نظر سنجی :
کدوم دختر بهتره؟
شما تو بازیهاتون با کدوم دختر ازدواج میکنید ؟
(اگه چند بار بازی کردید و مختلف بودن به ترتیب بنویسید)
میخوایم بهترین دختر سال رو انتخاب کنیم پس دقت کنید.
نظر سنجی :
کدوم دختر بهتره؟
شما تو بازیهاتون با کدوم دختر ازدواج میکنید ؟
(اگه چند بار بازی کردید و مختلف بودن به ترتیب بنویسید)
میخوایم بهترین دختر سال رو انتخاب کنیم پس دقت کنید.
Last edited by hopee; 06-03-2009 at 12:54.
چند تا سوال داشتم
1.مگه معدن پشت آبشارم حوضچه زیرزمینی داره؟
2.کیا دموی آومدن گرگ یا روباه رو به مزرعه دیدن اگه بتونید عکساشو بذارید ممنون میشم.
3.موقعی که اله زندگی همسر آیندمونو بهمون نشون میده یه میمون داخل حموم هستش کسی میدونه برای چی ؟
سلام
1- مطالبتون را در یک پست بنویسید و در صورت نیاز از دکمه ی ویرایش استفاده کنید .
2- من تو پلی استیشن 1 که بازی می کردم با پوپوری ازدواج کردم ولی الان که با مبدل بازی می کنم با Ann ازدواج کردم که الان هم بارداره .
1- نه . فقط معدن زمستانی حوضچه داره . من تا ته معدن پشت آبشارم رفتم هیچی نیست .
2- عکسشو ندارم ولی اگه چند روز چند تا حیوانتان ( مثل گوسفند ) را بیرون بزارید می بینیدش و من یک جا خوندم اون یه نوع سگ وحشیه نه گرگ . در ضمن برای در امان بودن حیواناتتون از دستش می توانید دور مزرعه را دو ردیف چوب بچینید ولی سنگ نچینید که می تونه ازش رد بشه .
3- نه . برای خشکلیه .
سلام
من با کارن ازدواج کردم و ازش هم خیلی راضی بودم ... واقعا" با احساسه
تو هاروست مون Feiend of mineral town میخوام با ماری ازدواج کنم ... آخی هیچکس باهاش ازدواج مکیکنه ... خوب بابا اونم دل داره بیچاره
اومدن سگ وحشی به مزرعه دمو نیست فقط وقتی که حیواناتتون رو بیرون نگه دارید بعضی شب ها میاد به مزرعه و حیواناتتون رو میترسونه و قلبشون کم میشه ...2.کیا دموی آومدن گرگ یا روباه رو به مزرعه دیدن اگه بتونید عکساشو بذارید ممنون میشم.
من یه بار حیونام بیرون بودن ... اون سگه اومد ...صدای پارسش رو که شنیدم نمیدونید قلبم چه جوری میزد !!!! واقعا" وحشتناک بود ... آخه به این سادگی ها هم بیرو ن نمیرفت !!!
خلاصه دعا منید که هیچ وقت این شگه رو نبینید![]()
این ها که چیزی نیست. من باید برای رسیدن به ولیعهدی، بالاتر از این ها رو بگذرونمچهره ی اول: عصبانی.
دیالوگ: خشایار! هوی خشایار! کجایی خشی با توام! ... بپر اون دسته قمه سبزه رو بیار ببینم این بچه هه چی میگه... اون روی من رو بالا آورده ... بدو زود باش. نه دسته سبزه رو نمی خواد... دسته سیفیته رو بیار. ده بدو تا سرد نشدم! می خوام اینو شقه شقه اش کنم. می خوام اینجا رو از خون این پسره رنگش کنم. اون قمه دسته قرمزه رو بیار، بدو بیارش دیگه می خوام اینجا خون فواره بزنه... ده زودباش...
چهره ی دوم: متعصب.
دیالوگ: رو به جومونگ: ای مفسد فی الارض. ای بر هم زننده ی امنیت روانی جامعه. ای منافق. ای ...
پشت تیلیفون: جناب سروان مرتکب ---- محسنه شده. چی کارش می کنین؟ ... ها؟ چی؟ یا ابلفرض! ...
رو به جومونگ: اول یه بشکه آب حاضر می کنن. به تمام اهالی پی سی ورد و انجمن های اطراف می گن بیان صف وایسن. اهالی هاروست مون ها رو هم فراخوان می کنن. بعد اعلام می کنن هر کس باید بیاد دستش رو بکنه توی این آب و یک سیلی به تو بزنه. آنقدر این کار انجام میشه تا آب داخل بشکه تموم بشه.
بعد یه بشکه سرب داغ میارن. با قیف به ماتحتت می ریزن.
بعد خاکت می کنن توی زمین. طوری که کلت و بالاتنت بیرون باشه. بعد با تانک سه بار از روت رد میشن. بعد ...
البته خودم از این گناه شرمگینم . چون الان الی و سوسانو و یکی دیگه دارن این کارها یی که گفتی رو به روی من انجام میدن
من که اولش با الی توی هاروست مون 64 بازی کردم و بعدآ که هاروست مون 2 رو برای PS1 گرفتم
دوباره الی رو گرفتم چون بیچاره خیلی مظلوم و مثبته :43:( اهنگش که خیلی قشنگه
)
حالا 1 سال و نیمه که بازی رو دوباره شروع کردم و الان پاپوری زنمه و 2.5 ماهه که حامله است
( قابل توجه بعضی ها که زود عصبانی میشن)
بچه ها این دمو های ماریرو که هر وقت میبینم نمیدونم چرا شبیه سازم پیغام میده که :
" اجازه هست سیستم رو Shut Down کنم "
لطفآ یکی کمک کنه
باور کنید هر چند من جومونگم ولی این سگ ها که میومدند قلبم بد جوری هنگ میکردو
اولش فکر میکردم که صدای پارس سگ خودمه چون یه جا خوندم که ممکنه سگمون بیخودی به
حیوونامون پارس کنه ( خداییش خیلی ترسیدم)
دمتون گرم یه عکسی بزارین از دمو این اقا سگ که همه رو ترسونده
سلام
در مورد پارس کردن آره اگه وحشی بشه و خوب تربیت نشه . مثلاً یه جا گفته بود که برای وحشی شدنش می تونید اونو جاهای مختلف رها کنید و خودتون برید خونه ( یعنی خونه ی مردم و تو کوچه ها ) و یا با تبر به سرش بزنید .
"Typhoon never occure"
D007AD02 0003
8007AD02 0000
D007AD02 0004
8007AD02 0000
این یه رمزه امتحانش نکردم فتم فعلا بزارم تا گمش نکردمای پایینی هم خودتون بخونین شاید من یکم بد ترجمه کنم خودتون استادید
In Fall,plant magic red seeds.Make sure there is a red magic red seed if you look on the
farm by clicking SELECT and then START.after the flowers have grown,get the red one and
give it to the Doctor.He might give you the recipe.
Last edited by iman reza; 06-03-2009 at 22:16. دليل: اشتباه شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)