تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 403 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب رام پرایم اچ دی 6 برای هسته اصلی رو تقریبا کامل تست کردم. تنها ایراد این رام مصرف باطری اونه که خیلی بالاست. من با رام اصلی معمولا هر 24 باطری رو شارژ میکردم. با همون مقدار استفاده باید این رام رو هر 10 ساعت شارژ کرد. نمیدونم ایراد از کجاست اما حتی در حالت استندبای هر ساعت 10 درصد از شارژ باطری مصرف میشه.

ولی در کل اگر در ورژنهای بالاتر همین مشکل حل بشه بهترین رامیه که نصب کردم و باگهای مسخره نداره.

2. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام بچه ها من یک مشکل پیدا کردم میخواستم برای یکی از دوستام که بوت لودرش بسته بود (هسته اصلی) رام پرمیوم اچ دی 6 ر. نصب کنم ولی هنگام نصب تو محیط cwm4.0.1.5 به مشکل برخورد میکنم یعنی هنگام نصب رو installing update گیر میکنه و پس از اون نصب تموم میشه و بعد از فول وایپ هم رام بالا نمیاره یعنی از ارم سونی رد میشه اما بعد از اون گوشی ریبوت میشه خواهش میکنم هر کی میدونه بگه باید بغیر فلش چیکارش کنم تا رام بالا بیاد؟
    اقا وحید شما که نصب کردید و بقیه ی دوستان برای شما چنین مشکلی پیش نیومده؟
    و میشه تو قسمت settings و about phone و baseband نگاه کنید ببینید m76xx-tsncjolym-53404015 این نوشته یا نه؟
    ممنون

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من یک مشکل پیدا کردم میخواستم برای یکی از دوستام که بوت لودرش بسته بود (هسته اصلی) رام پرمیوم اچ دی 6 ر. نصب کنم ولی هنگام نصب تو محیط cwm4.0.1.5 به مشکل برخورد میکنم یعنی هنگام نصب رو installing update گیر میکنه و پس از اون نصب تموم میشه و بعد از فول وایپ هم رام بالا نمیاره یعنی از ارم سونی رد میشه اما بعد از اون گوشی ریبوت میشه خواهش میکنم هر کی میدونه بگه باید بغیر فلش چیکارش کنم تا رام بالا بیاد؟
    اقا وحید شما که نصب کردید و بقیه ی دوستان برای شما چنین مشکلی پیش نیومده؟
    و میشه تو قسمت settings و about phone و baseband نگاه کنید ببینید m76xx-tsncjolym-53404015 این نوشته یا نه؟
    ممنون
    عادل جان جواب رو برات پیغام خصوصی کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

ممنون وحید جان یه درخواست ازت داشتم اگه میشه لینک کلاک ورک مد 5 رو برام بزار تو وبلاگ هم که رفتم نتونستم پیداش کنم؟
    از تو رام های جدید هم که استخراج میکنم کار نمیکنه؟
    راستی مسیر کپی کلاک ورک مد بصورت دستی در system و bin هست؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون وحید جان یه درخواست ازت داشتم اگه میشه لینک کلاک ورک مد 5 رو برام بزار تو وبلاگ هم که رفتم نتونستم پیداش کنم؟
    عادل جان من لینک جداشو ندارم از طریق نصب ginger dx 24 بهش رسیدم. تو هم همینکارو بکن. اولو اونو نصب کن بعد اینو

7. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

عادل جان برای نصب CWM و xRecovery باید از برنامه تول باکس استفاده کنی: X8toolbox
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از mt_nik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه death knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    گناه

پيش فرض

بچه ها در حال حاضر این گوشی توصیه میکنید ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

دوست من mt_nik اون ورژن X8toolbox محیط کلاک ورک مد (cwm) ورژن 4 هست من 5 میخوام نه 4 یعنی نمیشه از رامی که ورژن 5 داره استخراج کنم؟ اگه میشه باید کدوم فایل ها رو استخراج کنم و به کجا انتقال بدم؟
    و دوست من این گوشی شانسی هست یه نوعیش مولتی تاچ داره یه نوعی نداره سری های قبلی رو میشد بازشون کنی سری های جدید فعلن نمیشه بازش کرد در کلسری های جدیدش خیلی خوب نیستند اگه میخوای ایکس 8 بخری دست دوم بخر و پشت باتری رو نگاه کن ببین 11w بعد از دبلیو از 26 کمتر باشه چون اینجوری میتونی گوشی رو انلاک کنی و خیلی امکانات بهش اضافه کنی البته انلاک کردن هم یه کار ریسکی هست و هر کسی انجام نمیده

12. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و دوست من این گوشی شانسی هست یه نوعیش مولتی تاچ داره یه نوعی نداره سری های قبلی رو میشد بازشون کنی سری های جدید فعلن نمیشه بازش کرد در کلسری های جدیدش خیلی خوب نیستند اگه میخوای ایکس 8 بخری دست دوم بخر و پشت باتری رو نگاه کن ببین 11w بعد از دبلیو از 26 کمتر باشه چون اینجوری میتونی گوشی رو انلاک کنی و خیلی امکانات بهش اضافه کنی البته انلاک کردن هم یه کار ریسکی هست و هر کسی انجام نمیده
    عادل جان به نظرت در آینده نسخه ی 4 آند رویید برای هسته اصلی هم منتشر میشه؟ چون متاسفانه اون عدد کذایی پشت باطری برای منم بالای 26 هستش و نمیخوام ریسک کنم و بوت لودر رو باز کنم.

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

و یه چیز دیگه اینکه اصلا نسخه ی 3 برای هسته اصلی اومده؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

عادل جان به نظرت در آینده نسخه ی 4 آند رویید برای هسته اصلی هم منتشر میشه؟ چون متاسفانه اون عدد کذایی پشت باطری برای منم بالای 26 هستش و نمیخوام ریسک کنم و بوت لودر رو باز کنم.

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

و یه چیز دیگه اینکه اصلا نسخه ی 3 برای هسته اصلی اومده؟
    سلام دوست عزیز
    ببین دوست من . شما بگید که چرا اسرار به ورژن 3 یا 4 دارید. مگه میخواید با بالا بردن ورژن چه کار کنید..
    به نظر من همین رام های 2.3.7 از همه بهترن . چون اگه از نظر نرم افزار و غیره میخواید بگید . همین جواب میده .
    حالا ناراحت یه وقت نشید این نظر من بود.
    سوالی داشتید درخدمتم.
    شادباشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •