ممنون.
ولی این مود گیم پلی رو کلا تغییر میده.به این مود ها علاقه ندارم.
سیو جدید می خواد دیگه؟یعنی از اول باید شروع کرد؟چون این مود ها اکثرا اینطورن.
منم این مود رو پیشنهاد میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری شنل خیلی قشنگ با کلاه به بازی اضافه میکنه.شنل های گرم که به نظرم باید در بازی می بودن چون Skyrim اکثرا هوا برفی هست ولی ادم همچین حسی بهش دست نمیده با این مود به نظرم بهتر میشه.تازه این شنل ها توسط دشمن ها یا Guard ها پوشیده میشن.
اگر از شنل های این مود خوشت نیومد این مود هم شنل هایی خوبی داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مود هم یه سری شنل اضافه میکنه ولی اونقدر که شنل های Winter Is Coming کلفت هستن شنل های این مود کلفت نیست.شنل های این مود کمی نازک ترن ولی انواع بیشتری دارن.مثلا Cloak مخصوص Necromencerها یا Dragon Priest ها.این مود Cape هم داره که بالایی نداره.Cape کوتاه تر از Cloak هست و به پاهاتون نمیرسه.
مثل مود بالا ، شنل ها توسط Guard ها و دشمن ها پوشیده میشن.
من خودم جفتشون رو دارم و با یه پچ جفتشون کار میکنن.به طور جالبی هم با هم وفق پیدا کردن.مثلا دشمن ها و گارد های جاهای برفی و سرد مثل Winterhold شنل های Winter Is Coming رو میپوشن و دشمن ها و گارد های جنوب مثل Falkreath شنل های Cloaks Of Skyrim.
همه ی دشمن ها و گارد ها این شنل ها رو نمی پوشن و تعداد کمی پیدا میشن که به تن داشته باشن و در صندوق ها هم میشه اینارو پیدا کرد.
امتحان بکنشون.