اگه وقت داری بخونی بگیر ولی قرابت معنایی انتشارات دریافت تالیف سبطی بگیر
اگه وقت داری بخونی بگیر ولی قرابت معنایی انتشارات دریافت تالیف سبطی بگیر
کتابهای مفید کمک آموزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون!
اما ایا شما کتابای کلک رو خودتون مطالعه کردین؟
یا از کتابای کلک ادبیات بهره ی کافی بردین؟
وقت میکنم بخونم ولی باید سریع به نتیجه برسم تا شروع کنم!
کسی با خوندن این کتابا ی ادبیات کنکور داده و اگر داده درصد ادبیاتش تو کنکور سراسری چند بوده؟؟؟
بازم ممنون.
کلک خوبه اما بهتر از اون برای تست اندیشه سازانه ( منی اینو میگم که تو آزمون های گاج ادبیات رو بالای 80 میزنم ) کتاب قرابت معنایی هم نشر الگو خوبه
در مورد اندیشه سازان خودم نمیدونم ولی مطمئنم خوبه ! واسه پیش که مولفش کوروش بقایی ولی واسه ادبیات 2 و 3 مولفش هامون سبطی که تو ادبیات حرف اول میزنه
واسه قرابت معنایی هم بهترین کتاب موجود تناسب مفهومی و قرابت معنایی نشر دریافت مولف دکتر هامون سبطی کسی که از قرابت معنایی میترسه اگه این کتاب بخونه تستهای قرابت ایکی ثانیه میزنه!![]()
نقل قولalireza-sabz: کلک خوبه اما بهتر از اون برای تست اندیشه سازانه ( منی اینو میگم که تو آزمون های گاج ادبیات رو بالای 80 میزنم ) کتاب قرابت معنایی هم نشر الگو خوبه.
اوه... بابا پس تو یه پا ادیب هستی چون تستهای ادبیات آزمون گاج را خود طراحش هم فک نکنم بالای 60 بزنه!
نام دقیق کتابها و نویسندشون رو بگید ممنون میشم.
سلام
ببخشید این فیزیک پیش انتشارات فار چند تا تست داره و چقدر آموزشه؟
و سوال اینکه فیزیک 1 و 2 پیش هر کدوم چند جلده؟؟
فيزيك پيش 1 اون شامل 2 جلده : جلد اول شامل اندازه گيري و بردار - حركت شناسي - ديناميك (بجز حركت دايره اي ) - كار و انرژيببخشید این فیزیک پیش انتشارات فار چند تا تست داره و چقدر آموزشه؟
جلد دومش هم كه مسلماً بقيه ي مطالب فيزيك پيش 1 هست !
آموش هاش كاملاً جامع و مفهوميه »» روند تستهاش بدين شكله :
آموزش كامل مبحث همراه تست هاي پلكان آموزش »» آزمون پايش آموزش »» آزمون دقت و پردازش »» در آخر هم آزمون جامع (با همان وقت اصلي كنكور) »» بعضي وقتها هم "فرا آزمون " كه سوالاي سختتره و براي علاقمندان هست!
حالا راهنماشو بخوني بهتر متوجه ميشي !
اگه ميخواي سفارش بدي با اين شماره تماس بگير : 66403030
سلام دوستان عزیز راجع به فیزیک چیزی میخواستن بگم که فک کنم خیلی به درد بخوره معلم ما رضا سبز میدانی نویسنده فیزیک اندیشه سازن و رئیس دپرتمان فیزیک اندیشه سازن (سابق) هست ایشون برای فیزیک این کتبا را به ما توصیه کرد فیزیک پیش فار که البته فیزیک پیش ۲ هنوز چپ نشده و احتمالا اسفند میاد
البته تستاش ۳۰ درصد بیشتر از اندیشه سازانه و فک نکنم وقت بشه همه تستهش را زد ولی آموزش خوبی داره که میارزه بخریدش واسه فیزیک ۳ مبتکران(فرین کمانگر) و فیزیک ۱ و ۲ نور فشار گرما اندیشه سازن را توصیه کردن در آخر هم امیدوارم همگی موفق باشید![]()
Last edited by mansoor 7; 19-02-2010 at 16:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)