هر کار میکنم برم سراغ اسکانیام ولی از این دافه نمیشه گذشت که :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال...
من خيلي مبتدي اين بازي ام. شرمنده بهرحال
من 100.000 تا پول گرفتم. از بانك. وام گرفت يعني . كه ماشين بخرم.
هنوز خودم ماشين ندارم.
بهم پيشنهاد شده (ميخوام اسكانيا بگيرم) ولي ميگه فلان ساعت بيا. فلان ساعت هم كه ميشه ميگه دير شده ديگه...
جريان چيه؟؟
چطور ميتونم واسه خودم ماشين تهيه كنم ؟
سلام بچه ها.کسی میتونه کمکم کنه؟مد 200 کیلومترو گذاشتم.اما ماشینم بیشتر 137 تا نمیره.کسی میتونه دلیلشو بهم بگه؟اخه دیدم که بچه ها داخل تاپیک زده بودن تا 190 تا هم با ولوو رفته بودن.ولی ماشین من که ولوو هست تا 137 بیشتر نمیره.خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه.ممنون میشم
میگم شیرین من میتونم بدون چیت و این حرفا دقیقا یه سیو مشابه سیوت درست کنم.با همون کاراکتر-تراک-درایور ها-پول همه چیز.
اگه مخیوای بگو.... کار 10 دقیقس(بدون چیت هتسا)
روش موتور 750 اسب ببند میره من با بنز بدون بار میرم....سلام بچه ها.کسی میتونه کمکم کنه؟مد 200 کیلومترو گذاشتم.اما ماشینم بیشتر 137 تا نمیره.کسی میتونه دلیلشو بهم بگه؟اخه دیدم که بچه ها داخل تاپیک زده بودن تا 190 تا هم با ولوو رفته بودن.ولی ماشین من که ولوو هست تا 137 بیشتر نمیره.خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه.ممنون میشم
تو منوی اصلی بازی یه گزینه هست به اسم truck dealers روش کلیک کنید .
یه نقشه ای میاد که یه تعداد عکس کامیون کوچیک تو زمینه دایره ای زرد یا سفید توشه .
روی هر کدوم که کلیک کنی میزنه که ماشینای کدوم کمپانی رو میفروشه .
روی یکی از دایره ها کلیک کنید و پایین صفحه سمت راست گزینه visit selected رو بزنید .
بازی شمارو می بره به گاراژ خرید ماشین که اونجا می تونید ماشینتون رو بخرید .
فقط یه نکته اونم این که اگر اشتباه نکنم موقعی که دارید یه بار رو میبرید تا به مقصد نرسونیدش نمی تونید ماشین بخرید .
موتور ماشین 700 اسب بخاره.بدون بار یا با بار فرقی نمیکنه 137 بیشتر نمیره.حتی ماشین renault هم امتحان کردم.اونم 137 بیشتر نمیره.با سرعت 137 که رسید بیشتر انگار گاز نمیخوره.هم مد 200 امتحان کردم هم 180.ولی فرقی نکرد.بچه ها توروخدا اگه کسی دلیلشو میدونه کمکم کنه.خیلی حالم گرفتس
پسرم دوای دردت پیش خودمه. من گیربکس اصلی همه تراکها رو ی کم دسکاری کردم الان با همشون هر سرعتی بخوای میتونی بری با همون 12 دنده البته اگه جاده بت اجازه بده. دیگه با این کار نیاز به اون مود مزخرف گیربکس که هی کرش میکرد ندارید. من با اسکانیا که تو این بازی واقعا بهترین فرمون رو داره با دنده 11 180 تا جایی که جاده اجازه میداد پر کردم.
اینم عکسش :
Last edited by arash696; 07-12-2012 at 10:13.
رفقا یه چنتا مد جالب بزاریدددددددددددددددددددد ددددددددددددددددد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)