تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 421 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من یه لپ تاپ n5110 با cpu i7 و ram 6 و VGA NVIDIA GeForce GT525M -1GB خریدم. بعد از نصب ویندوز7 برای نصب کارت گرافیکیNVIDIA پیغام داد که نمیشه باید قبلش درایور Intel HD VGA نصب بشه. بعد از نصب Intel HD درایور کارت گرافیکی و برنامه Nvidia مربوطه نصب شد.حالا تو قسمت مشخصات کارت گرافیکی زده از 1600MB رم شیر استفاده میکنه و داخل Device Manager هم 2تا درایور برای کارت گرافیکیش نصبه!! آیا اینجوری امکان داره؟ کارت گرافیکیش درست نصب شده؟
    در ضمن نمره مربوط به Performance کارت گرافیکی در ویندوز 7 برابر 5.1 گزارش شده. آیا با 1GB رم نباید بالاتر باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

۱-آخه من خونده بودم سرعت رم ۵۰۱۰ باید ۱۳۳۳ باشه اما برا من تو برنامه speccy می‌زنه PC3-10700 (667 MHz) .برا همین فک می‌کنم رمِ من عوض شده باشه :-؟
    ۲
    -موقهٔ کار کشیدن از سیستم باید دید چقد کارایی داری(مثلا بازی‌) چون در حالت معمولی‌ که با کتابم باد بزنی‌ خنکتر می‌شه ! با توجه به هواکش های زیر ۵۰۱۰ که ۳ تاشون پشت لپ تاپ ،وسط،هستش این مدل فک نکنم موقع کارکرده بالا زیاد خنک کنه،آخه همونطوری که میدونی این مدل فن‌ها یه نقطه کور دارن،اونم قسمت وسط فن که تو این مدل دقیقا این نقطه کور میفته روی هواکش‌های لپ تاپ.
    ۴-آره منم قبل اینکه آپدیت کنم همین فکرو می‌کردم که آپدیت بایوس همیشه خوب،اما بعدن چند جا خوندم که گفت بودن فقط در صورتی آپدیت کنین که دقیقا مشکلیو که آپدیت برطرف می‌کنه،داشته باشین.الان این آپدیت جدید که من باهاش مشکل دارم مثل اینکه جوری تنظیم شده سرعت فن که مشکله اونایی که بنظرشون صدای لپ تاپ زیاد بودو برطرف کنه(دقیقا مشخصه تا جایی‌ که میتونستن جوری تنظیم کردن که کمترین صدا رو داشته باشه :( ) A12 خیلی‌ بهتر بود.پیشنهاد می‌کنم از A13 استفاده نکنین،مخصوصاً اگه مثل من ساعات زیادی لپ تاپتون روشنه و ازش کار میکشین.

در مورد رم همونطور که سیامک جان هم فرمودن مشکلی نیست.تو پست های قبلی هم توضیح راجب این اعداد رم و سی پی یو زیاد داده شده.(خواستی یه نگاه بنداز)
    در مورد کول پد هم عزیز دل من خودم گفتم که تو کارای معمولی ازش تست گرفتم.و این طور هم نیست که در کار های معمولی با کتاب هم بشه خنکش کرد.چون اگه پستم رو درست می خوندین گفتم کول پد 3 فنه 6000 تومنی به درد کارای معمولی هم نمی خوره.دلیلشم توضیح دادم که به خاطر جنسشه.یعنی خنک سازی اینقدر ها هم کشک نیست که با بادبزن هم بشه خنک کرد.(در کل میزان باد کول پد چندان تاثیری در خنک سازی نداره.مهم جنس کول پد که گرما رو از زیره لپ تاپ به محیط انتقال بده.)
    شما واسه امتحان لپ تاپت روی MDF بزار و یه مدتی با لپ تاپت کار کن.اونوقت لپ تاپتو وردار و ببین چقدر MDF گرم شده.در حالی که وقتی از این کول پد های 14000 تومنی استفاده می کنی،بعد اینکه لپ تاپ رو از روی کول پد بر می داری ، می بینی کاملا خنکه.
    در مورد بایوس هم من با اینکه اکس پی نصب نکردم اما به A13 آپدیت کردم.و اون مشکل صدای فنی که فرمودید رو ندارم.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تبدیل رو هم عوض کردم ولی باز جواب نداد. (تبدیل مشکلی نداره)
    وقتی به لپ تاپ وصلش می کنم سه چراغ کیبورد روشن و خاموش میشن ولی دیگه کیبورد جواب نمیده! تنظیمات خاصی برای لپ تاپ 5010 نیاز داره؟
    اگه کیبوردتون نرم افزاری همراش داشته نصب کنید
    اما کلا به نظرم بهتره یک کیبورد usb بخرید که این مشکلات رو نداشته باشه
    راستی این مورد هم آزمایش کنید> قبل از اینکه لپ تاپ رو روشن کنی کیبرد رو وصل کن و بعد روشنش کن شاید اینطوری بشناسش

4. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MY LOVE IS N5010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چند وقتیه لپ تاپم خییییییییییییییییییلی داغ میکنه
    حتی وقتی که هیچ برنامه ای باز نیست فنش روشنه و باد داغ ارش میزنه بیرون
    چی کارش کنم؟
    cpu:ci5 m460
    ram:4
    hdd:500
    vga:550v
    win:7ultimat 64bit

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه کیبوردتون نرم افزاری همراش داشته نصب کنید
    اما کلا به نظرم بهتره یک کیبورد usb بخرید که این مشکلات رو نداشته باشه
    راستی این مورد هم آزمایش کنید> قبل از اینکه لپ تاپ رو روشن کنی کیبرد رو وصل کن و بعد روشنش کن شاید اینطوری بشناسش
    این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم نشد. تنها واکنشی که انجام میده روشن و خاموش شدن سه لامپ کیبورده همین.
    یعنی نمی شه کیبورد های معمولی رو به لپ تاپ وصل کرد!؟ ممکنه تنظیمات بخواد؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چی کارش کنم؟
    اولا حتما یه کولپد خوب براش تهیه کن
    و موقع کار هم توجه کن زیرش هوا راحت در جریان باشه

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم نشد. تنها واکنشی که انجام میده روشن و خاموش شدن سه لامپ کیبورده همین.
    یعنی نمی شه کیبورد های معمولی رو به لپ تاپ وصل کرد!؟ ممکنه تنظیمات بخواد؟
    کامپیوترت در این حالت (یعنی وقتی با رابط به usb وصل کنی) کیبورد رو میشناسه؟

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

با سلام
    من یه لپ تاپ n5110 با cpu i7 و ram 6 و VGA NVIDIA GeForce GT525M -1GB خریدم. بعد از نصب ویندوز7 برای نصب کارت گرافیکیNVIDIA پیغام داد که نمیشه باید قبلش درایور Intel HD VGA نصب بشه. بعد از نصب Intel HD درایور کارت گرافیکی و برنامه Nvidia مربوطه نصب شد.حالا تو قسمت مشخصات کارت گرافیکی زده از 1600MB رم شیر استفاده میکنه و داخل Device Manager هم 2تا درایور برای کارت گرافیکیش نصبه!! آیا اینجوری امکان داره؟ کارت گرافیکیش درست نصب شده؟
    در ضمن نمره مربوط به Performance کارت گرافیکی در ویندوز 7 برابر 5.1 گزارش شده. آیا با 1GB رم نباید بالاتر باشه؟
    با سلام
    نه هیچ مشکلی نیست
    کلا همینجوریه و بین دو تا کارت گرافیک سوییچ میشه هر وقت لازم باشه
    اگه برای بازی مشکل دارید مطرحش کنید چون من 5110 i5دارم و مشکلم برطرف شده.

10. این کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان عزیز برای برقراری اینترنت وایرلس تو n5010 خیلیها در کشور به مشکل برخوردند و نمیتونند از اینترنت adsl خوشون به صورت وایرلس و بی سیم بر روی لپتاپهاشون استفاده کنند

بیشتر لپتاپهای n5010 وارد شده به ایران دارای کارت وایرلس WLAN Broadcom 5.60.350.6 هستند که در بخش خاورمیانه چینیهای عزیز این کارو انجام میدند که حتی در سایت رسمی دل هم این کارت وایرلس مورد تایید نیست که متاسفانه این کار انجام میشه
    ... (برای خود من 1که سال پیش خریدم این کارت وایرلس نصبه)

همونطور که میدونید سایت رسمی دل درایور 1501 رو برای شما قرار داده که رو اکثر n5010 ها جواب نمیده چون اصلا کارت وایرلس ماها این نیست بلکه WLAN Broadcom 5.60.350.6 هست .. شما باید درایور کارتهایی که برروی محصولات ایسر نصب شده رو از لینک زیر نصب کنید تا مشکلتون حل بشه . به همین راحتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از سیامک عزیز ممنون میشم این لینک رو در صفحه اول قرار بده برای دانلود درایور وایرلس تا مشکل هموطنان گرامی در این زمینه که خیلی هم حیاتیه حل بشه

12. 8 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    چی کارش کنم؟
    داغ شدن لپتاپ مساله عجیبی نیست و نیاز به حساسیت نداره .. در نظر بگیرید که الان تو فصل تابستون هستیم و گرمای محیط خونه به شدت تاثیر گذاره بر روی لپتاپ شما و کلا خیلی سر این موضوع حساس نباشید چون تا بوده همین بوده ..
    اما اگر بدون باز شدن هیچ برنامه ای و در دمای عادی محیط خونه باز هم فن لپتاپ مدام مشغوله احتمالا منابع سیستمتون از جمله رم و cpu توسط فایلهای ناشناخته و یا بدافزارهایی چون ورمها (با تکثیر خودشون منابع سیستم رو در دست میگرند ) مورد استفاده قرار میگیره .. حتما سیستم رو توسط آنتی ویروس چک کنید .. در نظر بگیرید که گارد آنتی ویروس نامناسب که از منابع سیستم استفاده زیادی میبره هم تاثیرگذاره .. چون استفاده بالا از منابع سیستم رابطه مستقیم با گرمای پردازنده داره که فن رو وادار به کار میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام
    نمره مربوط به کارت گرافیک شما با دستکاری در تنظیمات گرافیکی و بردن روی حداکثر توانایی کارت گرافیک بالا میاد ..
    اما در مورد مشکل اولتون باید بگم که خوشحال باشید چون احتمالا شما رو لپتاپتون همزمان دو کارت گرافیک اینتل و انویدیا نصبه و این خلاقیت مدتیست در دنیای لپتاپ به وجود اومده و دلیلش مصرف بهینه و کمتر برق در دو کارت گرافیکیست که کارت گرافیک nVIDIA با یک یا دو گیگ رم به همراه کارت گرافیک اینتل یا ۶۴ مگ رم در کنار هم قرار گرفتند که کارت گرافیک اینتل نهایت توانش اجرای windows aero ویندوز ۷ است

از تصویر زیر متوجه میشی که آیا دو کارت گرافیک داری یا نه :

در تصویر بالا دو کنترل پنل برای کارت گرافیک وجود داره یکی برای اینتل و دیگری برای nvidia هستش درواقع ویندوز الان میدونه که دو کارت گرافیک در اختیار داره و کلا دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل گذاشته ..
    شما تنظیمات زیادی رو در صورت وجود داشتن دو کارت گرافیک میتونید اعمال کنید که واقعا به درد بخوره و اگه خواستید بیشتر توضیح میدم
    Last edited by Gilopa; 20-06-2011 at 22:56.

15. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •