من ماهی 8 گیگ با سرعت 256 میگیرم به قیمت 10 تومن . خدایی چشمشون در اومده .
شبها تا میتونن سرعت رو اوردن پائین که من برم این طرح رو عوض کنم پول بیخود بدم بهشون. ولی کور خوندن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من ماهی 8 گیگ با سرعت 256 میگیرم به قیمت 10 تومن . خدایی چشمشون در اومده .
شبها تا میتونن سرعت رو اوردن پائین که من برم این طرح رو عوض کنم پول بیخود بدم بهشون. ولی کور خوندن![]()
سلام
یکی تحقیق کنه ببینه این چیه
جشنواره فروش سراسری 16مگابیت پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا برای جذب مشتریه!
عجب بی شر*ـی این مخابرات.
ما تعرفه مون رو چشم زدیم .
امروز مخابرات اپراتورش زنگ زده که دیگه به اون تعرفه قدیم به شما سرویس داده نمیشه و سرویس شما با تعرفه جدید محاسبه میشه.
یعنی گرونتر و حجم کمتر .. بی حیایی رو به حد اعلا رسوندن .
آقایون سرعت شبانه سرویس های 1 مگ و 2 مگ جشنواره بهار تا بهارش چطوریه ؟
دوستان این جشنواره از بهار تا بهار بدون مدرک خاصی مثل کارت دانشجویی و... سرویس های یک مگ را می دن؟ یا مدرک می خوان؟
برای سرویس های یک مگ و دو مگ خیلی وقته که مدرک نمیخوان
سلام این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخون اگر تونستی از جلوی رایانه پاشی دنبال کن شاید نتیجه داد
خوندم داداشم.
این تنظیم مقررات یه سایتی داشت میشد توش شکایت کنی . لینکش رو دارید شکایت کنم شرح ماوقعه رو براشون بنویسم ؟
اصلا ترتیب اثر میدن یا نه . ولی حداقل کاری که میشه کرد دیگه.![]()
لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اینجوری جواب نمیده.
Last edited by javan01; 11-03-2015 at 02:18.
سلام
چند روز پیش با منم تماس گرفتن و گفتن سرویس شما بزودی قطع میشه و با 2020 تماس بگیرید و ...
الان توی پنل مشترکین دیدم زده تغییر سرویس فعال شد.یعنی خودشون برداشتن تغییر دادن سرویس رو . با اینکه مدت زمان سرویس من نامحدود بوده
سرویس من تجاریه. الان تغییر سرویس دادن دیگه مودم رایگان یا همون ماهی 5 گیگ دیگه به من تعلق نمیگیره؟کیفیت سرویس های خانگی با تجاری اصلا تفاوت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)