سلام بکس
اینم از کانامه ی من : حالم بشدت گرفتست
عربی رو نمیتونم بکشم بالا ، چون صفرم از عربی ، حتی معنی ساده ترین واژه ها رو هم نمیتونم بفهمم
باورتون نمیشه سوالاییکه به زبان عربی نوشته بود حتی نمیدونستم سوال چی میخواد ! توصیه ای ندارین ؟
سلام بکس
اینم از کانامه ی من : حالم بشدت گرفتست
عربی رو نمیتونم بکشم بالا ، چون صفرم از عربی ، حتی معنی ساده ترین واژه ها رو هم نمیتونم بفهمم
باورتون نمیشه سوالاییکه به زبان عربی نوشته بود حتی نمیدونستم سوال چی میخواد ! توصیه ای ندارین ؟
سلام ممنونم
ایاد فیلی دارم ، اتفاقا برای همین آزمون از روی همون خوندمو هیچی نفهمیدم ، یعنی باید از اول بخونمش ، ترجمه رو چکار کنم ؟ کتاب خاصی هست فقط روی ترجمه کار کرده باشه ؟
مرسی
اینم کارنامه من. متاسفانه 100 تا تراز پسرفت داشتم البته میدونم دلیلش چیه سر آزمون عوض اینکه زیست و شمیمو کامل بزنم ترجیح دادم سوالای آسونشو فوری بزنم و برم سراغ فیزیک و ریاضی!قبل آزمون امیدوار بودم ترازم زیاد شه ولی یه تصمیم بچگانه خرابش کرد. عوضش تجربه شد دیگه زیست و شیمی رو کامل بزنم بعد برم بقیه درساالبته ادبیات و زبان هم بشدت بد زدم!
آقا مرتضی شما چکار کردی؟کارنامتو ندیدم. راستی تبریک میگم به بچه هایی که ترازشون رشد داشته.
![]()
سلام.
به همه بچه هایی که ترازشون بالا شده تبریک میگم.منم امتحان ندادم.
بچه ها یک سوال من عربی رو از رو چی بخونم و از رو چی تست بزنم؟
برای ازمون بعد میخوام عربی رو خوب بزنم
دوست عزیز با عرض شرمندگی ازمونو ندادم ولی به امید خدا ازمون بعد رو حتما میام
بچه ها میخوان شهر ما رو کنن منظقه 2
فکر کنم رسما بد بخت شدیم رفت
فقط خدا کنه تصویب نشه
فعلا تو شورای سنجشه دارن روش بحث میکنن
شهر : برازجان
چیکار کنم ؟
اقایون خانوما میدونم الان همتون سرتون به کارنامه ها تون گرمه ولی هر وقت وقت کردید بیاید روش خوندن هر درسی بنویسید تا بشه درصدای اون درس ها رو ترکوند همتون اگه وقت کردید بزارید تا بشه یه جمع بندی کرد البته نمیدونم قبلا همچین کاری کردید یا نه
منم موافقم کار بسیار خوبیه
عربی رو چه جوری میخونین؟
من كلا عربيم خوب نيست اما اين دفعه خوب زدم.
اول جزوه معلمو خوندم بعد هم گاج سبز 3 تا درسشو خوندم.
يه چيزي براي ترجمه اين كه هيچ وقت تو كنكور اشتباه لغت نمي ده. براي ترجمه معلم ما گفت اول زمان فعل هارو نگاه كنين. 90% اونا اشتباهن. بعد جمع و مفردا بعد ضماير . اشتباهات ازاين 3-4 مورد خارج نيستن. لغت فقط كمك ميكنه سرعت تست زني بره بالا. بعد به ما گفت لغتو تو متن درسا ياد بگيريم و هيچ وقت لغت از پشت كتاب خوندن كمك نمي كنه.قواعد هم يه سري حفظيات كه با تمرين حل مي شه. فقط بايد يه كتاب كامل پيدا كنين كه من نميشناسم فقط مي دونم گاج سبز قواعدو كامل نگفته. حداقل از جزوه معلم ما كمتر گفته شايد كافي باشه.
همين!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)