دوستان در مورد سایتایی که کومودو نمیزاره ببینم چیکار باید کرد که بیخیالش بشه و سایت باز بشه؟
بعد اون دو تا ای پی که چند پست قبل نوشته شده برا چی هست و کجا باید استفاده بشه؟
با تشکر
دوستان در مورد سایتایی که کومودو نمیزاره ببینم چیکار باید کرد که بیخیالش بشه و سایت باز بشه؟
بعد اون دو تا ای پی که چند پست قبل نوشته شده برا چی هست و کجا باید استفاده بشه؟
با تشکر
دیگه استفاده نمیکنم اخه
بلاکیدم مشکلی هم نیستالبته فعلا...
سلام
اسم سایت را اینجا ذکر کنید، ببینیم چیه. تیم کمودو باید اونو از بلک لیست خارج کنه. البته اگر سایت مشکلی نداشته باشه.
اون دوتا آی-پی مربوط به سرورهای DNS کمودو است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را استاد مهران توضیح دادند.
======
اگر فکر میکنید سایت آلوده است، بهتره در پیغام خصوصی به من بدید.
Last edited by Jadda; 21-01-2012 at 21:28.
سلام دوستان.
کسی تا حالا از comodo system cleaner استفاده کرده؟
میخواهم در مورد قابلیت duplicate بدونم. وقتی روی درایو C آن را انجام میدم، فایلهای زیادی پیدا میکنه.
ولی من میترسم حذفشون کنم. میترسم یه وقت سیستم را به هم بریزه.
راهنمایی بفرمایید.
سلام
به نظر من روی درایو (ویندوز) سی که اصلا" توصیه نمی شود، نه با این نرم افزار و نه با نرم افزار دیگه
در ضمن من اخیرا" از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم و کارش حرف نداشت
سلام
در CIS قائده ای وجود دارد بر این مبنا که:
اگر برای یک فرایند یا عمل یا برای یک فایل و پروسه، 2 یا چند قانون وجود داشته باشد، کمودو فقط قانون اول و بالاتر را مورد توجه قرار میدهد و قوانین مشابه که زیر دست قانون بالایی وجود دارند اصلا کار نمیکنند و مشمول قانون روی دست خود میشوند. دانستن این مطب زمانی که قصد ساختن قانون جدیدی را داریم باید مورد مورد توجه قرار گیرد.
مثال:
در عکس بالا اولین رول مربوط به دراگون است و دراگون میتونه به اینترنت وصل بشه. و من دومین قانون را، بلوک تمام برنامه ها ساختم. با توجه به قائده بیان شده در CIS، که برای دو یا چند رول موجود برای یک فرایند همواره رول بالایی مورد توجه قرار میگیرد. بنابراین از قانون 2 به بعد همه برنامه بلوک میشوند و حتی مالواربایتس و اپرا که در تصویر میبینید قوانینشان طوری ساخته شده است که میتوانند به نت وصل شوند، ولی چون رول "بلوک همه برنامه" روی دست اونهاست بنابراین امکان برقراری با اینترنت برای آنها مقدور نیست و نمیتوانند به نت وصل شوند و بلوک میشوند.
و یک مثال و عکس هم از بخش Global Rules بزارم که توضیحات را هم در عکس قرار دادم:
====
تمرین:
به نظر شما در کدام عکس خروجی روی پورت 23 بسته شده است؟
راهنمایی: Allow IP Out From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any یعنی خروجی برای تمامی پورتها آزاد است.
عکس(1):
عکس(2):
جواب: عکس (2)
من الان تو کمودو یه چیزی دیدم. فایروالش شروع کرده همین جوری داره پروسه svchost.exe رو بلاک می کنه. نمی دونم چرا این جوری شده؟
سلام
میتونید عکس بزارید و بلاکها را نشون بدید؟
در بخش فایروال تنظیمی یا رولی تعریف کردید؟ از این قسمت هم میتونید عکس بزارید.
سلام
این رولی که تو قسمت network security policy تعریف شده(البته من چنین رولی رو تعریف نکردم و ظاهرا خود به خود به وجود اومده):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکس بلاک ها:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته من رفتم و کل پروسه svchost رو براش به عنوان trusted تعریف کردم تو قسمت فایروال. فعلا که بلاک هاش قطع شده.
Last edited by siavashjal; 23-01-2012 at 11:21.
سلام
بابت عکسها ممنون.
البته ساختن قوانین برای svchost نیاز به اطلاعات داره و کار ساده ای نیست. و در حالت عادی نیازی به این کار هم نیست، شاید سر فرصت یه مطلبی در موردش نوشتم....
ولی در کل بهتره به جای اینکه اونو کاملا به عنوان Trusted معرفی بکنید، من نظرم اینه که رول svchost را از فایروال حذف بکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)