دوستان من بازی رو امروز گرفتم اما گزارشگرش همون گزارشگر لعنتی 2010 هستش ایا کلا همینجوریه یعنی تو این نسخه عوضش نکردن ؟
دوستان من بازی رو امروز گرفتم اما گزارشگرش همون گزارشگر لعنتی 2010 هستش ایا کلا همینجوریه یعنی تو این نسخه عوضش نکردن ؟
گزارشگرش که خوبه
این یکی از بهترین گزارشگر هاست که توی شبکه های JCS sport گزارش میکنه
یه نفر هم هست کنارش که بعضی وقتا صداش در میاد
به یه چیز جدید برخوردم
میگم اشتباهات داوری هم به بازی اضافه شده؟
من داشتم بازی میکردم کنار خط طولی تکل زدم زیر پای ازیکن و توپ رفت تو اوت بعد کمک داور اوت رو به نفع من گرفت ولی اوت رو دادن به تم مقابل!
جریان چیه؟
سیستم من قات زده یا داور؟
شاید باورتون نشه - اما تازه من میخواستم بگم گزارشگرش خیلی توپ شده. تو pes2010 من نمیتونستم از قابلیت surrond استفاده کنم. اما الان تو این pes جدید میشه. خیلی باحال شده - دو تا گزارش گر داره همزمان.
مثلا این با اون صحبت میکنه بین بازی و از هم دیگه نظر سنجی میکنن در مورد بازیکنا . وقتی هم که یه کار باحال میکنی هر دوشون حیجان زده میشن و با هم او و از این حرفا میکشن - داد میزنن. خیلی باحال شده واسه من که![]()
من تابحال از Rt و Lt تو بازی استفاده نکردم و نمیدونم چی هم هستند.اگه میشه توضیح بدید.tnx
12 اکتبر یک پچ رسمی از طرف کونامی منتشر خواهد شد که علاوه بر درست کردن یه سری جزئیات لباس و ترکیب تمامی تیم های حاضر در جام معتبر اروپایی رو درست خواهد کرد
میدونم صداش مال همون 2010 هستش دیگه یا فرق کرده ؟؟
خوش به حالتون
مال من اصلا گزارشگر نداره
گیم یه جوری میشه
سلام.
کدوم پچ لباس تیم ها (مثل آرسنال) رو درست میکنه؟!
پچ 1 و 2 که اینکارو نکرد !!!
![]()
دوست عزیز حجمش چقدره؟
چجوری حالا دانلود کنم
لینک که نداره
دوستان عزیز این صدای گذارشگری که شما میشنوید ترکیب PES 2010 و PES 2011 DEMO میباشید
چون تا 8 اکتبر فقط زبان فرانسه و هلند و ترکیه و المانی در بازی بود و ویرایش کنند گان فونبال این کارو کردن
حالا اگه واقعا میخواهید گزارش انگلیسی را داشته باشید باید یکی پیدا بشه نسخه 8 اکتبر رو بخره و فقط گزارش انگلیسی رو تو سایت بزاره
من قضیه 8 اکتبر رو از سایت خودش خوندم و بعد زبان سایت رو از انگلیسی به فرانسه تغییر دادم و دیدم تاریخ عرضه بازی 14 سپتامبر میباشد
باید اضافه کنم که دلیل اینکه اگه گذارشتان را به فرانسه یا یک زبان دیگر تغیر بدهید گزارشتان پرشور تر می شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)