اینجور باید باشه! از یک دوره به دوره بعد نمیشه انتقال داد!
اگه یک ساله بگیری که اسمش روش هست یعنی یک سال اون حجم را مصرف کنی و مهم نیست هر ماه چقدر مصرف کنی!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینجور باید باشه! از یک دوره به دوره بعد نمیشه انتقال داد!
اگه یک ساله بگیری که اسمش روش هست یعنی یک سال اون حجم را مصرف کنی و مهم نیست هر ماه چقدر مصرف کنی!
یه سوال:
توی فاکتور دوره بعد کارت طلایی ها را چطور حساب میکنن؟!
همون تشکرتون نشانه ی تشکرتون بود
نیازی به پست زدن نیست ()
خواهش میکنم!
جمله شیوا نیست
خوبه اگه به اون حد رسیده باشه هنگام فاکتور زدن تخفیف حساب میشه دیگه!
البته کارت های طلایی فقط برای همون دوره هست و دوره بعد شامل تخفیف نیست.
من فکر کنم منظور این دوستمون این بود که دوره بعد کارت های طلایی که به دوستان و آشنایان خود داده اند تا تخفیف بگیرن را چگونه برای ایشان حساب میکنند.
دوستان قیمت سرویس Art1 ماهی چند درمیاد ؟ چه روزهاییش رایگانه ؟
سرویس Eco 128 چنده ؟
وقتی یک کارت صادر میشه یک سریال داره که به شخص تخصیص داده میشه! در نتیجه از روی سریال!
ابز هم مشکلات آی پی 94 برای ما دردسر ساز میشه و ما رو مجبور به استفاده از --- میکنه
از همه خدماتشون راضی هستم به جز این یکی که نمیتونیم از سرور FARASHARE دانلود داشته باشیم اونم بخاطر آی پی 94 شاتل که تحریم شده![]()
سلام ...
رفتیم خیر سرمون cvv و رمز اینترنتی کارت رو بگیریم ... همچین گزینه ای توش نداشت ، تغییر رمز اینترنتی
حالا بیخیال ... رفت دستی ریختم به هزار زوروزحمت
راستی صبح اومدم وصل شم رفت تو سایت شاتل ، نمیذاشت برم تو سایتای دیگه.... ولی الان وصله ....
میخواستم بدونم تا 12 امشب میتونم از حجم باقی مونده استفاده کنم دیگه ، آره ؟؟؟
راستی جریانه اون اکو ها بود که تو قم 9 تومن میومد روش ... یادتونه ؟ ... از یکی از بچه ها پرسیدم گفت تو تهران میار رو قبض تلفن..... راست میگفته ؟؟؟ ( 3 تومن آبونمان - 6 تومن عوارض نمیدونم چی چی )
![]()
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)