از من نصب اتوماتیک هستش. خودش نصب و پچ میکنه...![]()
از من نصب اتوماتیک هستش. خودش نصب و پچ میکنه...![]()
دوستان بهترین گارانتی اچ پی کدوم شرکت؟
سلام.
عزیز خودت که میگی hp داری اولا چرا دودلی
دوما خودت که 6050 داری مگه مشکل چیه که میخوای یکی دیگه بخری
سلام
آره خودم دارم ولی اینو کمتر از سه ماه هست که گرفتم. چندجا تو همین فروم خوندم که این گرما بعث می شه بعد از یکی دو سال لپ تاپ بی لپ تاپ بشیم. حالا میخوام یکی دیگه بگیرم بدجور دو دل شدم.
6050 مشکلی نداره. اینو می خوام بدم به یکی از دوستام خودم یکی جدید بگیریم. مهمترین نکته هم برام کارت گرافیک 6770 و i7 بودن هست که تو dv6 ها موجوده.
سلام دوست عزیز.
اصلا نگران نباش.
آخه میدونی این فروم یه مقدار مشکل داره و اینم برمیگرده به خودمون و دوستانی که زیاد به پستها جواب میدن و زیادی خوبن.
حالا چرا ؟چون بعضی از دوستان یه سوالی دارن و بدون اینکه حتی یه صفحه رو بخونن که شاید جواب سوالشون رو بگیرن سریع پست میدن و سوال میکنن و دوستان هم از روی خیر خواهی جواب اونارو میدن که این کار متاسفانه اصلا خوب نیست.
برا همین هم همست که شما موارد گرمای لب تاپ یا سوختگی هارد یا ...... زیاد میبینی و این دلیل بر وجودشون نیست بلکه دلیل بر اینه که طرف بدون اینکه پستهای قبلی رو خونده باشه فقط سوال کرده که متاسفانه دوستان هم دوباره همون جوابهارو دادن.
به هر حال توجه داشته باش که این مدل اچ پی جز معدود لبتاپهایی تو بازار هست که هم بدنشون از فلز هست و هم شاسی اون از فلز با آلیاژهای مختلف هست که این موجب میشه کل دستگاه مثل یه هیتسینگ برا سیستم عمل میکنه برا همین گرما رو خیلی سریع به بیرون منتقل میکنه و اگر توجه کرده باشی خیلی سریع هم خنک میشه((سمت چپ دستگاه))
پس به این نتیجه میرسیم که شما اصلا نگران نباش و خیالت راحت باشه و یادت نره شما حتما تشکر رو بزنی چون دستم فلج شد دیگه![]()
بچه هایی که 6090 دارن شب تو اتاق تاریک واسه کار با لبتاب (صفحه کیبورد ) اذیت نمی شین ؟؟
نمیشه lED واسش کار گذاشت؟
سلام من که مشکلی ندارم .
چون کیبورد یه جورایی مثل کروم متالیکه و نور مانیتور موجب میشه حروف کاملا معلوم باشن.
خوب البته بک لایت کیبورد یه چیز دیگش.
سلام.
درایور واسه ویندوز 7 می خوام اما واسه مدل لپ تاپی که می زنم فقط ویستا داره و xp و 2000. در صورتی که 7 نصب کردم و با یه مصیبتی بعضی از درایور های لپ تاپ های دیگه رو رش نصب کردم. کسی می دونه به جز HP دیگه از کجا می شه درایور هارو آورد؟
رو این لپ تاپ هم سه تا مدل مختلف زده شده! اصلا صاحبش نمی دونه مدل اصلی کدومه!dv2000 dv2700 dv2840ei !!!!!!!!!!!!!
ما که گیج شدیم. قدیمیه ها! واسه 8 سال پیشه. کسی هست یه راهنمایی بکنه؟ ممنون می شم.
سلام
من یه چندتا سوال دارم
مدل envy 14 تو ایران هست؟ قیمتش چنده ؟
و بین این مدل و 6090 یا 6050 کدوم بهتره؟
و کلا بدون تعصب 6090 بیترهیا 6050
ممنون از این همه راهنماییتون . فکر کنم اینجا فقط به سوالای مربوط به گرافیک و بازی با لپ تاپ رسیدگی میشه!!!!
بازم ممنون و خدانگهدار!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)