تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 376 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

Player of the Year Awards 2011

Fans' Player: Javier Hernandez
    Players' Player: Nani
    Goal of the Season: Wayne Rooney vs Manchester City
    Reserve Player: Oliver Gill
    Academy Player: Ryan Tunnicliffe

: Sir Matt Busby Player of the Year – the top three

Javier Hernandez 21%
    Nani 20%
    Nemanja Vidic 16%

Nani is players' choice

Goals of the Season

Wayne Rooney
    United 2 Man City 1
    12/02/2011

Dimitar Berbatov
    United 3 Liverpool 2
    19/09/2010

Javier Hernandez
    Stoke 1 United 2
    24/10/2010

Gill wins Reserves' gong

Ryan is Academy star

تبریک!! خصوصا برای چیچا! انصافا حقش بود.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک ویکیپدیا:
    کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رو بندازیم به بایرن...میگفتن بایرن میخوادش

نه دیگه،ما پترسون رو خریدیم دیگه بربا رو میخوایم چیکار
    اگه گلزن مفت خور بخوایم که گومز رو داریم خودمون که فقط بلده ریباند گل بزنه،برباتوف رو بیاریم که چی بشه
    اگه فک کردی سر قضیه هارگریوز میتونید تلافی کنید باید بگم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هواداران به هرناندز افتخار می کنند

خاویر هرناندز در اولین فصلش با حضور فوق العادش برای یونایتد توانست جایزه معتبر سر مت بازبی (بازیکن سال) را کسب کند.
    این انتخاب از آرای هواداران یونایتد در سراسر دنیا از طریق سایت رسمی باشگاه به دست آمده است که نهایتا با افتخار بهترین بازیکن در فصل 11/2010 معرفی شد.
    چیچاریتو، که 20 گل در این فصل به ثمر رساند _ و با گل هایش کمک کرد که قرمز ها در پریمیر لیگ قهرمان بشوند و به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسند_ در جشن و شام چهارشنبه شب در اولدترفورد به عنوان بازیکن سال منچستریونایتد معرفی شد.

او گفت: "من از هواداران خیلی ممنونم، آنها به من کمک زیادی کردند، من فکر میکنم این تصمیم گیری سختی بود برای انتخاب یک بازیکن و فکر نمیکنم من شایستگی آن را داشتم، چون این نیست که فقط یک بازیکن باشد که خوب بازی کند. ما یک تیم هستیم."
    "من همچنین باید از خانواده ام تشکر کنم که با من به انگلستان آمدند و کمک زیادی به من کردند. و من البته مورد حمایت شدید رئیس (سر الکس فرگوسن)، هم تیمی هام، مربیان و کارکنان باشگاه قرار گرفتم که همگی کمک کردند که من خیلی احساس خوشحالی و راحتی در اینجا داشته باشم."

"من درباره بازی کردن برای منچستریونایتد رویا پردازی می کردم و فکر می کردم شاید در اولین فصل حضورم، من برای تیم ذخیره ها بازی کنم و آن هم شاید برای چند دقیقه در ترکیب اولیه تیم. اما ممنونم از رئیس و تمامی هم تیمی هام که من کمی بیشتر بازی کردم!!"

او اضافه کرد: "بردن پریمیر لیگ احساس باورنکردنی است، وقتی من به باشگاه ملحق شدم، همه چیز را راجع به تاریخ منچستریونایتد می دانستم و می دانستم چقدر مهم است بردن هر تورنومنت و مسابقه ای که تو در آن بازی می کنی و خوشبختانه ما پریمیر لیگ رو بردیم."

چیچاریتو 21 درصد، نانی 20 درصد و نمانیا ویدیچ 16 درصد از ارا را در کسب عنوان بهترین بازیکن سال از هواداران کسب کردند و عناوین اول تا سوم را به خودشان اختصاص دادند.
    بازیکن مکزیکی به عنوان ششمین بازیکنی شناخته شد که این جایزه را در پایان اولین فصل حضور برای قرمز ها، کسب می کند. پیش از او برایان مککلر (در سال 1988)، گری پالستر (1990)، رودفن نیستلروی (2002)، کریستیانو رونالدو، (2004) و گابریل هاینزه (2005) جایزه سرمت بازبی رو در اولین فصل حضورشان کسب کرده بودند.

آدرس منبع خبر:
    کد:
    مترجم: خودم (شرمنده اگه خوب ترجمه نشده بود، عجله ای شد)

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اگه گلزن مفت خور بخوایم که گومز رو داریم خودمون که فقط بلده ریباند گل بزنه،برباتوف رو بیاریم که چی بشه
    گومز میتونه برگردون بزنه ؟

Last edited by *M!L4D*; 19-05-2011 at 12:21.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

نه دیگه،ما پترسون رو خریدیم دیگه بربا رو میخوایم چیکار
    اگه فک کردی سر قضیه هارگریوز میتونید تلافی کنید باید بگم
    اگه فکر کردی باشگاه منچستر یونایتد و طرفدارش و خوده رئیس حتی یک دقیقه از خریدن هارگیریوز پشیمون هستن , باید بگم که در کاملا اشتباه کردی.
    بعدشم بربا هیچ جا نمی ره . لغمه ی گنده تر از دهنتون هست بربا . گومز رو هم خواهشا با بربا مقایسه نکن که از دل درد مردیم .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر دوستان واقعا این قدر بربا بازیکن بدی هست ؟

واقعا نقش پررنگی در پایان دادن به افسانه ی لیورپول داشته بربا ، به نظر من واقعا مهاجم خوبی هست ، یک مهاجم فانتزی با شم بالای گل زنی ، هم میتونه نقش یک مهاجم کلاسیک خوب رو ایفا بکنه و هم یک مهاجم مدرن .

به نظرم اشتباه بزرگی هست از دست دادن بربا ، حتی اگر رونی و چیچاریتو در اوج باشند و ماکدای جوان هم برگرده

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نظر دوستان واقعا این قدر بربا بازیکن بدی هست ؟

واقعا نقش پررنگی در پایان دادن به افسانه ی لیورپول داشته بربا ، به نظر من واقعا مهاجم خوبی هست ، یک مهاجم فانتزی با شم بالای گل زنی ، هم میتونه نقش یک مهاجم کلاسیک خوب رو ایفا بکنه و هم یک مهاجم مدرن .

به نظرم اشتباه بزرگی هست از دست دادن بربا ، حتی اگر رونی و چیچاریتو در اوج باشند و ماکدای جوان هم برگرده
    منم مخالف رفتنش هستم ...
    این فصل خوب کار کرد ... در حضور رونی بود که جلو لیورپول هتریک کرد و باعث پیروزی دیر هنگاممون مقابل بلکپول شد !
    با اینکه تو این فصل 21 گل زده اما نیمکت نشین شده ولی هیچی هم نمی گه .. جدا دمش گرم

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بربا بازیکن سطح پایینی هست....کمک کردن به قهرمانی و هتریک مقابل لیورپول و زدن 21 گل درست...تو همون بازی با لیورپول میگید با وجود رونی....اون رونی نا اماده...اما الان در سطح بازی رونی هست؟اصلا باهاش مقایسه میشه؟؟
    بازیکنی که انقدر فراز و نشیب داره...فصل قبل لقب تنبل رو از هوادارا گرفته بود....حالا این فصل گل زنی کرده...دستش درد نکنه....اما اصلا مهاجمی نیس که بشه بهش تکیه کرد...نباید مهره ثابت دونستش....
    به نظرم باید یه مهاجمی که بهش اعتماد کرد بیاریم...در صورت فروش بربا...که انصافا تو این فصل خیلی کمکمون کرد

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من ما تو فصل آتی مهاجم احتیاج نخواهیم داشت. رونی، بربا، چیچا، اوون، کیکو - اوبرتون - ببه!
    یعنی تو هر پستی هم محتاج بازیکن باشیم، تو پست مهاجم دستمون خوبه... خصوصا با وجود دو تا وینگر های عالیمون.
    الان به نظرم باید یونایتد فکر یه دربازه بان بزرگ باشه (که خوشبختانه مدت هاست هستند).
    یه هافبک میانیه بزرگ و خلاق که نقطه ضعفمون در میانه میدان که این دو سه فصل اخیر کم ازش ضربه ندیدیم رو به نقطه قوت بدل کنه... الان اسکولز با وجود فوق العاده بودن، سن و سالش به ساف اجازه نمیده که چندین بازی پیاپی با اختلاف سه چهار روز بهش بازی بده. کریک که این دو فصل واقعا افت کرده... معلوم نیست کریک فصل سال 2008 کجاست. اندرسون هم از اون بازیکن سینوسی هاست که اغلب تو دره قرار داره تا در قله. گیبسون هم با وجود اینکه من خیلی خیلی بهش امیدوارم، پیشرفتش خیلی آهستست. همه اینا میطلبه که یونایتد یه فکری به حالش این پست بکنه.
    به نظرم ما یه وینگر متوسط رو به خوب هم میخوایم... تصور اینکه یه بازی نانی و والنسیا رو با هم نداشته باشیم وجودم رو پر از استرس می کنه.
    به نظرم تو خرید هامون مدافع راست هم به شدت مورد نیاز هستش... چون ذخیره نسبتا خوبی مثل گری نویل رو نداریم و قطعی نیست که رافائل یا فابیو بتون همیشه آماده باشن... اوشی هم که فقط اچار فرانسس... تخصص خاصی خصوصا در کناره ها نداره.
    .
    درباره برباتوف هم من یه نکته ای بگم... فیزیک بدنی دیمیتار برای مهاجم نوک بودن ساخته شده... اما واقعا ببینید... کم مهاجم هست با قد بلند که این قدر قدرت حمل و حفظ توپ بالا و ویژگی های تکنیکی خوبی داشته باشند...
    من همون فصل قبل هم صحبت های رفتن بربا به میلان شد خیلی ناراحت بودم... حتی با وجود اینکه اون فصل زیر سایه وین بود و زمان مصدومیت رونی، نتونست جای خالیش رو پر کنه... در کل امیدوارم که بربا تو یونایتد بمونه و پیر بشه!!

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

خودش هم گفته رفتن از یونایتد به هر باشگاه دیگه ای یک قدم به عقب واسش حساب میشه....
    در مورد بقیه پست ها....با دفاع راست تا حدودی هستم باهات....چون اورا هم باید استراحت کنه و فابیو و رافائل نمیتونن همش کناره هارو پر کنن...اما چیزی که ما تو روزنامه ها و سایت ها میخونیم...در مورد دروازه بان و بازی ساز هست...که امروز گیل گفته که تابستونه پر کاری داریم تو یونایتد....ببینیم الکس چیا واسمون داره....اسنایدر چقدر مصدوم میشه
    دفاع وسطمون که بیمست تا چند سال...اوانز و اسمالینگ و gill که خیلی جوون هست...وسط هم که دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •