وقتی مسافرت میرین جارو و بالش و نان! یادتون نره!!!! ( البته چیزای مهم تر دیگه هم هست ) ولی اینا چیزایین که بعضی مواقع واقعا از یاد آدم میره مثل جارو واسه جنگل![]()
وقتی مسافرت میرین جارو و بالش و نان! یادتون نره!!!! ( البته چیزای مهم تر دیگه هم هست ) ولی اینا چیزایین که بعضی مواقع واقعا از یاد آدم میره مثل جارو واسه جنگل![]()
اگر مجبور شديد لباس پاره بپوشيد اما سعي كنيد كه كفش مناسب و استاندارد بخريد و ترجيحا گران قيمت.(هرچقدر پول بدي = آش مي خوري)
باورتان نميشه كه كفش خوب چقدر روي سلامتي اثر مثبت داره.
از پا و كمر بگيريد تا سيستم قلبي عروقي و تمام سيستم اسكلتي بدن و ...
Last edited by babakgol70; 25-08-2014 at 19:27.
درک نکردن همدیگه یکی از دلایل اصلی کدورت هاس، هر وقت از کسی دلخور شدین قبل از اینکه ازش انتقاد کنید، اول با خود بگید شاید حق داشته، شاید اگر من هم جاش بودم همین رفتارو داشتم. این افکار هم خودتون رو آرومتر میکنن و هم باعث میشن انتقادتون خیلی نرم تر بشه
من چند ماهی بود از یه دختر خیلی خوشم میومد، تو جمع ها و مهمونی های مختلف بارها دیده بودمش، رابطه ی خوب و دوستانه ای هم با هم داشتیم. تا اینکه بعد 4-5 ماه تصمیم گرفتم بگم نسبت بهش چه حسی دارم. با توجه به اینکه همیشه برخورد گرمی با من داشت انتظار داشتم احساس متقابلی باشه از طرف اون، ولی اشتباه میکردم. حاصل این اشتباه هم این شد که علاوه بر اینکه قضیه اونطوری پیش نرفت که من میخواستم و تا چند وقت از نظر روحی وضع بدی داشتم و حتی الان هم دارم، به رابطه ی دوستیم با اون فرد هم آسیب رسید و یه خورده به قول آمریکاییا weird شد!
اگه بخوام خلاصه کنم:
1. احساسی مطلق نباشید و زیاد رویابافی نکنید، همیشه احتمالش رو بدید که همه چی اونطور که شما انتظارش رو دارید پیش نره...
2. بعضی آدما ذاتا با همه خونگرم و راحتن، اشتباه برداشت نکنیم
3. حد و مرز ها رو بشناسیم؛ بعضی ها میتونن دوست اجتماعی خوبی باشن، بعضی ها میتونن دوست صمیمی خوبی باشن... قرار نیست با هر دختر/پسر ی رابطه ی عاطفی برقرار کنیم
تجربه من اینه که آدمایی که از زندگیت می رن و یا از زندگیت بیرونشون می کنی رو باید فراموش کنی چون حتما یه مشکلی بوده که جدایی در ادامه ی رابطه پیش اومده
تجربه دوباره این رابطه ها اشتباه محضه
چند روز پیش سوار ماشین بودم و از جایی رد میشدیم که دوستم گفت میلاد دعوا، یک نگاهی به بیرون انداختم، یک آقایی یک چیز شبیه شمشیر گرفته بود دستش و حمله کرد به یکی، حالا ما رد شدیم و نمیدونیم اون طرف چه کرده بود که این آقا اینقدر عصبانی بود یا نهایتا چی شد، خلاصه اینکه حواستون رو جمع کنید سر به سر کی میزارید، کلا سعی کنید با کسی درگیر نشید، حتی لفظی، شاید اون طرف اصلا ظرفیت و توانایی کنترل خودش رو نداشته باشه، اگر میبینید طرف داره هر لحظه عصبانی تر میشه سعی کنید از عصبانیتش کم کنید نه اینکه بیشتر تحریکش کنید.
خودتون هم اگر زیاد یا خیلی سریع عصبانی میشد، از کلاس یا کتاب های کنترل خشم و ... بهره بگیرید، کلا تو لحظه عصبانیت واقعا تصمیم گیری سخته و باید از قبل براش آماده بود.
تجربه و توصیه من به دوستان اینه
کسی رو که شکستین دیگه بی خیالش شین میتونین دوباره و دوباره بشکنینش و اونم شاید صبوری کنه و حرفا و رفتاراتونو رد کنه و روبرتون بشینه و بازم بربرنگاتون کنه
اما حقیقت اینه که دیگه رفته...
اصلا دیگه بهش نزدیک نشین و منتظر عکس العمل مثبتی هم نمونین چون اون در تب و تاب رفتنه
شما با خیال راحت برید پی تجربه آدمای جدید...
و بی محلش کنید
اونم بالاخره راهشو در جایی غیر از دوربرشما پیدا میکنه
امیدوارم همه ی آدما مواظب اعمال و رفتارشون در زندگی باشن
چون ناگهان
خیلی زود دیر می شود
قبل از اینکه اون شما رو ترک کنه شما ترکش کنین
سلام .
خیلی از خانومها رو دیدم که پشت دستشون یا مچ دستشون یا ساعدشون با روغن داغ سوخته موقع سرخ کردنِ غذا و جای سوختگی هم چه بسا تا چندین سال یا همیشه بمونه .
موقع آشپزی با روغن داغ از دستکش ظرفشوئی استفاده کنین .
این دستکشها حرارت روغن داغی که پخش میشه به اطراف رو راحت تحمل میکنه . شستنش هم خیلی راحته.
اما یادتون باشه نمیتونه حرارت ماهیتابه ی داغ رو تحمل کنه چون فقط تا حدودِ 200 درجه سانتیگراد رو تحمل میکنه . پس برای گرفتن ماهیتابه حتماً باید از دستگیره ی پارچه ای استفاده کنین .
اینجوری نه دستتون میسوزه , نه دستکش ظرفشوئی خراب میشه .
======================================
چند توصیه برای خرید دستکش ظرفشوئی:
1- همیشه 2 سایز برزگتر بخرین تا دستتون راحت بره توی دستکش و دربیاد .
2- نوع ساق بلند بهتر از ساق کوتاه هست . هم برای ظرفشوئی هم آشپزی .
============================================
موارد استفاده ی دستکش ظرفشوئی:
ظرفشوئی
پاک کردن ماهی و مرغ و گوشت
پوست کندن و خرد کردن پیاز
پوست گرفتن گردو و انار
کار با رنگ
کار با سیمان و گچ
کار مکانیکی و تعمیر و سرویس ( روغنکاری , گریسکاری , تنظیف )
شستن ماشین و موتورسیکلت و دوچرخه و قایق و غیره .
شستن لباس با دست
استفاده از مواد شیمیائی مثل سفید کننده و لکّه بَرها و لوله بازکنها و غیره.
استفاده از سمها و حشره کشهای مایع و پودر .
براق کردن و لکه گیریِ سرامیک و موزائیک با آب و سمباده ی 100 یا 80 . ( لکه ی رنگ . سیمان , کچ , رسوب , جرم و غیره )
استفاده از کود شیمیائی برای باغ و باغچه و گلدان .
گردگیری.
باغبونی ( مراقب باشین با خار سوراخ نشه ) .
جابجا کردنِ اشیاء کثیف .
شستن حیوانات.
به دست گرفتن حیوانات ( برای کسانی که حساسیت دارند یا دوست ندارند به حیوانات مستقیم دست بزنند ) .
=====================-==-==============
اگر دوست دارین خودتون یا بچه هاتون یا خواهر برادرتون یا هر شخص دیگه ای مفهوم فشار آب بر بدن رو خوب درک کنید , یک سطل یا ظرفی که حدودِ 40 سانت عمق داره رو پر از آب کنین و سپس یک دستکش ظرفشوئیِ گشاد به دست کنین و دستتون رو آروم آروم ببرین زیر آب .
میبینید که هر چی دستتون رو پائین تر ببرین , دستکش با فشار بیشتری به دستتون میچسبه که علتش همون فشار آوردنِ آب به دستکش و دست شماست .
==========================================
برای اینکه عمر دستکش ظرفشوئی بیشتر بشه , موقع شستشو مراقب باشید با اشیاء تیز مثل کارد و چنگال سوراخ نشه .
اگر آب رفت توی دستکش , اون رو وارونه کنید تا خشک بشه .
دستکش ظرفشوئی و آشپزی نباید برای کارهای دیگه استفاده بشه . پس باید حداقل 2 جفت دستکش داشته باشین .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-08-2014 at 17:27. دليل: تصحیح
بر اثر ورود به یک محیط جدید به این نتایج رسیدم که خیلی برام مهم بوده و خوشحالم که به تکامل شخصیتم کمک میکنه :
- با آدم بی ظرفیت شوخی نکنید و اگر زمانی شوخی کردید و دیدید داره بی ظرفیتی میکنه و میره رو اعصابتون شوخی روی اون افاقه ای نداره بهش فحش بدید ، توهین بکنید و در صورت امکان بزنید داغونش کنید .
- کسیکه ازتون سنش کوچکتره رو بهش اجازه ندید روش با شما باز بشه و بهتون بی احترامی کنه !
- {حذف شد}
Last edited by Atghia; 29-08-2014 at 07:00. دليل: توهین خلاف قوانین!
بهترین تنبیه برای آدمای بی تربیت بی محل کردنشونه
کار خودتونو انجام بدید
به بعضی ها زیادی عشق بدی ظرفین ندارند روتون عقده هاشونو استفراغ می کنن
آره... جونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)