دوست عزیز اینجا برای LoL هست نه WoW![]()
دوست عزیز اینجا برای LoL هست نه WoW![]()
اقا به نظرم خودمم باید بن شم بد اموزی دارمبعد چرا زندگی جغدی رو شروع کنی مگر چه قدر می خوای بازی کنی از ساعت 6 بشین تا 8زیاد هم هست. اخه hm741من میدونم مشکلت چیه امروز شاید برنامه رو برات بیارم تو هم بشینی(گرچه می دونم خودت اول از همه گرفتیش عشق و حالت هم کردی)
بعد یه پیشنهاد هم داشتم به مسولین سایت کاشکی اجازه بدین پست ها خدمونو خودمون پاک کنیم هم سنگین تریم هم اینکه شما به زحمت نمیفتین
بقیه ی دوستان هم خودشونو قاطی مشکلات منو hm741نکن لطفا(ما با هم رفیقیم به این شکلی که میبینین
)
امروز دو دست بازی کردمهر دو دست باختم (بدون لگ با پینگ 200
)
در ضمن گفتم بقیه گناه دارن شاید دلشون بخواد بازی کنن پست ها رو دادم از الان دیگه اگه حرفی از من در مورد اون مسائل شنیدین
وقتی اینترنت درست شه من خودم با دست های خودم خودمو بن میکنم(ما که به غیر از صبح بقیه ی روز سرگرمی نداریم هی اینه دیگه)
با تشکر از نظرات فوق العاده سازنده ی شما
بعد من چند تا سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد)
چهار ،پنج روز پیش هم فکر کنم 20:30 در مورد اینترنت گفت البته خودم ندیدم از دیگر دوستان شنیدم
حالا حالا دستا بالا .... قافیه رو داری
![]()
Last edited by daniel'; 08-05-2013 at 08:21.
من فک کنم تا وقتی 4.2.2.4 تایم اوت بده میشه از اون برنامه هه استفاده کرد . می گم زندگی جغدی آخه صبح اصن حال نمیده آدم کسل حوصله نداره من خودم امروز صبح وصل شدم ها اما حسش نبود بازی کنم . بازی شب می چسبه با برو بکس نه تنهایی کله صبح![]()
یه پیشنهاد دیگه هم داشتممیگم یه post boostایجاد کنین(مثل اکس پی بووست تو لول)هر یه پستو 10 تا حساب کنه فورا به درجهی آخر فروم باز نائل بیایم به جاش شارژ همراه اول و ایرانسل بگیرین یا 1000 تومان برای یه روز یا 4تا پست بگیرین
خیلی خوب میشه
![]()
وای این Darius چه باحالهههههههههههههههههههه مخصوصا اون اسکیل w . امکان نداره W>R رو بزنی طرف نمیره . مردنش 100% تظمینی ا !
فری چمپ های این هفته خیلی خوبه! شانس نداریم که! حالا هفته بعدم چمپ جدیده فری میشه!
آقا خب این راهاتونو به ما هم بگید! پیام شخصی ای چیزی! خدا رو خوش نمیاد شما بازی کنی کیف کنی ما اینجا سماق بمیکیم!![]()
دوستان پینگ های کشور های اروپایی:180-300 (بهترین) هلند و یونانو ایتالیا (خودم 200 گرفتم
) پینگ امریکا(مرگ بر امریکا (جهت روشن کردن موضع)):300+یه عالمه قطعی (البته مال من اینطوره)
پینگ آسیای شرقی اصلا حرفش رو هم نزن:بالای 500(600-تا الی اخر ماشا ال...)پینگ کشور های عربی هم مثل اسیای شرقی
پینگ روسیه برای من کاملا تایم اوت
![]()
Last edited by daniel'; 08-05-2013 at 10:16.
واااااااااااااااای بچه هاااااااااااااا درست شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددد.....
همه بریزین تو بازی....
تشکر کنین بابت این خبر توووووووپ![]()
کشتمت اگه سر کاری باشهمن الان می تستم xD
واییییییییییییییییییییییی یییی منم فک کنم درست شدههههههههههههههه . براه من دیگه نزد attempting to recconect . وقت نداشتم بیشتر نگه دارمش تو بازی مجبور شدم دی سی کنم . اما مثل قبل اونطور سریع قطع نشد !!!!!!!!
تبریک تبریک همه گیامیدوارم همینجور سالم بمونه
-----------------
خخخخخخخخخببببببببببببب . بازم attempt tor ecconect زد . اما بعد 3 دقیقه . به قول دوستمون جای شکرش باقیه
Last edited by Mohaddi; 08-05-2013 at 10:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)