بله مهمه.حتی اون تلفن بی سیم میتونه برای وایرلس اخلال ایجاد کنه!![]()
بله مهمه.حتی اون تلفن بی سیم میتونه برای وایرلس اخلال ایجاد کنه!![]()
دوستان میخوام بدونم سرعت شبانه شما دقیق چنده!!!!! ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نشده!!!! استارت اول از 120 شروع میشه ...بعد از 30 ثانیه سر 7 کیلو بایت فیکس میشه.....نامردا خودشون محدود کردن.....
چند روزه که دانلود شبانه مشکل پیدا کرده ! برای اکثر افراد هم همینطوره و بزودی مشکل حل میشه
برای من هم وقتی از یک لینک دانلود میکنم سرعتم رو 20 30 کیلوبایته در ثانیه است ولی وقتی 5 یا 6 تا فایل رو میزارم با هم دانلود بشه سرعت هر کدوم از لینک ها بین 15 تا 40 کیلوبایت میشه !!!! یعنی تقریبا کلا میشه همون 100 تا 120 kb/s !
من دیشت تا 5 بیدار بودم تا اون ساعت سرعت رو 116-130 ثابت بود و یه چیز جالب دیگه دیسکانکتی ساعتی نداشت
جمعا 1.6 گیگ هم دان کرد .
تلفن بی سیم نیست .
کلا تلفن تو یه اتاق دیگه هست و من از یه پریزه دیگه استفاده میکنم .
نویز گیر هم استفاده نمیکنم .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
باز پیدات شد؟؟خیلی وقته نبودی به صبانت فحشهای ^*&$%# بدی
بچه خدا بداد تاپیک برسه!
![]()
سلام دوستان من درخواست خروج خط از رانژi رو دادم چقدر طول میدن آزاد کنن خط رو؟میخوام حجم روزانه رو تموم کنم زود ولی میترسم یه وقت زیاد طول بدن خط تو رانژه بمونه شرکت بعدی نتونه بیاد رو خط منم دستم بمونه تو پوست گردو![]()
راست میگی دوست عزیز....صبانت اهواز < شبانش خیلی بده......منم میخوام اکانتم رو عوض کنم ولی نمیدونم چی بگیرم که شبانش خوب باشه
![]()
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)