والا نمیدونم در این که طرف با انصاف بود دراش شکی ندارم چون از هر نظر واقعا راهنمایی ایمون کرد حتی اول رفتیم گفتیم قیمت بدید گفت چند قیمت دارید گفتم بدون گارانتی 2250 گفت خیلی خوب من 2200 بهت میدم مطمئن باش هیچ جا این قیمت رو بهت نمیدن که واقعا هم ندادن من یک مغاه دیگر رفتم تو پایتخت گفتم این قیمت رو دارم اولا داشت شاخ در میاورد بعد گفت وایسا زنگ بزنم زنگ که زد بعد گفت قیمت رو خیلی خوب داده من نمیتونم این قیمت بدم که رفتیم از همان جا گرفتیم
من که از اخلاق و خلق و خوی فروشندگی طرف خوشم اومد جدا از قیمت ایی که داد و دوست ام کف کرد که با این قیمت براش پیدا کردیم!
حتما قسمت شما هم میشه دوست عزیز
والا عذر میخوام فراموش کردم که در این مورد بپرسم اما مطمئن باشید 723 هم داره و به قیمت میده .
شماره هر دو رو هم براتون پیغام خصوصی کردم امیدوارم به سلامتی خرید کنید و همین طور استفاده.
اصلا مهم نیست سفارش برای کجا باشه همه اشون یکی هستند فقط ممکنه تو سفارش های مختلف چیدمان کیبرد کمی فرق داشته باشه مثلا برای کسی که سال هاست داره با کیبرود مک کار میکنه ممکنه هفته اولا براش سخت باشه مثلا از کبورد سفارش امریکا به اروپا کار کردن اما عادت میکنه فرق اشون فقط چند دگمه تو کیبرد هست همین!
از نظر کیفیت هم هیچ فرقی نداره به هر حال مبارک اتون باشه دیگه خریدید بقیه چیز هاش مهم نیست.
سعید جان اونی که وارد ایران میشه حال سفارش هر جا که میخواد باشه مطمئن باش کیبرد اش انگلیسی هست به همین منظور میگم سفارش های جای دیگر مهم نیست و اینکه حتما ll/a باشه اهمیتی نداره در پست قبلی هم گفتم فروشنده میگفت براش فرقی نداره چه پروداکتی بده فقط گفت چون اپل گارانتی اینترنشنال داره اگر محصول جدید تر اش رو بخرید(پروداکت امریکای جنوبی تازه وارد شده) گارانتی ایش جدید تر هست در حالی که پارت محصول ll/a خیلی وقت هست وارد شده قبل سال میلادی وارد کننده پارت عظیمی رو وارد کرد.
بله خوب تنها به دلیل عدم اطلاعات و دانش کافی هست مطمئن باشید به همین مورد هست .
در ضمن دوستانی که به تازگی از پایتخت خرید کردند(از عید به این ور) تو قرعه کشی سامسونگ هم شرکت میکنند حتما یادتون باشه که پس از خرید لب تاپ از پایتخت با فاکتور مراجعه کنید به چند بادجه ی سامسونگ که در کنار هر پله هستند تا شانس قرعه کشی داشته باشید به هر حال شانس هست دیگر دید با خرید مک یک 206 هم نصیب اتون شد چون فکر کنم مک بوک پرو جز گران ترین کالا هایی هست که میشه تو پاساژ لب تاپ بعد آی مک و مک پرو خرید و شانس بالایی رو تو قرعه کشی براتون ایجاد میکنه در مقابل دیگر کالا ها و تعداد شانس ها ی دیگران
دلیل اینکه faceTime نداره این نیست که فیس تایم ساپورت نکنه مک بوک های تولید قبل سال 2011 توشون فیس تایم به صورت پیش فرض نصب نیست اما تولید جدید تر هاش هست(البته من باز تو بعضی هاشون اون قدیمی ها دیدم نصب بود نمیدونم قضیه این نصب بودن و نبودن چی هست) اما مطمئن باشید تمام مک بوک پرو های جدید به دلیل isight اچ دی فیس تایم رو به صورت کامل ساپورت میکنند