت دوستانه به همه شما کنکوری ها بکنم، اگر دانشگاه مورد علاقتون قبول نشدید هم خیلی ناراحت نشید هیچ اتفاق عجیبی نمیفته براتون ، به خدا دانشگاه با اون مدینه فاضله ای که فکر میکنید خیلی فاصله داره ، اصلا نمیخوام دلزده و ناامیدتون بکنم ولی هر چقدر با توقع کمتر وارد دانشگاه بشید براتون خیلی بهتره کمتر زده میشید
یه توصیه خیلی مهم دیگه هم بهتون بکنم، خواهشا دنبال کلید سوالا نرید، کلا دور فکر کردن به سوالا و افسوس خوردن رو خط بکشید ، با افسوس خوردن میتونید تست غلططون رو درست کنید؟ بشینید از همین الان تا یه ماه دیگه که جوابا میاد از زندگیتون لذت ببرید به هیچ موضوع علمی هم فکر نکنید![]()
حوزه خيلی خوب بود خنک نور کافی آروم با مراقبای خوش اخلاق
شکر خدا ديشب خوب خوابيدم
سر آزمون هم اضطراب زياد که باعث خراب کردن آزمونم بشه نداشتم از اين بابت بسيار خوشحالم
با آرامش شرع به آزمون دادن کردم فکر ميکنم عمومی ها رو خوب داده بشم عربی رو زياد مطمئن نيستم
اختصاصی ها رياضی رو خوب دادم فيزيک رو نميدونم چند تا فرمول يادم رفت شيمی هم با اينکه برخی ميگند سخت بود بهتر از هميشه زدم! فقط چند تا سؤالای آخر شيمی رو نرسيدم
در کل به نظرم خوب بود! غافلگير نشدم! فقط اميد وارم بی دقتی زياد نکرده باشم و رتبه ام از 7000 و خورده ای بالاتر نشه
واقعا" به نظرم سال دوم برای من خوندن سخت هست چون فقط دانشگاه شهرمون ميتونم برم و رشته ی مورد نظر تا 7000 خرده ميگيره برای 7000 خرده ای يه سال تلاش کردن واقعا" سخت و طاقت فرسا است
من رشته مورد علاقم مهندسی کامپيوتر هست شما چرا با اين درصدای خوب ميخوای بری علوم کامپيوتر نه مهنديش؟!!
مشاور رفته بودم ميگفت برای خودت درصد بگير اگر نگيری بعدش اضطراب فوق العاده زياد ميگيری!
ولی من واقعا" يادم نمياد چی زدم!! خيلی از سؤالااااا رو
اين يه ماااه رو دلم ميخوااااد فقط استراحت کنم و حاااال کنم
Last edited by D_felfelak; 28-06-2012 at 20:01.
خوب ببینید موقع انتخاب رشته خیلی مهمه شما به آینده ام فکر کنید . نه اینکه وقتی رتبه ات خوب شد بگی آهان حالا که شدم یک کشور من میرم برق شریف !
من رشته مورد علاقم مهندسی کامپيوتر هست شما چرا با اين درصدای خوب ميخوای بری علوم کامپيوتر نه مهنديش؟!!
من از دوران طفولیت کامپیوتر کار کردم . علوم کامپیوتر یا سی اس شاید تو ایران زیاد بازار کارش خوب نباشه . اما تو خارج از کشور واقعا بازارش خوبه !
واسه همین کسی که میخواد انتخاب رشته کنه باید بدونه تو آینده قراره بمونه تو ایران یا خارج ! یا اگه خارج کدوم کشور ! مثلا رشته های مربوط به نفت و کامپیوتر شدیدا تو آمریکا و کانادا رو بورس هستن !
میانگین درامد سالانه این رشته ها رو بر حسب سابقه کار میتونید پیدا کنید تو اینترنت
دوستان زودی راهنمایی کنید
رفیقم امروز کنکور داده یادش رفته پایین برگه مشخصاتو بنویسه و امضا کنه براش مشکلی پیش میاد؟
بنده خدا خیلی ریخته تو هم یه سال کلی زحمت کشیده
سلام بچه ها من اولین پستمه که اینجا میذارمخسته نباشید میخواستم بدونم کسی هست از بچه های ریاضی سی دی تخمین رتبه داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)