90-03-23 : بچه ها من همین امروز اقدام کردم و همین امروز هم زنگ زدن گفتن تو منطقه سبزی و پول بریز .. من هم پولو اینترنتی دادم و اس ام اس هم اومد که پول واریزی شما لحاظ شد و تائید شد و از این صحبت ها .. حالا با تجربه شما فکر می کنید ایشالا کی مودم رو بیارن؟
23-03-90 : ( بچه ها بعد از حدود سه چهار ساعت وضعیت مودم من رسید به حالت وضعيت در انتظار تاييد نصب مودم .. یعنی با این اوصاف فکر کنم تا فردا بیان برای نصب .. نه؟ .... تازه آدرس مک مودم رو هم نوشته برام توی صفحه کنترل حساب ... )
24-03-90 : امروز بعد از یک روز بهم زنگ زد گفت میاد برای تحویل و نصب مودم .... خوبه ها ... عملا دو روزه کارام انجام شد ... البته صبح زنگ زدم خانومه گفت یک هفته طول می کشه اما من کم نیاوردم و دوباره زنگ زدم یکی دیگشون گفت شما مودم بهت اختصاص داده شده و نهایتا تا 72 ساعت دیگه میارن برات که البته کمتر از یک ساعت بعدش زنگ زدن .....
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
من هم قبلا این سوال رو پرسیدم ... یکی از دوستان گفتن که هیچ فرقی از لحاظ فنی با هم ندارن و فقط از لحاظ ظاهری متفاوت هستند ... . هم لن دارن هم وایرلس ... به نظر من 632 خوشگل تره ... حالا بذار من امروز دارم تحویل می گیرم ... بهت می گم خوشگل هست یا نه ....