تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 940 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برایه اولین بار با Pc ؛ Pes بازی می کنم متاسفانه این بازی به خاطر نوآوری، گیم پلی جذابش رو خراب کرده یه زمانی با ابراهیمویچ تو سری های پیش فقط با جهت دسته همه رو دریبل می کردم اما حالا تو این بازی با یه دونشم مشکل داریم (بلدم باید R1 و L1 رو بگیرما، نگید تو بلد نیستی) هر تکلیم که می زنیم داور سریع خطا می گیره و کارت از جیبش در می یاره یاده آبان تاژایه نسخه هایه قبلی بخیر
    تو Bal هم هر 2 نیمه شما تو یه نیمه از زمین بازی می کنین و به خاطر زاویه دوربین که بیتونه شما رو نشون بده امکان بازی در 2 طرف زمین نیست این مود هم بعد چند وقت جذابیتش رو از دست می ده
    به نظرم Pes گیم پلیش هم رو داره به فیفا نزدیک می کنه اگه سال بعدم بخواد اینجوری باشه من دگه می زنم فقط تو خط کشتی کج
    بهترین بازیه ورزشیم همین PES بود که اینم ...
    جذابیت از این بیشتر
    به گیم پلی ساکر شک نکن
    بابا خدایی انصاف داشته باش از این بازی بهتر ......البته نمیگم مشکل نداره اما خدایی بیش از انتظار بود

به نظر شما این واقعی بود که با ابراهیموویچ همرو دریب بزنی !!!!! اونم چه بازیکنی !!!!

در مورد تکلها در سته داور سخت گیر شده اما باید تکل صحیح زدن رو یاد بگیری ...!

PES 2009 REAL GAME

2. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

میشه بگی چه جوری پیراهنت رو شرت افتاد.
    من تنظیمات لباسم رو اینجوری گذاشتم

بعدش

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

جذابیت از این بیشتر
    به گیم پلی ساکر شک نکن
    بابا خدایی انصاف داشته باش از این بازی بهتر ......البته نمیگم مشکل نداره اما خدایی بیش از انتظار بود

به نظر شما این واقعی بود که با ابراهیموویچ همرو دریب بزنی !!!!! اونم چه بازیکنی !!!!

PES 2009 REAL GAME
    منظورت از اونم چه بازیکنی رو شفاف سازی کن اگه منظورت اینه که بازیکن بدیه یا تکنیکش کمه که کار سختی نیست فقط کافیه بری قدرتاش رو نیگا کنی تازه من ابراهیمویچ رو مثال زدم چون تیمم اینتره و اکثرا با اینتر بازی می کنم وگرنه با بازیکنایه دیگه مثل توتی هم می تونستم اینکار رو بکنم
    البته من لفظ اومدم همه رو هم که نمی شد راحت دریبل کنی مثلا بازکنی مثل جان تری که دیفنسش 98 هستش بالاخره یه جاهایی ضد حال می شد
    در مورد تکل ها هم تکل از روبرو رو همه رو خطا می گیره تکل از بغل رو شاید از 10 تا یکی 2 تاش رو نگیره تازه اگه فقط توپ رو بزنی
    تنها بخشی که جذاب بودش همین BAL بودش که اگه اونم تهش رو در بیاری جذابیتش از بین می ره بازی هایه دوستانش که هیچی اصلا نگم بهتره PES قبلی بازی هایه دوستانش آخر جذابیت بود همیشه یا با کامپوتر 6 ستاره یا با رفیقام شرطی می زدم
    نظر من این بودش و نظر شما هم محترمه هر کسی هم می تونه یه نظری داشته باشه دیگه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این مشکل کرش بازی تو Bal حل شده ؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نمیشه آهنگهای خودمون رو جایگزین آهنگهای بازی کرد؟

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ... من قبلا تو نسخه های قبلی تیم منتخب رو خیلی راحت می ساختم .. از این طریق که تو قسمت create player بازیکن مورد نظرمو کپی می کردم و بعد هم می یاوردمش تو تیم منتخب.
    اما تو این نسخه ظاهرا نمی شه این کار رو کرد ... بازیکنا کپی نمی شن !!

راهی هست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

جذابیت از این بیشتر
    به گیم پلی ساکر شک نکن

PES 2009 REAL GAME

تکلها رو یا اصلا خطا نمیگیره یا اینکه خطا گرفتنی حتما یه کارت زدر یا قرمز میده

براشم فرق نمیکنه ثانیه اول بازی یا آخر بازی داوریش یجوری شده

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

5 عجب ...

سلام ، آقا من وقتي تو UEFA Champions Leage بازي چهارم رو تموم ميكنم بازي قاتي ميكنه ! تا حالا سه بار با تيم هاي مختلف بازي چهارم رو بردم ولي آخرش داور مياد توپ رو برميداره و مثل عكس زير ميره تو درو ديوار ؛ نه دكمه هاي كيبرد كار ميكنه تو اين موقع نه گيم پد مجبورم با Alt + F4 بيام بيرون . تو exhibition يا بازيهاي قبلي هم اين اتفاق نميوفتاد . مشكل از كرك هست يا چي ؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تکلها رو یا اصلا خطا نمیگیره یا اینکه خطا گرفتنی حتما یه کارت زدر یا قرمز میده

براشم فرق نمیکنه ثانیه اول بازی یا آخر بازی داوریش یجوری شده
    اصلانم آبان تاژ نمی ده، هیجان بازی رو می گیره
    اعصاب منو ریخته بهم
    من که دیگه با PC فوتبال بازی نمی کنم کنسول یه حال دیگه داره تازه دیگه هم مشکل پک و ... رو هم نداری
    خدا کنه کونامی تو PES 2010 برگرده به همون گیم پلی سابق و دوس داشتنیه خودش
    اگه تمرکزشون رو بزارن رو گرافیک و گیم پلی هم بشه همونی که همه می خوان دیگه کسی طرف فیفا نمی ره اما حالا خود PES خودش داره می ره طرف فیفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو رو خدا كار با كيت سرور رو به صورت كامل آموزش بديد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •