پس چی ؟![]()
پس چی ؟![]()
سلام
من ویندوز7 دارم. دایور کارت گرافیک مخصوص آن را هم نصب کردم ولی با این حال کیفیت کمتری از فیلم ها نسبت به xp دارم. راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم.
شاید کدک های مناسب رو نصب نکردید...آخرین ورژن k-lite codec pack رو نصب کنید.
سلام
روی یه سیستم که تازه گرفته بودیم ویندوز 7 بود ( حالا نگو نسخه starter با محدودیت) به کلی بد بختی با چند تا کامپیوتر شبکه کردیم و کلی برنامه و... نصب کردیم آخرش متوجه شدیم این نسخه استارتر بود نسخه ultimate رو گیر آوردم خواستم بریزم روش ولی اجازه نمیده میگه کد آپگرید رو میخواد . اساتید راهی میدونن که بشه بدون پاک کردن این ویندوز این رو به نسخه ultimate بدون محدودیت تبدیل کرد؟
واقعا ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
توی ویندوز اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئوئی می رفتم خودبهخود رزولیشن اون فایل نشون میداد ولی تو سون نمینویسه باید چیکار کنم که وقتی روی این فایل ها رفتم رزولیشن اون فایل ویدیوئی رو ببینم؟
سلام:
من روی سسستم ام ویندوز سون نصب است در ضمن از نوع 64 بیتی می خواستم بدانم امکان نصب ویندوز xp آن هم از نوع 32 بیتی به صورت virtual هست ؟
اگر هست چطوری این کار را بکنم ؟
به عنوان مثال می خواستم سی دی نصب پرینتر را روی سیستم ام نصب کنم اما خطا می دهد که باید از نوع 32 بیتی باشد .مثل نرم افزارهای دیگه هم نیست که بگم نسخه 64 بیتی اش را پیدامی کنم؟
حالا واقعا گیچ شدم و نمی دانم باید چکار بکنم!خواهش می کنم من را راهنمایی کنید!
سلام دوستان
این مشکل clear Type حل نشد ؟
آخه فونتای فارسی رو خیلی زشت نشون میده .
مثلا توی دکستاپ یه فولدر با نام فارسی داری که فونتش شکسته شکسته هست و خیلی زشته .
نمیشه Tahoma کردش ؟
THANX
بله، ولی وقتی روی یک فایل تصویری از نوع avi, mp4, mpeg, wmv و امثال اینها Select میکنیم، یک نوار پایین محیط windows explorer وجود داره که مشخصات فایل تصویری رو از جمله مقدار Frame Width و Frame Height رو مینویسه.
ولی برای ویدئوهایی با پسوند flv و mkv و 3GP و... این مقادیر در اون نوار ذکر نمیشه.
سلام
خوب درایورش رو بگیرین !الان تقریبا تمام درایور های مربوط به ویندوز 7 آماده است!
سلام
از این مسیر برین و فونت رو تغییر بدین :
1 - رو دسکتاپ کلیک راست کنین و گزینه Personalize رو انتخاب کنین .
2 - تو صفحه جدید روی Window Color کلیک کنین.
3 - روی Advanced appearance settings کلیک کنین .
از این جا به بعد هم که مانند XP است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)