با سلام
دوستان هر محصول نورتون اعم از اینترنت سکیوریتی و انتی ویروس بعد از اولین نصب 2 ماه به صورت ازمایشی ابدیتها رو دریافت می کنن؟ یعنی این دو ماه زمان ازمایش محصولات نورتون هست چون در سایر محصولات معمولا 30روز هست
با تشکر
با سلام
دوستان هر محصول نورتون اعم از اینترنت سکیوریتی و انتی ویروس بعد از اولین نصب 2 ماه به صورت ازمایشی ابدیتها رو دریافت می کنن؟ یعنی این دو ماه زمان ازمایش محصولات نورتون هست چون در سایر محصولات معمولا 30روز هست
با تشکر
Norton Internet Security 2011 -2012
165day[/SIZE][/FONT]key 160dayکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدN360 180کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان اگر در کنا انتی ویروس نورتون و فایروال کومودو از محصول trust usb antivirus استفاده کنم از لحاظ تداخل مشکلی ندارم
![]()
سلام.
نسخه های آزمایشی نورتون که از سایت اصلی دانلود میکنید 30 روزه هستن.
البته نسخه های OEM ممکنه 90 روزه یا بیشتر باشن.
با توجه به وظیفهی Trustport USB Antivirus فکر نمیکنم تداخلی پیش بیاد.
تصویری که گذاشتید از داخل فلش اجرا شده یا به صورت پیش فرض روی ویندوز نصب شده؟
با تشکر
خوب این نسخه ای که من الان دارم و روی همه سیستم ها نصب می کنم دقیق یادم نیست از کجا دانلود کردم قطعا از راهنماییها یا لینکهاب داده شده در این انجمن بود ولی هرجا نصب می کنم حالت 60 روزه داره
این عکس اجرا از روی فلش هست
بعدش فکر کنم این نرم افزار کلا روی فلش نصب میشه . چون خواستم روی سیستم نصب کنم فلش وصل نبود قبول نکرد . ولی نباید اینجوری باشه شایدم من اشتباه می کنم
Norton Internet Security 2011 -2012[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Internet Security 2011 -2012
Norton 360کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
امیر جان برای انتی ویروس کی نداری شدید لازم دارم
با تشکر
![]()
نورتون 360 ورژن 6 آپدیت شد (تازه ویندوز عوض کردم و اولین آپدیت هست) با حجم 47 مگابایت و ورژنش تغییر پیدا کرد به 6.1.2.10
درسته همه چی ؟
حجم آپدیت کم نیست ؟
![]()
من میخوام روی سیستم هامون آنتی ویروس نورتون رو نصب کنم چون سیستم ها مال تموزشگاهستو و دانشجو ها ازش استفاده می کنن ما تمام درایو ها رو فریز میکنیم جز یک درایو
حالا برای نصب اگه نورتون رو توی درایویی که فریز نکردیم نصب کنیم موقع آپدیت بعد از ری استارت شدن فایل ها باقی میمونن یا خیر
چه راهی پیشنهاد میدید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)