تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 804 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان گوشی من با ایرانسل نمیره اینترنت!!!!
    این ایرانسل هم که تنظیمات رو نمیفرسته دیگه!
    یکی راهنمایی کنه!
    میخوام با گوشی چت کنم

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطفا یکی به من بگه این "فلش" یعنی چی؟؟؟
    ببخشید که من آماتور هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان گوشی من با ایرانسل نمیره اینترنت!!!!
    این ایرانسل هم که تنظیمات رو نمیفرسته دیگه!
    یکی راهنمایی کنه!
    میخوام با گوشی چت کنم
    دوست من اين مسير رو دنبال كن:
    settings>connectivity>Destinations>Internet
    برو داخل بعد options رو بزن و new access point رو انتخواب كن بعد مي پرسه ميخواي بگرده و شبكه رو پيدا كنه؟ اون رو قبول كن. مي گرده يكي پيدا مي كنه. همون رو save كن.
    براي wap services بايد دقيقا همين طور تعريف كني.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا یکی به من بگه این "فلش" یعنی چی؟؟؟
    ببخشید که من آماتور هستم.
    اين يه توضيح ساده براي شما:
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واژه فلش کردن چیست ؟! تمامی اطلاعات و اصطلاحات آن ( آموزش )
    سلام
    طبق قولی که به دوستان داده بودم در مورد فلش کردن گوشی اینم یه سری از اطلاعات و اصطلاحات خدمت دوستان عزیز تا شاید یه خورده از مشکلاتشون حل بشه و اون سری از دوستانم که میخواستن معنی فلش و طریقشو بدونن

تعاريف و مسائل كلي:اگربخوام به طور ساده برات توضيح بدم بايد بگم كه گوشي موبايل داراي يك ايپرام (EEPROM) كه به صورت يك آي سي فلش است ميباشد كه در حقيقت حكم هارد گوشي را دارد وكليه اطلاعات گوشي از قبيل فريمور و تنظيمات و غيره روي آن ذخيره ميشود.
    فريمور(Firmware) هم ميتوان گفت كه حكم سيستم عامل يا همان ويندوز گوشي را دارد. ارتقايفريمور در اكثر گوشي ها در حالت عادي به صورت نرم افزاري وجود دارد يعني اينكه بهراحتي گوشي را به مد اپديت مي بريد و از طريق پورت سريال يا USB فريمور خود را بايك ورژن بالاتر ارتقا ميدهيد.اما در صورتي كه خود فريمور شما حالا به هر دليليآسيب ديده باشد يا گوشي باز به هر دليلي روشن نشود و يا نتواند كار عادي خود راانجام دهد ديگر قادر به نوشيتن روي ايپرام از طريق خود فريمور نيستيد و بايد بهصورت سخت افزاري روي ايپرام فايل فلش را بريزد.
    فرق فلش و فريمور هم در اينست كهفلش شامل تمامي اطلاعات روي ايپرام است اما فريمور فقط خود قسمت سيستم عامل است.
    به عنوان مثال در كامپيوتر اطلاعاتي بر روي بايوس وجود دارد كه ارتباطدهنده بين اجزاي مختلف كامپيوتر است و تنها در صورتي كه كامپيوتر به درستي بوت شودشما قادر به ريختن ويندوز و پارتيشن بندي و ... هستيد و اگر كامپيوتر شما به درستيبوت نشود هيچكدام از اين كارها را نميتوانيد بكنيد. در موبايل قسمت بوت و فريموربا هم بر روي آي سي فلش (همان ايپرام) قرار دارند و آن را در اصطلاح فلش (فايل فلش) مي گويند.
    اگر گوشي ما به درستي بوت نشود بايد آن را در اصطلاح فلش كنيم يعنيبدون دخالت خود گوشي به صورت سخت افزاري مستقيما بر روي ايپرام (يا همان هارد گوشي) فايل فلش (كه شامل تمامي اطلاعات گوشي است) را منتقل كنيم تا گوشي عين روز اول شدهو بتواند بوت شود و زندگي را از سر بگيرد!(در كامپيوترهاي قديمي هم اگر مي خواستيمبايوس مادربرد را ارتقا بديم بايد مستقما روي ايپرام آن به وسيله دستگاه هايي كهشبيه به همين باكس ها بودند مينوشتيم)

چگونه گوشي ها فلش ميشوند؟به وسيله باكس ها كه از طريق يك درگاه (در مدل هاي خيلي قديمي درگاه هاي سريال و درمدل هاي معمول فعلي بازار از طريق USB) با كامپيوتر مرتبط هستند. نرم افزار خاصباكس فايل فلش را در اختيار باكس قرار مي دهد و آدرس دهي هاي مربوطه را هم انجامميدهد.
    ضمنا باكس از طريق يك اينترفيس با گوشي مرتبط ميشود كه اين اينترفيسبراي هر سري از گوشي ها متفاوت است اما معمولا يك سري از گوشي هاي دراي سخت افزارمشابه داراي اينترفيس يكسان هستند.

فايل هاي فلش را چگونه ميتوان به دستاورد؟همه چي زير سر اينترنت است! فايل هاي فلش گوشي ها را از قسمت Customer Support سايت خود گوشي ها يا از طريق قسمت پشتيباني سايت باكس مربوطه ميتوان به دست اورد.

بهترين مدل باكس چيست؟نمي تونم نظر خاصي در موردش بدمو بايد كساني كه باهاش به طور حرفه اي كار مي كنند جواب بدن ولي از ميان دو مدل رايج كه من ديده ام (ufs-3 , Griffin Box) گريفين را بيشترميپسندم.
    موفق باشین

اين توضيح رو هم اضافه كنم كه علاوه بر باكس با كابل گوشي و نرم افزار جف هم ميشه اين گوشي رو فلش كرد.

5. 2 کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KinSlayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

5800 فارسی ورژن 31.0.008 RM-356
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز فایلهایی رو که اونجا بود من دانلود کردم ... برای آپدیت به ورژن 30 ... حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوست من اين مسير رو دنبال كن:
    settings>connectivity>Destinations>Internet
    برو داخل بعد options رو بزن و new access point رو انتخواب كن بعد مي پرسه ميخواي بگرده و شبكه رو پيدا كنه؟ اون رو قبول كن. مي گرده يكي پيدا مي كنه. همون رو save كن.
    براي wap services بايد دقيقا همين طور تعريف كني.
    ممنونم از راهنماییت! ولی بازم با همون قبلیه میره! کار نمیکنه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزیز فایلهایی رو که اونجا بود من دانلود کردم ... برای آپدیت به ورژن 30 ... حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
    راستی برای عوض کردن product code گوشی با NSS هرکاری می کنم ERROR می ده!!!
    متاصفانه گوشی من فارسی نداره و می خوام کد رو عوض کنم تا فارسی شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به استادان عزیز
    اگه کسی جواب مارو نمیده بیخیال هندزفری بشیم
    این هی دیس میشه اعصابمو خراب کرده
    اگه راهنمائی بکنین ممنونتون میشم.

سلام .
    من دیروز گوشی رو با یک هندز فری بلوتوث نوکیا BH-320 کانکت کردم ولی بعد از 30 ثانیه خودبخود دیسکانکت میشه اشکال هم از هندز فری نیست چون با گوشی دیگم (6630)کانکت کردم مشکلی نداشت .
    درضمن نحوه کانکت شدن گوشیا باهم فرق داره توی 6630 pass cod میخواد ولی 5800 بدون کد کانکت میشه
    لطفا راهنمائی کنید راهی وجود داره من بلد نیستم؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنونم از راهنماییت! ولی بازم با همون قبلیه میره! کار نمیکنه
    دوست عزیز ... بعد از اینکه ساختی باید اولویت رو عوض کنی و connection جدید رو اول بذاری تا با اون connect شه.
    برای تغییر اولویت باید از تو Option گزینه ی organise رو انتخاب کنی و بعد از اون هم change priority رو بزنی ... در آخر هم روی connection جدید دوبار کلیک کنی تا اون اول شه.
    خوش باشی.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به استادان عزیز
    اگه کسی جواب مارو نمیده بیخیال هندزفری بشیم
    این هی دیس میشه اعصابمو خراب کرده
    اگه راهنمائی بکنین ممنونتون میشم.
    امکان داره BlueTooth گوش مشکل داشته باشه.
    اگر گارانتی داره به مرکزش نشون بدی ضرری نداره.
    من تا حالا مشکلی نداشتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •