تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 1298 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها من اخر نفهمیدم این قضیه مخابرات چیه ! موقع ثبت نام گفت حجم انتخاب کنید منم 1 گیگو انتخاب کردم مگه قرار نیست هر چقدر استفاده کنی رو قبض بیاد ؟ پس دیگه این قضیه حجم انتخاب کردن چیه ؟
    توی پنل که میرم میزنه زمان سرویسو 6 ماه . دیگه زمانش چیه ؟ خواهشا توضیح بدین برام.
    مرسی

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

3- شما میخوای هر جور شده پنل رو بکوبی،هر چی هم من بگم از این گوش میگیری از اون گوش در میکنی
    5- شما که اطلاعات فنی در این زمینه نداری چرا بحث میکنی، فایروال؟به فایر وال چه ارتباطی داره؟
    7- همه کار رو نمیشه همینطور با خدا کریمه جلو برد! 500 تا کار رو با هم تو یه قسمت انجام بدن بعد که بار سنگین میشه به غلط کردن بیفتن!
    8- من جواب شماره هایی که شما زده بودی رو دادم
    10- منتقل نشده به من،وگرنه پیگیری میکردم.
    منظورت از نسخه نهایی چیه؟این نسخه آزمایشی نیست...به هیچ عنوان،حتی وقتی اولین بار هم روی جاهای دیگه نصب شد آزمایشی نبود، هفته ها و هفته ها زیر دست تیم تست و تضمین کیفیت بوده،ولی امکانات بیشتری در هر به روز رسانی بهش اضافه خواهد شد.
    در ضمن یه خواهشی ازت دارم،لیست مشکلات پنل رو برای من دونه دونه بنویس،هر چی به ذهنت میرسه،لیست کن،فقط مشکلات پنل،نگی چرا سرعت پینگ پایینه یا شبانه رایگان نداریم ها؟
    از دیگر موارد می گذریم! چون حال بحث ندارم!
    بریم سراغ مشکلات و پیشنهادات برای ادم وار شدن پنل:
    1. سرعت افتضاح پنل مریوط به خودشه یا سخت افزار سرورش یا سرعت شبکه؟
    2. لطفا یک قالب درست حسابی براش درست کنید تا لااقل ظاهرش درست باشه!
    3. یک سوال این پنل روی یک برنامه دیگر کار می کنه یا خودش به تنهایی کار می کند؟ (اگر خودش این کار را انجام می دهد مولتی لاگین بودن را بردارید! اگر هم برنامه ای پشت پنل است توی ان برنامه این کار را انجام بدهید!)
    4. مک مودمی که با اکانت وصل شده یا خواسته وصل بشه اما نتونسته را توی لوگ نشون بده!
    5. لوگ کانکت شدن ها و عدم اتصال!
    6. قسمت تغییر اطلاعات مشترک درست کار نمی کنه .
    7. گراف مصرف !
    8. بهتره صفحه اول بعد از ورود قسمتی باشه که کاربر با ان بیشتر کار داره! (قسمت ترافیک باقی مانده!)
    9. انشاالله که هر گیگ را مگ1024 حساب کردین!
    10 این حجم مصرف شده و حجم محاسبه شده چه چیزیه دیگه؟ در کل که 2 تا عدد با هم برابر شده!
    اینو نگم خیلی حالم گرفته میشه! پنلتون نیاز به کوبیدن نداره خودش کوفته به دنیا اومده! خدا را شکر تستش کرده بودین وگر نه میومد به ما تجاوز می کرد!

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راست میگه دیگه یه پنل ساختین آشغال من تا الان 6 گیگ ازم خوردن اینا کجا میره اصلا خوردن داره باعث و بانیش پاشو بخوره انشالله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

برای رانژه مگه تلفونو قطع میکنند؟ الان یک ساعته تلفن قطعه ! اعلام خرابی کنم یا طبیعیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

برای رانژه مگه تلفونو قطع میکنند؟ الان یک ساعته تلفن قطعه ! اعلام خرابی کنم یا طبیعیه ؟
    نباید قطع بشه! زنگ بزنید مخابرات خودتون بگید قطع شده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از دیگر موارد می گذریم! چون حال بحث ندارم!
    بریم سراغ مشکلات و پیشنهادات برای ادم وار شدن پنل:
    1. سرعت افتضاح پنل مریوط به خودشه یا سخت افزار سرورش یا سرعت شبکه؟
    2. لطفا یک قالب درست حسابی براش درست کنید تا لااقل ظاهرش درست باشه!
    3. یک سوال این پنل روی یک برنامه دیگر کار می کنه یا خودش به تنهایی کار می کند؟ (اگر خودش این کار را انجام می دهد مولتی لاگین بودن را بردارید! اگر هم برنامه ای پشت پنل است توی ان برنامه این کار را انجام بدهید!)
    4. مک مودمی که با اکانت وصل شده یا خواسته وصل بشه اما نتونسته را توی لوگ نشون بده!
    5. لوگ کانکت شدن ها و عدم اتصال!
    6. قسمت تغییر اطلاعات مشترک درست کار نمی کنه .
    7. گراف مصرف !
    8. بهتره صفحه اول بعد از ورود قسمتی باشه که کاربر با ان بیشتر کار داره! (قسمت ترافیک باقی مانده!)
    9. انشاالله که هر گیگ را مگ1024 حساب کردین!
    10 این حجم مصرف شده و حجم محاسبه شده چه چیزیه دیگه؟ در کل که 2 تا عدد با هم برابر شده!
    اینو نگم خیلی حالم گرفته میشه! پنلتون نیاز به کوبیدن نداره خودش کوفته به دنیا اومده! خدا را شکر تستش کرده بودین وگر نه میومد به ما تجاوز می کرد!
    1- شما یکبار cache و cookie رو لود کن،تایمر بنداز ببین چقدر زمان میگیره تا صفحه کامل لود شه. با اینترنت 128 هم نباید بیشتر از 15 ثانیه ( حداکثر ) لود بشه
    2- قالب سلیقه ایه شما خوشت نمیاد یکی دیگه خوشش میاد
    3- رو برنامه دیگه؟نه اصلا همچین چیزی نیست. منظورت از مولتی لاگین بودن اینه که از چند تا browser یا پی سی مختلف میشه با یه نام کاربری به سامانه لاگین کرد؟اگه آره چرا باید جلوی همچین کاری گرفته بشه؟
    4 و5 - اینو پنل پشتیبانی داره،ولی اینو نخواستن که توی پنل سرویس دهی هم بزاریم،دستور باید از بالا بیاد.
    6- خیلی وقته درست شده،الان یه امتحان بکن
    7- دیاگرام مصرف بارگیری و بارگذاری داریم دیگه،جدولی هم که نشون میدیم، منظورت از گراف چه نموداریه؟ خطی؟نقطه ای؟...
    8- چشم اینو در اولین فرصت انجام میدیم
    9- بله هر گیگ 1024 مگ
    10- برای زمانی که سرویس شما وارد محدوده زمانی شده باشه که مثلا سرویس رایگان یا نیم بهاست
    اگر رایگان باشه توی ستون مصرف شده اون مقداری که واقعا آپلود یا دانلود کردی رو نشون میده و توی محاسبه شده عدد 0
    و اگر نیم بها باشه توی اون ستون نصف مقدار واقعی
    هیچ کدوم از اینایی که گفتی به غیر از مورد 6 باگ نیست.مشکلات و باگ های زیادی که ازشون اسم میبردی همین یه مورد بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اقا قضیه زمان چیه ؟ که تو پنل نوشته فعال تا تاریخ ....

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

1- شما یکبار cache و cookie رو لود کن،تایمر بنداز ببین چقدر زمان میگیره تا صفحه کامل لود شه. با اینترنت 128 هم نباید بیشتر از 15 ثانیه ( حداکثر ) لود بشه
    3- رو برنامه دیگه؟نه اصلا همچین چیزی نیست. منظورت از مولتی لاگین بودن اینه که از چند تا browser یا پی سی مختلف میشه با یه نام کاربری به سامانه لاگین کرد؟اگه آره چرا باید جلوی همچین کاری گرفته بشه؟
    4 و5 - اینو پنل پشتیبانی داره،ولی اینو نخواستن که توی پنل سرویس دهی هم بزاریم،دستور باید از بالا بیاد.
    7- دیاگرام مصرف بارگیری و بارگذاری داریم دیگه،جدولی هم که نشون میدیم، منظورت از گراف چه نموداریه؟ خطی؟نقطه ای؟...
    9- بله هر گیگ 1024 مگ
    10- برای زمانی که سرویس شما وارد محدوده زمانی شده باشه که مثلا سرویس رایگان یا نیم بهاست
    اگر رایگان باشه توی ستون مصرف شده اون مقداری که واقعا آپلود یا دانلود کردی رو نشون میده و توی محاسبه شده عدد 0
    هیچ کدوم از اینایی که گفتی به غیر از مورد 6 باگ نیست.مشکلات و باگ های زیادی که ازشون اسم میبردی همین یه مورد بود؟
    منظور از مولتی لاگین بودن اینه که اگر مودم را یک جایه دیگر هم کانفیگ کنیم وصل می شود! (با 2 مودم روی 2 شماره می توان با یک اشتراک به نت دسترسی پیدا کرد!)

والا شما که گفتی من می خوام بکوبم! وقتی کارتون با پنل تمام شد مشکلات واقعی را نشون می دهم! نگران ان نباش!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منظور از مولتی لاگین بودن اینه که اگر مودم را یک جایه دیگر هم کانفیگ کنیم وصل می شود! (با 2 مودم روی 2 شماره می توان با یک اشتراک به نت دسترسی پیدا کرد!)

والا شما که گفتی من می خوام بکوبم! وقتی کارتون با پنل تمام شد مشکلات واقعی را نشون می دهم! نگران ان نباش!
    دوست عزیز اولا اونی که باید جواب درخواست اتصال کاربران رو بده AAA Engine هست نه سامانه سرویس دهی.
    پس در این مورد اصلا و ابدا ارتباطی به پنل نداره(فقط ترخدا نگو که چرا پنل و سامانه سرویس دهی یکسان نیستند )

صحبت من فقط در مورد این سامانه تحت وبی هست که دارید میبینید.(فکر کنم منظورت رو هم از روی یه برنامه دیگه بودن فهمیدم ، این دو تا برنامه از یه پایگاه داده استفاده میکنن، هیچ کدوم روی اون یکی نیست، ولی از اطلاعات هم دیگه استفاده میکنن)

دوما که این امکان در موتور AAA وجود داره ولی خود مخابرات نمیخواد این کار رو بکنه چراش رو هم من نمیدونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

9- بله هر گیگ 1024 مگ

با سلام.
    لطفا بفرمایید چرا سرویس پرداخت بانک فعال نیست؟ کی فعال میشه؟ هر وقت فعال شد نکنه پرداخت کنیم و بعد روی قبض هم دوباره دو بار دوبار بیاد!!!!
    در قسمت سرویسها و پرداختها - قسمت پرداختها وقتی گزینه پرداخت بدهی رو میزنیم هیچی نمیاد و java error میده!!!
    این یعنی هنوز فعال نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •