شارژر hp probook 4310 رو چه طوری باید به برق وصل کرد ؟! با پریز های معمولی فرق داره و 3 تا سر داره . هیچ تبدیلی هم تو کارتون نبود. ( برخلاف لپتاپ های دیگه) . آیا باید تبدیل رو از بیرون تهیه کنم ، یا اینکه فروشنده چیزی رو بهم نداده .
شارژر hp probook 4310 رو چه طوری باید به برق وصل کرد ؟! با پریز های معمولی فرق داره و 3 تا سر داره . هیچ تبدیلی هم تو کارتون نبود. ( برخلاف لپتاپ های دیگه) . آیا باید تبدیل رو از بیرون تهیه کنم ، یا اینکه فروشنده چیزی رو بهم نداده .
بله باید جداگانه تهیه کنید ، داخل پکیج معمولا تبدیلی وجود ندارد
من روی لپ تاب دل استدیو 1555 یک ویندوز xp نصب کردم حالا بعد از مدتی این دکمه eject قبل از بالا امدن ویندوز کار می کنه ولی بعد از بالا امدن ویندوز هر کار می کنم کار نمی کنه و باید از مای کامپیوتر راست کلیک و eject را انتخاب کنم این QUIECK SET را هم نصب کردم ولی هیچ فایده ای نداشت
باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت شما
من لب تاپ 1557 گرفتم و می خوام با اینترنت وصل بشم با dialup و کانکشن هم ساختم و همه چیز درست هست و وقتی تماس برقرار میشه ولی وقتی به اینترنت می رم هیچ سایتی بالا نمیاد و سرعت اطلاعات در قسمت همه درست هست 56 کیلو بایت ولی انتقال و دریافت داده ها همه صفر هستند
isp رو هم عوض کردم ویک کارت دیگه گرفتم ولی فرقی نکرد ولی با کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم
مودم اکسترنال
یه سوال دیگه ایا امکان داره باتری به لب تاپ وصل باشه و شارژ نشه تنظیماتش چه جوری هست
لطفا کمکم کنید چکار کنم
با تشکر
Last edited by h-taher; 23-04-2010 at 13:40.
با سلام
توی لپ تاپم نمیتونم بلوتوث رو پیدا کنم hp 1253
آیا دکمه ای برای روشن کردن داره؟
اگه میشه درایورشرو واسه دانلود بگدارین
با اپدیت کردن بایوس مشکل حل شد![]()
سلام...
یه لپ تاپ سونی مدل CW2 هست که وقتی شارژر بهش زده میشه، پشت قاب LED و قابی که ترک پد روی اون نصب شده دارای جریان خفیف برق میشن...
یعنی یه نوع شوک الکتریکی خفیف که وقتی بهش دست میزنیم میشه احساسش کرد...
من تو مدل مشابهش امتحان کردم اما این ایراد رو نداشت..
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
با سلام.
مشکل از کابل آدابتور شماست که EART ان وصل نیست. باید با سیم 3 رشته ای تعویض کنید. این مشکل در لب تاب DELL XPS M1530 هم به شدت دیده میشه .
با سلام من یه لب تاپ دل اینسپایرون 1545گرفتم با ویندوز 7 ارجینال همراه با سی دی ویندوز میخوام بپرسم ریکاوری که رو خود لب تاپ نصبه بهتره یا سی دی ویندوزی که باهاشه رو نصب کنم چون از چند نفر پرسیدم هر کسی چیزی گفت
سلام
خسته نباشید
من چه جوری میتونم لپ تاپم رو به کامپیوتر وصل کنم و اطلاعات را share کنم؟ یعنی یک Work group بین کامپیوتر و لب تاپم ایجاد کنم؟
از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری لطفا منو راهنمایی فرمایید.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)