تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 472 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مهدی جون
    به سلامتی
    امیدوارم بگیری، چارچرخش به سلامتی بچرخه، همیشه به خوشی سوار شی
    همچنین یک تمیز و با کیفیتش منتظرت باشه
    ما رو هم از کیفیت و جزئیات ماشین از همون لحظه اول بی خبر قرار نده

در مورد آب بندی هم
    تا 1000 کیلومتر اول به ماشین دنده روی 3000 بده و خیلی بهش فشار نیار، تیک آف نکن، در هوای سرد حرکت نکردن آنی و مسائلی اینطوری که قوای محرکه مخصوصا موتور رو به چالش بیشتری می کشه، باید با وسواس بیشتری باهاش کار کرد، در مورد گازسوز فکر می کنم تو 1000 تای اول باید بنزین فقط استفاده بشه؟ اگه اشتباه نگم

پ. ن 1: هرچند من دو تا طریقه مختلف رو امتحان کردم
    موتور اول ماشین رو خیلی باهاش خوب تا کردم (دقیقا سعی کردم طبق دستورالعملهای دفترچه راهمای خودرو و تجربیات دوستان در فضای مجازی استفاده کنم) توی کیلومتر 1850 ترکید
    موتور دوم رو دارم با آسفالت بیشتر آشنا می کنمهمچین دوست دارم آسفالت رو گاز بیگیره یادش بخیر یکی از دوستان میگفت از همون اول اجازه نده ماشین تنبل بشه حالا اینم واسه خودش تزی هست

پ. ن 2: راستی مهدی جان، کاردکس چند دارن بهت میدن؟
    سلام
    ما هم خیلی با موتور اول خوب تا کردیم! و کمتر می شد که دور موتور به 3000 برسه.

اما یه سوال خیلی مهم برای موتور بعدیمون که قراره بیاد...! :
    اینکه ما با موتور اول تا کیلومتر 1000 (که موتور پوکید و ماشین خوابید تو نمایندگی)، فقط نصف باک بنزین مصرف کردیم!
    اشتباه کردیم؟!
    و اینکه برای آب بندی موتور جدید آیا بهتره با بنزین کار کنیم یا گاز؟
    (در ضمن اگه دلیلی هم دارید ممنون می شم بفرمایید)
    خیلی ممنون

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
    Last edited by mahkar72.mk; 01-02-2015 at 15:19.

2. این کاربر از mahkar72.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب ماشین ما رفته روی آماده برای صدور فاکتور
    فکر می کنم هفته آینده ماشین را تحویل بگیرم
    رنگ نقره ای اصلا توی برنامه فروش نبود و من هم بناچار سفید انتخاب کردم تا ببینم شانس ما خوب میشه یا بد!
    ضمنا من از جایی شنیدم که قرار هست اونور سال قیمت سورن افزایش شدیدی داشته باشه و علتش هم این هست که قیمت دنا را با توجه به قیمت سورن اعلام کردن و چون ایران خودرو قصد داره قیمت دنا را بین 48-50 قرار بده در نتیجه برنامه اش برای قیمت سورن چیزی حدود 40-43 خواهد بود.
    ضمنا شاید به این تاپیک بی ربط باشه ولی دعوت نامه های دنا هم صادر شده و احتمالا یکی دو هفته آینده اولین خریداران دنا خودروشون را تحویل می گیرن (عمدتا تیر و مرداد و به احتمال زیاد شهریور)

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

رنگ نقره ای اصلا توی برنامه فروش نبود و من هم بناچار سفید انتخاب کردم تا ببینم شانس ما خوب میشه یا بد!
    ضمنا من از جایی شنیدم که قرار هست اونور سال قیمت سورن افزایش شدیدی داشته باشه و علتش هم این هست که قیمت دنا را با توجه به قیمت سورن اعلام کردن و چون ایران خودرو قصد داره قیمت دنا را بین 48-50 قرار بده در نتیجه برنامه اش برای قیمت سورن چیزی حدود 40-43 خواهد بود.
    ضمنا شاید به این تاپیک بی ربط باشه ولی دعوت نامه های دنا هم صادر شده و احتمالا یکی دو هفته آینده اولین خریداران دنا خودروشون را تحویل می گیرن (عمدتا تیر و مرداد و به احتمال زیاد شهریور)
    دوست عزیز مطمئن باش اگه قرار باشه قیمت سورن افزایش شدیدی داشته باشه ایرانخودرو سودجو نمیومد امروز تو فروش نقدی سورن را با تحویل 20 روزه اونم با کارت هدیه سوخت به مبلغ 400 تومن با فروش نامحدود تو سایت به فروش بذاره
    این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستم به سلامتی، یادش به خیر وقتی من هم وضعیت پروندم بعد از کلی تاخیر و پیگیری رفت روی آماده برای صدور فاکتور کلی حال کردم
    تقریبا بهترین رنگ برای سورن رو برداشتی، اول سفید دوم مشکی، نقره ای فکر کنم بهش نیاد
    رخ نمائیش لعنطی!!! با سفید عالی هستش
    یک جوری که دیگه سوار شدن به سایر ماشینای ایرانی برات سخت میشه (در مورد خودم حداقل، کی حاضره برگرده روی بدنه 405!!!)

در مورد قیمت سورن از جائی که شنیدی چقدر قابل اعتماد بود، چطور ممکنه یک دفعه از 35 به 43 افزایش داشته باشه، یعنی فعلا نفروشم (خیلی برام مهمه لطف می کنی بهم بگی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پرسيدين كه مدل94 هم شامل شما ميشه؟
    چون فروش فوري ها را 94 ميدهند،ميخواستم بدونم از12 بهمن هرچي فاكتور ميشه94 ميدهند يا فقط به فروش نقدي ها؟اگه اطلاعي دارين،لطف كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان عزیز
    بالاخره دیروز یک سمند LX ef7 دوگانه سوز سفید صفر گرفتم
    البته چوب این کمیاب بودن قطعات همون دیروز خورد به تنم، چون توی شماره گذاری وقتی کاپوت کارشناس زد بالا، دیدیم که درب روغن دون (همون درب سوپاپ موتور) شل بوده انگار و در مسیر پارکینگ تا تعویض پلاک افتاده، زنگ زدیم امداد خودرو گفت ما این قطعه رو نداریم
    آخرش خودم یه موتور گرفتم سه ساعت غرب تهران گشتم تا بالاخره پیدا کردم و آوردم روش گذاشتم، خب بگذریم
    الان یکسری سوالات داشتم
    1- این نوع سمند چه نوع روغن موتوری باید براش ریخت، با توجه به اینکه گازسوز هستش آیا بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتیک 10w40 مناسب هست؟
    2- همونطور که می دونید ماشینهای تولید سایپا، در سایپا کاشان طبق شایعاتی که هستش، توی رادیاتور ماشین صفر شیلنگ وصله آب گوارای کاشان می ره توی رادیاتور که باید همون موقع صفر بودن، آب رادیاتور عوضی کنی که دو سال دیگه رادیاتورت سوراخ نشه، آیا این شایعه درخصوص ایران خودرو هم صادق هستش؟؟ مشخصات مایع خنک کننده رادیاتور سمند چی هست ؟؟
    3- یک سوال هم داشتم برای تایرهای این ماشین که می خوام عوضش کنم، پهن تر از این سایز می خوام باشه، اما می خوام اون استاندارد دو درصد بالاتر یا پایین تر حفظ بشه، شماها چه نوع تایری پیشنهاد می دین، مرسی

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد قیمت میشه گفت تقریبا معتبر هستاوایل بهمن همین فرد در مورد شرایط فروش بهمن ماه به من اطلاع رسانی کرده بود حتی کارت هدیه 400 تومنیمدل هم که چیزی سوال نکردمدر مورد تحویل خدا کنه بیافته هفته دیگه ، این هفته اصلا وقت ندارم

داره خودمونی میشه sayasla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تو این فروش ویژه 20 روزه این سمندها داشبوردشون جدیده یا همون قدیمی چوبیه س؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

تو این فروش ویژه 20 روزه این سمندها داشبوردشون جدیده یا همون قدیمی چوبیه س؟
    اونطور که معلومه داشبورد قدیمیه.

12. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

امروز ماشینمون رو بعد از دو هفته تحویل دادن و موتور رو تعویض کردن
    چند تا نکته:

1- اصلا با موتور اول قابل مقایسه نیست! فوق العاده بی صدا و نرم و قدرتمند تر از قبلی هست (خدا کنه همینطور بمونه)

2- نمایندگی گفت حتما بعد از چند ساعت آب و روغنش رو چک کن! (حالا قراره عصر برم پیش یکی از رفقا که تعویض روغنی هست چکش کنه)

3- روغن اولش کی باید عوض شه و بهترین روغن چیه؟

4- در دوران آب بندی با بنزین بهتره کار کنه یا گاز (و اینکه بنزین حتما سوپر باشه یا فرقی نداره!؟)

5- و اینکه اگه کار خاص دیگه ای باید انجام بشه رو لطفا بهم بگین

خیلی ممنون

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •