تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 500 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ااا پس شما هم مثل من ترک گروه کردی؟ مبارکت باشه خیلی خیلی خیلی خوب خریدی من خودم 3 بار پایتخت رو زیرو رو کردم از همه مغازه ها حتی اونایی که اپل فروش هم نبودن پرس و جو کردم اما این قیمت پیدا نکردم! یا فروشنده خیلی ازت خوشش اومده یا چیزی خورده بوده تو سرش! اصلا اونجا یه جورایی باندن محاله یکی بتونه تخطی کنه. پلمپ که بود ایشالا؟ دمش گرم اگه همچین آدم با انصافی رو بشه اونجا پیدا کرد باید مجسمه شو از طلا بسازن بزنن سر در پایتخت

والا نمیدونم در این که طرف با انصاف بود دراش شکی ندارم چون از هر نظر واقعا راهنمایی ایمون کرد حتی اول رفتیم گفتیم قیمت بدید گفت چند قیمت دارید گفتم بدون گارانتی 2250 گفت خیلی خوب من 2200 بهت میدم مطمئن باش هیچ جا این قیمت رو بهت نمیدن که واقعا هم ندادن من یک مغاه دیگر رفتم تو پایتخت گفتم این قیمت رو دارم اولا داشت شاخ در میاورد بعد گفت وایسا زنگ بزنم زنگ که زد بعد گفت قیمت رو خیلی خوب داده من نمیتونم این قیمت بدم که رفتیم از همان جا گرفتیم
    من که از اخلاق و خلق و خوی فروشندگی طرف خوشم اومد جدا از قیمت ایی که داد و دوست ام کف کرد که با این قیمت براش پیدا کردیم!
    ایول مبارکه. انشااله روزی ماهم بشه
    از جایی که خریدی 723 رو نفهمیدی چند می ده؟
    لطفا شماره هر دو شون رو واسم پ.خ کن هم اونی که پایتخت بود و هم پاساژ ایرانیان.
    حتما قسمت شما هم میشه دوست عزیز
    والا عذر میخوام فراموش کردم که در این مورد بپرسم اما مطمئن باشید 723 هم داره و به قیمت میده .
    شماره هر دو رو هم براتون پیغام خصوصی کردم امیدوارم به سلامتی خرید کنید و همین طور استفاده.
    lz/a رو نمیدونی سفارش کجاست؟ من از نقش گرفتم 721 و ... رو ll/a داشت اما 723 فقط lz/a داشت. میخواستم نگیرم ازشا اما تضمین کرد که هیچ تفاوتی ندارن با هم. حالا یعنی فرق دارن از نظر کیفیت؟ اگه دارن که بگو فردا برم حالشو بگیرم
    اصلا مهم نیست سفارش برای کجا باشه همه اشون یکی هستند فقط ممکنه تو سفارش های مختلف چیدمان کیبرد کمی فرق داشته باشه مثلا برای کسی که سال هاست داره با کیبرود مک کار میکنه ممکنه هفته اولا براش سخت باشه مثلا از کبورد سفارش امریکا به اروپا کار کردن اما عادت میکنه فرق اشون فقط چند دگمه تو کیبرد هست همین!
    از نظر کیفیت هم هیچ فرقی نداره به هر حال مبارک اتون باشه دیگه خریدید بقیه چیز هاش مهم نیست.
    ببین فقط وقتی ممکنه فرق داشته باشن که لی اوت کیبردش به زبان دیگه ای باشه
    مثلا سفارش چین قطعا لیبل کیبردش به زبان چینیه
    بعدشم وقتی تمام لپ تاپ های اپل تو یه جا ساخته می شه وقتی کیبردش انگلیسی باشه دیگه سفارش کجا بودنش فرقی نداره
    اگرم مشکلی داشت تا الان خودت فهمیده بودی
    این طرف ظاهرا یه کم حلال و حرام سرش می شه
    وگرنه سر همچین چیزی که نباید قیمت فرق کنه
    اما فروشنده های ما به این عنوان که سفارش امریکاست از این عنوان سوء استفاده می کنن که قیمت بیشتری بگیرن و جنس خودشونو بهتر از بقیه ی جاها نشون بدن
    سعید جان اونی که وارد ایران میشه حال سفارش هر جا که میخواد باشه مطمئن باش کیبرد اش انگلیسی هست به همین منظور میگم سفارش های جای دیگر مهم نیست و اینکه حتما ll/a باشه اهمیتی نداره در پست قبلی هم گفتم فروشنده میگفت براش فرقی نداره چه پروداکتی بده فقط گفت چون اپل گارانتی اینترنشنال داره اگر محصول جدید تر اش رو بخرید(پروداکت امریکای جنوبی تازه وارد شده) گارانتی ایش جدید تر هست در حالی که پارت محصول ll/a خیلی وقت هست وارد شده قبل سال میلادی وارد کننده پارت عظیمی رو وارد کرد.
    اتفاقا کیبورد رو اونجا چک کردم هیچ مشکلی نداشت. آخیش خیالم راحت شد. آخه بی انصافا هرکی ll/a میفروشه میگه از همه لحاظ فرق داره حتی یکی گفت سیستم عاملشم فرق داره که نتونستم جلو خندمو بگیرم اومدم بیرون. هرکی هم که سفارشای دیگه رو داره تضمین میده که هیچ فرقی نداره! یعنی آدم تو این پایتخت خراب شده چرخ میزنه ها بجایی میرسه که دلش میخواد کلشو بکوبه به آسفالت خیابون از بس که آدمای چاخانیان!!!
    بله خوب تنها به دلیل عدم اطلاعات و دانش کافی هست مطمئن باشید به همین مورد هست .
    در ضمن دوستانی که به تازگی از پایتخت خرید کردند(از عید به این ور) تو قرعه کشی سامسونگ هم شرکت میکنند حتما یادتون باشه که پس از خرید لب تاپ از پایتخت با فاکتور مراجعه کنید به چند بادجه ی سامسونگ که در کنار هر پله هستند تا شانس قرعه کشی داشته باشید به هر حال شانس هست دیگر دید با خرید مک یک 206 هم نصیب اتون شد چون فکر کنم مک بوک پرو جز گران ترین کالا هایی هست که میشه تو پاساژ لب تاپ بعد آی مک و مک پرو خرید و شانس بالایی رو تو قرعه کشی براتون ایجاد میکنه در مقابل دیگر کالا ها و تعداد شانس ها ی دیگران
    lz/A برای کشور New Zealand (نیوزلند)ساخته شده و چون زبان اصلی این کشور انگلیسی است پس کیبوردش هم با کیبورد امریکایی فرقی نمی کنه.
    ولی این دلیل نمیشه که همه چیزش مثل ll/A باشه چون اگه اینطور بود که اپل یه کار اضافه کرده بود پس بالاخره یه تغییر هر چند جزئی تو یکی از اجزاش باید باشه که واسه نیوزلند سفارشی شده باشه.
    مثلا ایپاد تاچ هایی که واسه دوبی میان از همه لحاظ با مدل های دیگه یکسان هستند ولی وقتی روشنش می کنی می بینی فیس تایم ندارن.
    دلیل اینکه faceTime نداره این نیست که فیس تایم ساپورت نکنه مک بوک های تولید قبل سال 2011 توشون فیس تایم به صورت پیش فرض نصب نیست اما تولید جدید تر هاش هست(البته من باز تو بعضی هاشون اون قدیمی ها دیدم نصب بود نمیدونم قضیه این نصب بودن و نبودن چی هست) اما مطمئن باشید تمام مک بوک پرو های جدید به دلیل isight اچ دی فیس تایم رو به صورت کامل ساپورت میکنند

2. 4 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دلیل اینکه faceTime نداره این نیست که فیس تایم ساپورت نکنه مک بوک های تولید قبل سال 2011 توشون فیس تایم به صورت پیش فرض نصب نیست اما تولید جدید تر هاش هست(البته من باز تو بعضی هاشون اون قدیمی ها دیدم نصب بود نمیدونم قضیه این نصب بودن و نبودن چی هست) اما مطمئن باشید تمام مک بوک پرو های جدید به دلیل isight اچ دی فیس تایم رو به صورت کامل ساپورت میکنند
    شما درست می گید،
    منم فقط می خواستم بگم بالاخره یه فرقی دارندکه پارت نامبرشون یه چیز دیگه نوشته، حالا ممکن این تفاوت خیلی ناچیز و برای ما بی اهمیت باشه (مثلا فقط چند تا نرم افزار اضافی و مخصوص اون کشور نصب کرده باشه)، و ممکنه برعکس.
    ادم موقع خرید با چشم باز و اگاهی کامل خرید کنه بهتره. کم پولی که نیست.
    Last edited by arash59b; 13-05-2011 at 07:20.

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ای بابا. خوب اگه اون تغییرشم بگی چیه خوبه
    من هرچی توی سخت افزار و نرم افزار 723LL/A و 723ZL/A دقت کردم تفاوتی ندیدم تنها تفاوتشون هم اختلاف قیمت 120 $ بود. خودتون می تونید نگاه کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

6. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من هرچی توی سخت افزار و نرم افزار 723LL/A و 723ZL/A دقت کردم تفاوتی ندیدم تنها تفاوتشون هم اختلاف قیمت 120 $ بود. خودتون می تونید نگاه کنید

کد:
    کد:
    خب شاید بخاطر کشور هایی هست که سفارش دادند چون خودت هم میدونی که یکی ll/a هست یکی هم zl/a ولی باز هم نباید اختلاف قیمت داشته باشند

8. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کد:
    کد:
    جالبه تو این سایت مدل 723بی/ای 465 دلار از ال ال/ای گرونتره. فکر کنم بی/ای سفارش کره ماهه!

10. این کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه تو این سایت مدل 723بی/ای 465 دلار از ال ال/ای گرونتره. فکر کنم بی/ای سفارش کره ماهه!
    سری B/A سفارش انگلیس ه!

12. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یکی از نکاتی که فکر بعضی ها رو مشغول کرده بالاخص کسایی که تصمیم به خرید گرفتن اینه که موقع خرید باید به چه نکاتی توجه و دقت داشته باشند.
    برای این دوستان و اونایی که چیز پی ن ندارند یکی از ویدیو های خوب یوتیوب رو آپ کردم که امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
    این ویدیو کلیه مراحل رو از ابتدای باز کردن یه مک پرو 15 اینچی تا روشن کردن اون رو نمایش میده.
    به نکاتی مثل نحوه اکبندی جعبه، اجزا و لوازم داخل جعبه و همچنین تنظیمات و نحوه خوش آمدگویی مک بوکی که واسه اولین بار روشن می شه دقت کنید.
    حجم فایل 46 مگابایت،فرمت FLV

کد:

14. 9 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

دوستان تفاوت پسوند پارت نامبر ها تنها در چیدمان کیبورده، برای روشن شدن مسئله ۱ مثال میزنم:

کیبورد معمول و رایجی که توی ایران هست به کیبورد های QWERTY معروفه یعنی اولین ردیق حروف با QWERTY شروع میشه.

LL/A هم این چیدمان رو داره.

اما مثلا F/a که سفارش فرانسه است ، کیبوردش AZERTY هست، و به همین ترتیب پسوند های مختلف ممکنه متفاوت باشند.

16. 4 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    امروز آرش به جاهایی که سینا رفته بود زنگ زد
    بی ضمانت 723 رو 2750 و 2800 می دن !

18. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام
    امروز آرش به جاهایی که سینا رفته بود زنگ زد
    بی ضمانت 723 رو 2750 و 2800 می دن !
    سلام . چرا اینقدر زیاد؟!؟!؟!؟!؟! بعد 721 رو 2200 داده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •