سلام دوستان کسی هست از مرکز شهید درزی اینترنت بگیره سرعت 256 میانگین دانلودش چنده ؟ کلا 128 هم سرعت دانلودش چنده ؟ ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوستان کسی هست از مرکز شهید درزی اینترنت بگیره سرعت 256 میانگین دانلودش چنده ؟ کلا 128 هم سرعت دانلودش چنده ؟ ممنون میشم جواب بدید.
سلام...دقیقا باید همون شخصی بره که موقع درخواست سرویس / کپی شناسنامه داده و امضا داده ( همون صاحب خط که خودتون فرمودید)...وکیل قانونیش هم میتونه بره..
ولی اگر از طرح پیش پرداخت استفاده میکنید ..اگر پول 1 دوره رو ا زپیش نریزید رانژه خودکار جمع میشه...اینو خودم امتحان کردم
سلام فک رمکینم تو کل تهران 128 بین 15 تا 18 سرعت دانلود ش باشه و 256 هم بین 28 الی 32.. چون خودم هم 128 داشتم و هم 256 و هم پسر عموم تو یه منطقه دیگر تهران 256 داره و سرعت دانلودش بین 28 الی 30..![]()
پس در هر صورت اینا پول دوره رو میگیرن ؟ چه من الان برم قطع کنم چه سر ماه ؟
الان بیچارگیه من اینه که یکیو یافتم میتونه برام 512 بگیره ! اما میگه روی خط خودت حالا من رفتم خط خودمو آوردم اما این صاحب خونه گیر آوردن دوبارش سخته !هیچ جوره راه دیگه ای نداره که فسخ شه ؟
Last edited by isbn; 07-10-2012 at 14:41.
سلام دوستان سوال فوری داشتم کسی از مخابرات adsl تهران س ا ک س داره؟
پورت 443 برای کسی باز هست؟
دوستان کسی نمیدونه چرا نمیشه س-ا-ک-س یا چیز پی ان استفاده کرد ؟
من هم مخابرات دارم !
دوست عزیز اینجا انگار همه خوابن بیخیال....
خودت پورت 443 امتحان کردی؟
آره 443 امتحان کردم ! واسه شما هم نمیشه ؟
واسه منم نمیشه !
من منطقه 15 تهران هستم شما حدودی منطقه کجایین؟
باید از کسی که ساکس گرفتین بخواین براتون پورت رو بزاره رو 443....خودتون که نمیتونین!
برای من با پورت 443 داره کار می کنه فقط یوتوب شیلتره بقیه بازن...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)