تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 456 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اظهار نظر تند مدافع جوان بارسلونا

پيکه: داور عمدا مرا اخراج کرد

مدافع مرکزي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: اخراج من عمدي بود، ولاسکو خودش اين دوئل لفظي را ترتيب داد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، جرارد پیکه در جریان دیدار با اسپورتینگ خیخون در دقیقه ۴۶ کارت قرمز مستقیم دریافت کرد و اخراج شد.

اخراج او در پی اهانت و ادامه جنگ لفظی با داور صورت گرفت.

کارلوس ولاسکو کاربایو داور ۴۰ ساله مادریدی که از سال ۲۰۰۸ رسما به جمع داوران رسمی فیفا ملحق شده بلافاصله پس از فریادهای پیکه به او کارت قرمز نشان داد.

پیکه در این رابطه گفت: این اخراج از قبل برنامه‌ریزی شده بود و اطمینان دارم که داور عمدا مرا اخراج کرد و از پیش هم به دنبال فرصتی برای انجام این ماموریت بود.

اظهارات تند پیکه با هشدار رسمی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا همراه بوده و قطعا باید منتظر جریمه نقدی و محرومیت بیشتر وی نیز باشیم. از طرفی مادریدی بودن داور نیز بهانه‌ای برای رسانه‌های کاتالونیایی بوده تا این اخراج مشکوک را زیر تیغ نقد خود بگیرند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از مصدوميت در جريان بازي مقابل خيخون

آلکسيس سانچس 15 روز خانه نشين شد

مهاجم شيليايي تيم فوتبال بارسلونا در جريان بازي مقابل خيخون مصدوم و خانه نشين شد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، آلکسیس سانچس بازیکن پرتلاش تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا شب گذشته از دقیقه ۵۹ به جای سسک فابرگاس وارد میدان شد اما مصدومیت کهنه این بازیکن تنها ۱۰ دقیقه پس از ورود وی گریبانگیرش شد.

آلکسیس سانچس با استناد به گزارش رسمی کادر پزشکی تیم فوتبال بارسلونا ۱۵ روز استراحت مطلق خواهد داشت و قطعا بارسلونا را مقابل بایرلورکوزن ( لیگ قهرمانان اروپا) همراهی نخواهد کرد.

به این ترتیب بارسلونا در هفته بیست و ششم پیکه (دریافت کارت قرمز) و سانچس را در اختیار نخواهد داشت.

آلونسو: بارسلونا افتخار فوتبال اسپانيا است

مرد اول فرمول يک اسپانيا و قهرمان ملي اين کشور تماشاگر ويژه جدال بارسلونا و خيخون در نيوکمپ بود و گفت: تماشاي بازي بارسلونا بهترين تفريح دنيا است.

به نقل از آس اسپانیا، فرناندو آلونسو راننده مشهور اروپا در رقابت‌های فرمول یک و قهرمان ملی اسپانیا شب گذشته میهمان ویژه الساندرو روسل بود و بازی بارسلونا مقابل خیخون را تماشا کرد.

وی در همین رابطه به خبرنگاران گفت: خیلی بد شانس بودم که در چنین فرصتی ستارگانی چون مسی، ویا، آفلای و بوسکتس در ترکیب بارسلونا نبودند اما چندان مهم نبود چرا که بارسلونا همه این زیر مجموعه‌ها را در بر می‌گیرد. تماشای بازی بارسلونا بهترین تفریح دنیا است و به عنوان کسی که زندگی‌اش با رانندگی و فرمول یک گره خورده اعتراف می‌کنم که پس از تعقیب اخبار فرمول یک فقط دوست دارم دیدارهای بارسلونا را تماشا کنم، این تیم افتخار فوتبال اسپانیا است و همانطور که بر سر در نیوکمپ نوشته شده بدون تردید فراتر از یک باشگاه است.

بارسلونا با نتیجه ۳ بر یک مقابل اسپورتینگ خیخون به پیروزی رسید.

مسي: رونالدو اين روزها تفاوتها را رقم مي زند

ليونل مسي، ستاره آرژآنتيني باشگاه بارسلونا در گفتگو با برنامه « Marca en Zona» شبکه 9 راديو آرژانتين شرکت کرد و با سرخيو گويکوئچئا، بازيکن سابق تيم ملي آرژانتين به گفتگو پرداخت.

ستاره باشگاه بارسلونا در ادامه درمورد شرایط تیم ملی آرژانتین در مسیر رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل هم صحبت کرد و گفت:« امیدوارم که خودم را در حال جشن گرفتن قهرمانی ببینم. این چیزی است که همه ما خواهان آن هستیم. هنوز زمان زیادی برای تلاش و رشد داریم.»

بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درمنطقه آمریکای جنوبی بازیهای سختی است:« بازیهای سختی را پیش رو داریم و دراین بازیها حفظ توپ کار خیلی سختی خواهد بود. این بازیها در ارتفاعی بالا و در هوایی گرم برگزار خواهد شد و درجریان این بازیها فضای خالی زیادی به دست نخواهیم آورد. بازی کردن با تیمهای آمریکای جنوبی چیزی از مصاف با حریفان اروپایی کم ندارد.»

مسی رابطه خوب و صمیمانه ای با سرخیو آگوئرو هم تیمی اش در آلبی سلسته دارد:« در خارج از زمین رابطه دوستانه و خوبی با آگوئرو دارم و این در زمین بازی و وقتی درکنار هم قرار می گیریم هم تاثیرگذار است. درتیم ملی آرژانتین مهاجمان خیلی خوبی داریم و باید از این،نهایت بهره را ببریم. »

او در پاسخ به این سوال که آیا آگوئرو دوست دارد پیراهن رئال را برتن کند یا خیر گفت:« اگر سرخیو به رئال بیاید، مطمئنم که به او خوش خواهد گذشت. اگر این بهترین گزینه برای اوست، به خاطر دوستی مان هم که شده برایش خیلی خوشحال می شوم.»

ستاره آرژانتینی در بارسا احساس خوشبختی می کنند:« من خوش شانسم که درکنار چابی و اینیستا به تمرین می پردازم و عملکرد آنها را در تک تک تمرینات و تک تک بازیها می بینم.»

و درادامه به تمجید از رونالدو پرداخت:« رونالدو این روزها تفاوتها را رقم می زند.»

مسی ترجیح می دهد تا بازیکنی را به گواردیولا پیشنهاد نکند:« من فقط به بازی کردن می پردازم.» و در مورد اختلاف میان ریکلمه و فالکیونی گفت:« به نظر من آنقدر بد نیست که یک بازیکن نظرش را درمورد مربی در مورد سبک بازی تیم بگوید. چون بازیکن در داخل زمین است و مربی در خارج از آن.»

Last edited by nw_nk; 04-03-2012 at 21:09. دليل: Merge

2. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

الکسیس؛ برای 10 الی 15 روز خارج از ترکیب

پارگی کوچک ماهیچه، در پای راست مهاجم شیلیایی بارسا، موجب مصدومیت الکسیس شد.

الکسیس سانچز، در نیمه دوم بازی شب گذشته بارسا مقابل اسپورتینگ به میدان آمد، اما بدلیل مشکلی که در ماهیچه پای خود احساس می کرد موفق نشد بازی را به پایان برساند.

طبق گزارش تیم پزشکی بارسا، این مهاجم دچار پارگی خفیف ماهیچه در پای راست شده است و به مدت 10 الی 15 روز قادر به تمرین با بارسا نخواهد بود.

اخبار// تیتر اخبار بارسا

ــ صحنه ای مشکوک در محوطه جریمه گیخون;جدال الکسیس سانچس.

ــ صحنه ای مشکوک در محوطه جریمه گیخون;خطا مدافع گیخون بر روی دنی آلوز

ــ پدرو رودریگوئز: خوشحالم که با یک بازیکن کمتر ، پیروزی مهمی را بدست آوردیم.

ــ آندرس اینیستا: کار داور بسیار دشوار است، او باید در یک ثانیه تصمیم بگیرد.

ــ الکسیس سانچس به علـت مصدومـیت ، 10 تـا 15 روز دور از میـادین.

ــ سیدو کیتـا: من خیلی خوشحـال هستم که در برد تیمم موثر بودم.

ــ پیکه از اخراج خودم متاسفم و هم تیمی هایم را ستایش میکنم.

ــ دنی آلوز: صحبت از داوران جنگ از دست رفته است.

پیکه : اخراج من برنامه ریزی شده بود

به نقل از اسپورت کاتالونیا، جرارد پیکه در جریان دیدار با اسپورتینگ خیخون در دقیقه ۴۶ کارت قرمز

مستقیم دریافت کرد و اخراج شد.اخراج او در پی اهانت و ادامه جنگ لفظی با داور صورت گرفت.

کارلوس ولاسکو کاربایو داور ۴۰ ساله مادریدی که از سال ۲۰۰۸ رسما به جمع داوران رسمی فیفا

ملحق شده بلافاصله پس از فریادهای پیکه به او کارت قرمز نشان داد.

پیکه در این رابطه گفت: این اخراج از قبل برنامه‌ریزی شده بود و اطمینان دارم که داور عمدا مرا اخراج

کرد و از پیش هم به دنبال فرصتی برای انجام این ماموریت بود.

اظهارات تند پیکه با هشدار رسمی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا همراه بوده و قطعا

باید منتظر جریمه نقدی و محرومیت بیشتر وی نیز باشیم. از طرفی مادریدی بودن داور نیز بهانه‌ای

برای رسانه‌های کاتالونیایی بوده تا این اخراج مشکوک را زیر تیغ نقد خود بگیرند.

منبع:سايت رسمي باشگاه

4. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فرناندو آلونسو: فوتبال را دوست دارم، به ویژه فوتبال بارسا را

راننده اسپانیایی فرمولا وان طرفدار پرو پا قرص رئال است ولی در صحبتهایی به تمجید از تیم کاتالان پرداخته

سایت گل- فرناندو آلونسو راننده اسپانیایی فرمولا وان معتقد است که پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا قراردادش را با این تیم تمدید خواهد کرد و اطمینان دارد که او و بارسا برای هم ساخته شده اند
    او که روز شنبه برای تماشای بازی بارسلونا مقابل اسپورتینگ خیخون به ورزشگاه نوکمپ رفته بود واز جایگاه ویژه بازی را تماشا می کرد در این باره گفت:« بارسلونا و گواردیولا برای هم ساخته شده اند . من فوتبال را دوست دارم و این فرصت برایم فراهم شد که برای تماشای بازی اسپورتینگ مقابل بارسا به نوکمپ بیایم. من متولد اوویه دو هستم و طرفدار این تیم هم هستم و تیم اوویه دو را اندکی بیشتر از رئال (تیم محبوبم) دوست دارم ولی نمی توان تماشایی بودن فوتبال بارسا را نادیده گرفت. فوتبال بارسا واقعا سرگرم کننده است ؛ به ویژه این بارسا که خیلی خوب بازی می کند.»
    او که برای حضور در تورنمنت اتومبیل سواری در پیست کاتالونیا مشغول تمرین است در مورد شرایط خودش گفت:« اوضاع خوب است؛ هرچند که باید از خیلی نظرها بهتر شویم.الان در آخرین روزهای تمرین به سر می بریم و می خواهیم ببینیم که جایگاهمان کجا خواهد بود. ما باید بازهم تلاش کنیم و تدریجا بهتر شویم.»
    او عضو تیم فراری است و امیدوار است که امسال بتواند با همکاری هم تیمی هایش به سلطه ردبول برفرمولا یک پایان دهد

خاویر کلمنته سرمربی جدید اسپورتینگ گیخون ، 28 سال است که با وجود اینکه 17 بار با تیم های مختلف در برابر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است ولی نتوانسته است در نوکمپ به پیروزی برسد.آخرین بار در دسامبر سال 1982 توانست با اتلتیک بیلبائو با نتیجه ی 1-0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکست بدهد ، تیمی که مدعی قهرمانی در لالیگای فصل 1982-83 بود.یک سال بعد کلمنته دوباره طعم پیروزی در مقابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با همان نتیجه چشید. این بار در سوپرکاپ! با این حال از آن 2 پیروزی 28 سال میگذرد که شکست 3-1 شنبه شب نیز جزو شکست هایش محسوب میشود

صحبتهای پپ گواردیولا بعد از بازی با خیخون :

- کیتا یک گل عالی به ثمر رساند،او هیچوقت بد بازی نمیکند.اگر شما نیاز داشته باشید به 2 دقیقه بازی،او همه چیز به شما در آن 2 دقیقه خواهد داد.
    یکی از چیزهای شگفت انگیزی که برای من در این 4 سال اتفاق افتاده داشتن بازیکنی چون کیتا بود.

پیکه در مورد اخراج از قبل برنامه ریزی شده اش گفت داور بخاطر صحبتهای نیمه اول به او کارت قرمز داده؟ نمیدانم،او آخرین بازیکن ما بود،اگر خطا کرده ، این میتونست کارت قرمز داشته باشه.

بدون لئو دیگر بازیکنان رو به جلو حرکت میکنند.اینیستا ، ژاوی ، دنی ، کیتا...همه آنها.

داور دو پنالتی واضح هم در بازی با والنسیا برای ما نگرفت؟ ما باید تمام این چیزها را پشت سر بگذاریم.
    من امیدوارم فردا ما درباره ی 3 گلی که به ثمر رساندیم صحبت کنیم،نه درباره ی داور.

چه احساسی دارم وقتی جمعیت نام مرا صدا میکنند؟ من از آنها سپاسگذارم.

---------------------------------------------------------------------

- آخرین دیداری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون مسی نتوانسته بود پیروز شود ، سال 2009 و در مقابل تیم اوساسونا بود

- اینیستا هیچوقت در بازی ای که گلزنی کرده شکست نخورده است.همچنین اینیستا در 48 بازی آخری که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی کرده شکست نخورده است.

- خیخون بعد از سویا دومین تیمی است که در 30 دقیقه ی ابتدایی بازی در نوکمپ گلی را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت نکرده است.

- کیتا بعد از یک سال در بازیهای خانگی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلزنی کرد.آخرین گل او در نوکمپ به تیم زاراگوزا بود.

- کیتا : اعتراضات زیادی در مورد داوری بود،شما متوجه آن چیزی که در زمین اتفاق افتاد شدید؟ ما دیدیم،اما نباید در موردش صحبت کنیم.
    گلی که زدم؟ خوب بود،ما نیاز داریم که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بمانیم.
    من مطمئنم گواردیولا خواهد ماند.

- امسال برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 15 بازیکن مختلف در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلزنی کرده اند،بیشتر از هر تیم دیگری.

- کلمنته : داوری بر علیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود؟ نمیدانم،از پپ بپرسید.من فقط راجع به تیم خودم صحبت میکنم

- تیمهایی که در این فصل بیشترین گل را با ضربه سر به ثمر رسانده اند : آتلتیک بیلبائو 16 - اتلتیکو مادرید ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، رایو ، مایورکا و اوساسونا 9

- قبل از اخراج پیکه در بازی دیشب،بارسا 86 بازی متوالی بدون اخراجی را پشت سر گذاشته بود.آخرین اخراجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7 نوامبر 2010 برابر ختافه بود که در آن بازی پیکه کارت قرمز گرفته بود.

- کیتا در بازی دیشب نهمین گل بیرون از محوطه جریمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از 134 گل) در این فصل را به ثمر رساند.

- آمار 25 بازی آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از بازیهای ملی : 10 برد - 12 تساوی - 3 شکست

- بارتومئو : گواردیولا تا هر وقت که بخواهد میتواند درباره تمدید قراردادش فکر کند.هیئت مدیره از او حمایت خواهد کرد.

- پیکه از سال 2008 که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمده 4 بار کارت قرمز دریافت کرده،بیشتر از هر بازیکن بارسایی که در این مدت بازی کردند.

- آمار 45 بازی رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این فصل : 33 برد - 10 تساوی - 2 شکست

این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یک فایل زیپ

6. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 4مارس 2012

10 نفر مقابل 12 نفر پیروز شدند

بارسا 3-1 اسپورتینگ گیخون

بارسا در مقابل کارت قرمزی که پیکه گرفت و 3 پنالتی که به سودش اعلام نشد مانند یک قهرمان واکنش نشان داد

پیکه مجکوم کرد:"اخراج من برنامه ریزی شده بود "

مادرید-اسپانیول ( 21:30 ) _ و امروز اسپانیول میتواند کمک کند

=====================

ترجمه ی تیترهای روزانه ی ال موندو در 4 مارس 2012

مانع از دزدی شدند ( دزدی امتیاز )

بارسا 3-1 اسپورتینگ

داوری افتضاح هم بارسای 10 نفره را متوقف نکرد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنان ادامه میدهد

گل های کیتا و اینیستای بزرگ ، کلید پیروزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود

3 پنالتی که ولاسکو ، داور بازی ، بلعید! _ نقش زمین کردن دنی آلوز و فشار بوتیا روی کیتا و هند واضح توسط ناچو

مسی از روی سکوها بخاطر اشتباهات داوری عذاب کشید (یا حرص خورد )

پیکه در مورد اخراجش گفت:" برنامه ریزی شده بود"

8. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خــب بـرد 3-1 مـقابل خیخون رو تـبریک میگم !
    +
    اینیستا و ژاوی فـوق العـاده و واقـعا غیرقابل مهار ظـاهر شدن...من کـه خیلی دلـم واسه پاس های مـرگبار ایـن دو بـازیکن تـو قـلب دفـاع حـریف تنگ شده بود خـیلی عـالی دفاعشون رو بـه هم ریخــتن
    کیــتا هم عـالی بـود ...
    +
    گواردیولا: اگر قهرمان نشویم، تقصیر داوران نیست(هست؟! : دی)
    نمیدونم پــپ این رو بــه طعنه گفته یا نـه!
    ولــی ایــن رو مطـمئنم کـه بـالاخره تیـکه اش رو بــه داورا انداخـته !!

این فصل به کل داوری به ضرر ما و به کل به نفع حــریف بوده؛خــصوصا بـعد الکلاسیکـو آخـر...!
    (نـه که یـه وقــت فـکر کنید داورها بـه نفـع مادرید سوت زدند هااا نـه؛ ...بـالاخره اشتـباهات داوریه دیـگه ..ایـن اشتباهات واسـه همه تیــم ها هســت ؛حـالا یــه خورده خیــلی بیــشتر واسـه بـارسا... ! پیـش اومده دیـگه ،چـه اشـکالی داره ؟!)

جـای دور نمیـریم اصلـا...همین بـازی دیـشب ...خــدایش من از اخراج پیـکه خیلی شوکـه شدم!
    اخــراجش بــه شــدت ســختگیــرانه بــود!...خـطاش نـهایـتا یـه کـارت زرد میتونست داشته بـاشه!

از اونور؛
    خـطای پـنـالتی مـحـرزی کـه روی دنی آلوس تو نیمه اول انجام شـد و داور خیلی راحت از کـنارش گـذشت هم بـرام خیلی جـالب بـود! :|

از ایـن ها کـه بگذریم؛
    اون صحنه کـه بـاعث شد الکسیـس مصدوم بـشه و اون صـحنه کـه بـازیکن حـریف تـو محوطه جـریمه بــه صورت کــاملا واضح بـا دست مثل دروازه بـان تـوپ رو دفع کــرد هم از شـاهکار های داور دیـدار محسوب میـشد... !
    امــا دریـغ از اعـلام حـتی یـه پـنالتی!

حـالا از بـاقی مـسائل مـثل چند موقعیـتی کـه بـه اشـتباه کمک داور آفساید اعلام کرد و... هم چـشم پوشی می کنیم !
    ( حـالا از ایـن اشـتباهات می گـذریم؛اما اگـه نتیـجه یـه طـور دیـگه رقـم می خورد چی؟اونوقت هم میشد به راحتی از اشتباهات گـذشت؟جـواب:البته کـه میـشد ...دقیـقا همونطور که از کنار 7-8 بـازی قـبل به راحتی گذشته شـد...!)
    +
    نمیدونم چـرا کـلا هر تیـمی کـه بـه بـارسـا میرسـه یـه خورده خیـلی زیـاد چـاشنی خشـونت بـازیـش بـالا میره!!!(حـالا ایـن فقط کـارت های بـازی دیشبـه...واسـه پی بـردن بـه حرفم میـتونید آمار بـازی های قبلی رو هم ببینید،تـا کاملا بـه حـرفم پـی ببـرید!!)

+

همیـن بدون تـوجـه گـذشتن های فـدراسیـون فوتبال اسپانیاس که بـاعث شده دیـگه بـارسا و هواداراش بیـخیال لالیگـا بشن !
    (یـا بـهتر بـگم کـاری کـردن کـه بـارسا بیخیال لالیگـا بشـه)
    مـن از همیـن تریـبون دست مسـئولین فدراسیون فوتبال اسپانیا رو به گرمی میفشارم و بـوسه می زنم بر دستان توانمندشـون کـه بـا تیـم مـا همچیـن کـاری کردند !
    بــابـا جـون بیـایید جـام رو بـبرید مـادرید دیـگه ...چـه کاریه خوب؟!!

من خودم طرفدار لـالیگـا و اسپانیـام امـا خـداییش ایـن تـعیین قهـرمـانی واضـحی کـه تـو لـالیـگا میـشه ،حـتی تـو لیـگ پـاکسـتان هم انجـام نمیـشه ...!
    (آدم یـاد بـازی های لیـگ خـودمون می افـته!: دی)

+
    بــه امــید مــوفقــیت بــارسـا

پ.ن:انــصافا پـست رو ویـرایش(حـذف) نـکن ...حــرف دلــ ه بـه خـدا !

10. 14 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

نقد و بررسي بازي : بارسلونا - اسپورتينگ خيخون

درست بود كه خيخون در رده هاي آخر جدول حضور داشت اما قبل از بازي نميشد برد بارسا را به قاطعيت حدس زد حتي اگر اين تيم از پشوانه بردي لذت بخش مقابل اتلتيكو در هفته گذشته سود ميبرد اما با وجود بازي هاي ملي و نا آمادگي بازيكنان ترس خارج شدن از روند پيروزي وجود داشت.

... با وجود اين كه اين بازي اصلا آسان نبود اما بارسلونا موفق شد سه امتياز كامل را از اين بازي به دست آورد و با قدرت تمام ادامه دهد

مربي تيم پپ گوارديولا ليست كمي از بازيكناي اصلي را در اختيار داشت ويا و آفلاي و فونتاس به علت مصدوميت هاي طولاني و آبيدال و تياگو هم در آخر به اين ليست اضافه شدند و ليونل مسي و سرخيو بوسكتس هم به علت محروميت اين بازي را از دست داده بودند!

بدون اين بازيكنان تركيب بازي شامل :Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Keita, Iniesta, Pedro, Cesc, and Cuenca

در ابتدا بازي تقريبا برابر بود و بارسا برتري نسبي ، نسبت به حريف داشت و در دقيقه 9 پدرو گلي را به ثمر رساند اما به علت حضور او در موقعيت آفسايد اين گل مردود اعلام شد.
    هر دو تيم فرصت هايي براي گل زني داشت كه كه نتوانستد از آن استفاده كنند بارسا در اين بازي فاقد قدرت تمام كنندگي بود.

بعد از آن صحنه مهم بعدي بازي در دقيقه 28 اتفاق افتاد و Ayoze به علت خطاي هند كارت زردي دريافت كرد يك دقيقه بعد Canella هم تيمي او كارت زرد دوم بازي را نصيب خود كرد.
    در نهايت در دقيقه 42 بارسا موفق به گلزني شد. يك و دو خوب آدريانو و كيتا و پاس اين ماليايي قبل از ورود به محوطه جريمه براي آدريانو و در نهايت ضربه آرام اينيستا دروازه خيخون را گشود.نيمه اول بازي آسان نبود اما كاتالانها توانستند در اين نيمه بازي را رهبري كنند و مي بايست در نيمه دوم آن را ادراه كنند.

اما اين ديده زياد دوام نياورد تنها يك دقيقه بعد از شروع نيمه دوم پيكه به علت خطا بر رو بازيكن اسپورتينگ از بازي اخراج شد و بارسلونا را 10 نفره گذاشت و آندرس اينيستا به علت اعتراض به داور كارت زرد دريافت كرد.در اين هنگام مربي خيخون دو تعويض انجام داد و Suárez and Ayoze از بازي بيرون رفتند و David Barral and Carmelo به بازي آمدند

همانطور كه اخراج پيكه به اندازه كافي بد بود گل مساوي خيخون هم چنين حالتي داشت Mendy آدريانو را جا گذاشت و با پاس عرضي براي Barral باعث گلزني او شد تنها پس از 5 دقيقه از نيمه دوم بارسا گل مساوي را دريافت كرد.

در ادادمه تيم براي نشان دادن خونسردي خود دو بازيكن جديد را به بازي آورد . الكسيس و تیو در دقيقه 59 به جاي پدرو و سسك به بازي آمدند.روند نا اميدي براي هر دو تيم ادامه داشت و بازيكنان هر دو تيم پشت سر هم كارت زرد دريافت ميكردند.

در ابتدا به کوئواس براي خطا بر روي اينيستا در دقيه 64 بعدي در دقيقه 71 به علت اعتراض ژاوي بود دو دقيقه بعد کاسترو به علت كشيدن الكسيس و در نهايت كارملو به علت متوقف كردن غير قانوني الوز كارت زرد دريافت كردند.در دقيقه 75 Eguren به جاي Cuevas وارد زمين شد.

بعد از آن كارت زرد ها ادامه داشت كيتا در دقيقه 76 به علت تكل خشن او و Eguren به علت سرنگون كردن تیو كارت زرد دريافت كردند.
    كيتا به تعداد روند كارت زرد هاي بازي پايان داد پاس ماسكرانو براي الكسيس و پاس پشت پاي هوشمندانه ي او به كيتا و شوت او از گوشه ي پشت محوطه جريمه به زاويه مخالف دروازه بارسلونا را بار ديگر پيش انداخت در اين بازي كه روند آن كارت گرفتن بود شوت از راه دور نتيجه داد

اما با اين وجود كارت زرد ها متوقف نشد و David Barrel در دقيقه 80 درست زماني كه پويول به جاي كوئنكا به بازي آمد كارت زرد را ديد و در دقيقه 82 نوبت و به آلوز رسيد،و بالاخره بارسلونا به نگراني ها پايان داد در دقيقه 88 كاپيتان ژاوي با دريافت پاس خوب اينيستا تك به تك شد و با يك ضربه استادانه چيپ حساب كار را 3-1 كرد و بدين ترتيب اندك اميدهاي خيخون از بين رفت.4 دقيقه پاياني بازي بدون كارت زرد و سوپرايزي به پايان رسيد.

بارسلونا حتي بعد از 10 نفره شدن و اخراج پيكه دست از تلاش نكشيد و بارسا نشان داد حتي اگر 10 امتياز هم تا صدر فاصله داشته باشد اما
    هنوز فراتر از يك باشگاه است.

منبع : totalbarca.com
    مترجم : محمدرضا حسینی

تیمهایی که در این فصل بیشترین گل را با ضربه سر به ثمر رسانده اند : آتلتیک بیلبائو 16 - اتلتیکو مادرید ، بارسلونا ، رایو ، مایورکا و اوساسونا 9

- قبل از اخراج پیکه در بازی دیشب،بارسا 86 بازی متوالی بدون اخراجی را پشت سر گذاشته بود.آخرین اخراجی بارسا 7 نوامبر 2010 برابر ختافه بود که در آن بازی پیکه کارت قرمز گرفته بود.

- کیتا در بازی دیشب نهمین گل بیرون از محوطه جریمه بارسا (از 134 گل) در این فصل را به ثمر رساند.

- آمار 25 بازی آخر بارسا بعد از بازیهای ملی : 10 برد - 12 تساوی - 3 شکست

- بارتومئو : گواردیولا تا هر وقت که بخواهد میتواند درباره تمدید قراردادش فکر کند.هیئت مدیره از او حمایت خواهد کرد.

- پیکه از سال 2008 که به بارسا آمده 4 بار کارت قرمز دریافت کرده،بیشتر از هر بازیکن بارسایی که در این مدت بازی کردند.

- آمار 45 بازی رسمی بارسا در این فصل : 33 برد - 10 تساوی - 2 شکست

داوری بازی دیشب حتی صدای مسی را هم که در جایگاه پشت نیمکت نشسته بود درآورد!

12. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

ژاوی؛ سلطان پاس

هافبک بارسا در بین بازیکنان بازیساز پنج لیگ مطرح اروپا، با داشتن 1553 پاس سالم در زمین حریف صدر نشین است و هم تیمی های او مسی و آلوز در جایگاه دوم و چهارم قرار دارند.

ژاوی هرناندز با داشتن رکورد 1553 پاس در زمین حریف در بین بازیکنان لیگ های اروپایی، انگلیس، ایتالیا، آلمان، فرانسه و اسپانیا، در صدر قرار دارد. پنج نفر برتر این رده بندی عبارتند از: مسی (1351)، ژابی آلونسو (1271)، دنی آلوز (1215)، مایکل آرتتا (1207)، که در این میان سه نفر از برترین ها از بازیکنان بارسا هستند.

برتری تنها در زمین حریف نیست

ژاوی هرناندز در این آمار فقط در زمین حریفان از سایر رقبا پیش نیست؛ بلکه او در بین برترین بازیسازان مسابقات نیز با 2139 پاس سالم، تنها کسی است که از مرز 2000 پاس عبور کرده است. به دنبال او ژابی آلونسو (1985)، آندره پیرلو (1925)، فیلیپ لام (1896)، مایکل آرتتا (1804) قرار دارند.

گواردیولا: «از واکنش بازیکنانم خوشحالم»

مربی کاتالانها بازی دیشب را میدانی برای تقویت روحیه تیم می دانست. در این میان او به تمجید سیدو کیتا پرداخت که گل برتری بخش بارسا را به ثمر رساند و عملکرد و رفتاری عالی در زمین از خود به نمایش گذاشت.

پپ گواردیولا نمایش بازیکنانش در برابر اسپورتینگ گیخون را مسرت بخش خواند و گفت: «ما برنده بازی ای بودیم که حریف کاملا دفاعی کار کرد و اتفاقات بازی به نفع ما رقم نمی خورد. از عملکرد تیم بسیار خوشحالم. آنها تواناییهای خود را بار دیگر به همگان نشان دادند و با روحیه جنگنده خود بازی حماسی شکل دادند و لحظاتی به یاد ماندنی را برای طرفداران رقم زدند».

علی رغم غیبت مسی در بازی دیشب، مربی می داند که تیمش به خوبی با غیبت او کنار آمد و گامی مثبت به جلو برداشته است.

لزوم برد

گواردیولا معتقد است بازی در برابر تیم کلمنته باعث نیرو بخشیدن به بارسا در آینده خواهد شد. او افزود: «ما به چنین پیروزی هایی در طی سال احتیاج داریم. پیروزی در این مسابقه باعث تقویت روحیه تیم شد و در این بازی عزت نفس بازیکنانم قابل تحسین بود».

چهارشنبه این هفته، بارسا باید در دور برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان با بایرلورکوزن رو به رو شود. گواردیولا گفت: «ما باید از حضور خود در این جام لذت ببریم و تلاش خود را انجام دهیم تا برای چهارمین سال متوالی به مرحله یک چهارم نهایی راه پیدا کنیم. بعلاوه نتیجه 3-1 در دور رفت، نتیجه نهایی نیست و نباید حریف را دست کم گرفت».

تمجید کیتا

گواردیولا به طور اختصاصی کلماتی را در ستایش کیتا بیان کرد: «گل فوق العاده ای را به ثمر رساند. او هیچ گاه در کارش کوتاهی نکرده است و هر زمان که به او احتیاج داشته ایم بهترین توان خود را به کار گرفته است. امیدوارم تا زمانی که امکان دارد در مجموعه بارسا باقی بماند».

بازگشت شکوهمندانه کیتا

بازیکن مالیایی بارسا در مصاف با اسپورتینگ گیخون دومین گل فصلش را به ثمر رساند. وی پس از دیدار بارسا- رایو که در بیست و نهم نوامبر 2011 برگزار شده بود، اولین بار بود که در ترکیب اولیه تیمش به میدان می رفت.

بازی مقابل اسپورتینگ یک شب به یاد ماندنی برای سیدو کیتا رقم زد. بازیکن مالیایی بارسا که در مصاف با اسپورتینگ 90 دقیقه کامل برای تیمش بازی کرد، یکی از بازیکنان کلیدی آبی و اناری پوشان در این مسابقه بود، مخصوصا در زمانی که بارسا به گل پیروزی نیاز داشت. هافبک جنگنده بارسا که پس از بازگشت از مسابقات جام ملتهای آفریقا برای اولین بار در ترکیب تیمش قرار می گرفت، بعد از ضربه زیبای پای چپش که توپ را به گوشه بالایی دروازه پابلو فرستاد، شادمانی وصف ناپذیری به نیوکمپ آورد.

سیدو کیتا در پایان بازی شب گذشته تیمش گفت: «از نتیجه بازی بسیار خوشحالم، پیروزی در این بازی برای ما بسیار اهمیت داشت، چرا که 10 امتیاز از رقیب فاصله داریم». وی همچنین گفت: «ممکن بود مقابل این تیم متوقف شویم، اما در نهایت موفق شدیم سه امتیاز این بازی را از آن خود کنیم».

غایب در 13 بازی اخیر

مدت تقریبا زیادی بود که این بازیکن مالیایی برای بارسا به میدان نرفته بود. کیتا به خاطر حضور یافتن در ترکیب تیم مالی برای بازیهای جام ملتهای آفریقا، 11 بازی بارسا را از دست داد؛ علاوه براین، در دو دیدار اخیر تیمش مقابل والنسیا (1-5) و اتلتیکو مادرید (2-1) نیز از حضور در ترکیب باز ماند. در واقع روی هم رفته او در 13 بازی گذشته بارسا نتوانسته بود حضور یابد. آخرین حضور او در ترکیب بارسا به دیدار اسپانیول – بارسا در ورزشگاه کورنلا ال پرات برمی گردد که در اوایل سال جدید برگزار شد و با نتیجه 1-1 هم به پایان رسید. و آخرین باری که او در ترکیب ثابت بارسا قرار گرفت مربوط به بازی مقابل رایو بود؛ دیداری که در بیست و نهم نوامبر 2011 انجام شد و و با نتیجه 0-4 به نفع بارسا به پایان رسید.

بیستمین گل او برای آبی و اناری پوشان

بازگشت سیدو کیتا به ترکیب اولیه تیم بسیار شکوهمندانه بود. وی در این دیدار دومین گل فصل خود را به ثمر رساند؛ اولین گل او در مرحله نیمه نهایی جام باشگاههای جهان و مقابل السد قطر (0-4) به ثمر رسید. این گل بیستمین گل این بازیکن آبی و اناری پوش در طول حضورش در بارسا به شمار می رود. وی که از فصل 2008/09 آبی و اناری پوشان را همراهی می کند تا به حال در فصل 6 گل برای تیمش به ثمر رسانده است.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 14 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اينيستا در آستانه رسيدن به رکورد بوتراگنيو

پيروزي شب گذشته بارسا مقابل خيخون چهل و هشتمين پيروزي پياپي آبي و اناري ها در لاليگا و در ديدارهايي بود که اينيستا در ترکيب اصلي به ميدان رفت.

پیروزی 3-1 شب گذشته بارسا مقابل اسپورتینگ خیخون، با یک رکورد خیره کننده برای آندرس اینیستا، ستاره خط میانی کاتالان ها همراه بود.

این پیروزی چهل و هشتمین پیروزی پیاپی آبی و اناری ها در لالیگا و در دیدارهایی بود که اینیستا در ترکیب اصلی به میدان رفت.
    به این ترتیب، این بازیکن 27 ساله در فهرست رکوردداران لالیگا در رتبه دوم قرار گرفت.
    این رکورد در حال حاضر در اختیار امیلیانو برتراگنیو، ستاره های سال های نه چندان دور رئال قرار دارد که با 50 بازی بدون شکست، رکورد خیره کننده ای از خود به جا گذاشت.

اینیستا با حضور در ترکیب اصلی دیدار شب گذشته از رکورد چندو، دیگر بازیکن رئال، که 47 دیدار پیاپی بدون شکست را پشت سر گذاشته بود، پیشی گرفت.
    بارسا بعد از پیروزی مقابل خیخون، چهارشنبه شب در نیوکمپ میزبان لورکوزن در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ خواهند بود.

سيدو کيتا: اينجا خانه پپ است

سيدو کيتا هافبک تيم بارسلونا مطمئن است که گوارديولا قرارداد خود را با بارسلونا تمديد خواهد کرد.

به نقل از سایت رسمی بارسلونا، دیشب برای سیدو کیتا یک شب رویایی بود. او 90 دقیقه برای بارسلونا به میدان رفت و توانست با عملکرد فوق العاده اش یکی از گل های این تیم را به ثمر برساند. کیتا که پس از حضور در جام ملت های آفریقا برای اولین بار برای بارسلونا به میدان رفت گفت: از اینکه توانستیم در این بازی پیروز شویم خیلی خوشحال هستم.

کیتا پس از این بازی اظهار داشت: زمانی که مسی در میدان است، همه چیز در زمین آسان است. بدون حضور او ممکن بود ما این لیگ را از دست بدهیم.
    وی در خصوص تمدید قرارداد گواردیولا گفت: اینجا خانه پپ است و خانواده او هم در باسلونا زندگی می کند. پس مطمئنا در بارسلونا می ماند، چون اینجا آرامش و امنیت دارد.

کیتا شوخی کنان گفت: ما نباید به او توجه زیادی نشان دهیم. چون سرمربی در باره همه خوب حرف می زند.

16. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اخبار کوتاه

بازیکنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بیشترین پاس گل را در این فصل ارسال کرده اند : مسی 19 - سسک 14 - آلوز 11 - ژاوی 9 - آدریانو 7 - اینیستا 6

رومان آبراموویچ (مالک چلسی) به دنبال بستن قرارداد با گواردیولاست ، قرار داد پپ در ژوئن به پایان میرسد و آبراموویچ میخواهد وی را در تابستان به خدمت بگیرد

آث میلان و چند تیم ایتالیایی خواهان به خدمت گرفتن خاویر ماسکرانو می باشند ، بازیکنی که برنامه ای برای ترک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندارد

بازیکنانی که بیشترین پاس را در 5 لیگ برتر اروپا ارسال کرده اند : ژاوی 2139 - ژابی آلونسو 1985 - پیرلو 1925 - لام 1896 - آرتتا 1804 -

تیم های معتبر انگلیسی خواهان جذب پدرو هستند اما باشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وی را به فروش نمی رساند

مربیان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بیتشرین برد را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست آورده اند : کرویف 179 - رایکارد 112 - میکلز 105 - گواردیولا 105

نمایی زیبا از ورزشگاه نوکمپ

این عکس اشک آدمُ در میاره ! هم مو داشت و موهاش هم مشکی بود ...

بدون شرح

18. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کميته فني داوري لاليگا خواستار مجازات پيکه

رييس کميته فني داوري لاليگا گفت از فدراسيون فوتبال اسپانيا خواهد خواست که براي جرارد پيکه مدافع بارسلونا به سبب برخورد خشمگينانه با يکي از داوران مجازاتي در نظر بگيرد.

مدافع 25 ساله بارسلونا به سبب همین برخوردخشمگینانه از '' کارلوس ولاسکو کاربایو'' داور دیدار این تیم با اسپورتینگ خیخون کارت قرمز دریافت کرد و بعد از آن هم گفت که داور به عمد او را اخراج کرده است.

'' ویکتوریانو آرمینیو'' به رادیو ناسیونال گفت: اظهارنظر پیکه مایه تاسف و موضوعی بسیار جدی است. آنها خون شما را به جوش می آورند درحالی که ورزشکاران باید همواره به دیگران احترام بگذارند. حرفهای او بشدت ما را تحت تاثیر قرار داده و قصد داریم گزارشی درباره او ارائه کنیم.

در این فصل و فصل گذشته '' خوزه مورینیو'' سرمربی رئال مادرید و '' پپ گواردیولا'' همتای او در بارسلونا به خاطر زیر سوال بردن استانداردهای داوری در لالیگا از سوی کمیته فنی داوری یک هزار و 500 یورو جریمه شدند.

20. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •