ممنون از راهنماییت.فک کنم همون 512 بگیرم امیدوارم که خیلی قطعی نداشته باشه.مودم رو از خودشون بگیرم یا از بیرون؟اگه از بیرون بگیرم چه مدلی بهتره؟
ممنون از راهنماییت.فک کنم همون 512 بگیرم امیدوارم که خیلی قطعی نداشته باشه.مودم رو از خودشون بگیرم یا از بیرون؟اگه از بیرون بگیرم چه مدلی بهتره؟
خودشون گمونم هنوز دی لینک میدن
خوبه ماله من 3 ساله 24 ساعته روشنه آخ نگفته (برنم به تخته)
بیرونم بخری قیمتش بهتره ولی من از خوده شرکت گرفتم
در مورد قطعی و ... بستگی به مخابرات و تعداد یوزرها داره
برای شروع میخوام 3ماهه بگیرم.فک نکنم اینقدر داغون باشه که تو این مدت بخوام عوض کنم.سرعت شبونش چجوریه؟برای دانلود از IDM بهتر چیزی هست؟چون من میخوام بذارم کلا دانلود کنه.شرکت برای کسایی که دانلود زیاد دارن محدودیت سرعت نمیذاره؟تجربت تو این چیزا چیه؟
جدیدا tp link میدن . برندش چینیه ولی فرقی با dlink نداره . فقط ارزونتره .
برادر شما اینطور که پیداست دفه اولتونه که adsl میخواید بگیرید
سرعته شبونه نامحدودا فرقی نداره پایین تر نیاد بالاتر نمیره
idm هم الان متداولترین دانلود منیجر هست
من که عرض کردم خدمتتون ما هم خودمون تو کاره دانلود هستیم مشکلی پیش نمیاد
خوده سرعتش محدود هست محدودیت برای چی بزاره دیگه
به نظر من برا شروع 1 ماهه بگیر . یه. دیدی سرعتو کم کردن رفت تو پاچت .
با این سرعتهایی که داریوش میگه 512 cra خیلی به صرفس . روزی 2.5 گیگ عالیه . حتما 512 بگیر .
از IDM بهتر چیزی گیر نمیاری (چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ هماهنگی با سایتهای ویدئویی مثل یوتیوب و ...)
ولی اگه برنامه ی free خواستی orbit به نطر من از بقیه بهتره و تقریبا در حد IDM هست .
ممنون ایمان
منم باهات موافقم
والا آخه همون 256 رو مخابرات داره با نصفه این قیمت در ماه میده
بعضی اوقات سرعتش هم بیشترم میشه
بشه از مخابرات گرفت به نظرم بهتره
خوب آره ، اگه کسی از مخابرات منطقشون میتونه بگیره بهتره . 512 که نمیدن . ولی 256 مخابرات تو بعضی مناطق خیلی خوبه . با این حال تو بعضی مناطق مخابرات خوب جواب نداده . نمیدونم چرا .
من خودم فعلا از ساعت 1 تا 4 صبح که بیدارم ، هر شب حدود 900 تا 1 گیگ دانلود میکنم . من چون نصفه شبا معمولا بیدارم ، همین حجمی سرعت بالا بیشتر بهم چسبیده .
راستی این cra رو روی skype و oovoo تست نکردی ؟
من 128 که داشتم فقط با صدای خالی چت میکردم ولی الان خیلی راحت تصویرم ازشون میگیرم ، روی دانلودم هم همزمان محدودیت 50 یا 66 KB/s میزارم .
Last edited by imanpod; 05-11-2011 at 22:28.
skype نمیدونم چرا چند بار تست کردم وصل نمیشد
برای وب کم باید جواب بده با این سرعت گمونم چون نوسان نداره اونطور
آقا چطوریه که cra رو نصفه سرعتی که قرارداد میبندی بهت میدن؟ این کم فروشیه که!!! غیرقانونیه. باید شکایت بشه ازشون!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)