با مجهول چطوره سپید؟
then I had to hit the gym to lose the extra weight gained from that heavy food
چون قبلش ضمیر اومده ، ابهام ایجاد نمیشه ... ضمن اینکه فکر می کنم قشنگ تر هم باشه بدون فاعل ...
همم؟![]()
با مجهول چطوره سپید؟
then I had to hit the gym to lose the extra weight gained from that heavy food
چون قبلش ضمیر اومده ، ابهام ایجاد نمیشه ... ضمن اینکه فکر می کنم قشنگ تر هم باشه بدون فاعل ...
همم؟![]()
آره مجهول هم کاملا درست به نظر میرسهچون قبلش ضمیر اومده ، ابهام ایجاد نمیشه ... ضمن اینکه فکر می کنم قشنگ تر هم باشه بدون فاعل ...
همم؟![]()
هر دوش درست باید باشه![]()
به سايت زير برو.عاليه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من مايلم در رشته كارشناسي ارشد زبان ادامه تحصيل بدم . رشته ليسانسم كشاورزي بوده اما مكالمه زبانم در حد خوبيه؟ چند تا سوال دارم :
اولا آيا اصلا مي تونم قبول بشم؟ يا كار بيخوديه؟! ثانيا كدام رشته ارشد زبان ساده تره؟! ثالثا منابعش رو ميشه بهم معرفي كنيد و اينكه اگه در پارسه شركت كنم چطور ؟ ديگه نيازي نيست منابع رو جدا بخرم؟
سلام دوست عزيز.
به نظرتون كاري كه مي خوايد انجام بديد كمي عجيب نيست؟؟!!
ليسانس كشاورزي براي فوق ليسانس زبان؟؟!!
فكر نميكنم اصلآ امكانش باشه.حالا به فرض كه امكانش بود.به فرض:
1-شما خيلي از ديگران عقبتر هستيد.چرا؟! چون اونها تعداد زيادي واحد تخصصي مخصوص رشته ي زبان پاس كردن.اما شما؟؟!!
2- قبول شدنتون 1 جورايي غير ممكن هست در ميان متخصصان.
3_اگر هم قبول شيد به مشكل بر ميخوريد چون چيزي از زبان نميدونيد( مكالمه ي زبان اصلآ ربطي به هيچكدوم از رشته ها نداره)
مترجمي فن هاي خاصي مي خواد.مثلآ 1 مترجم خوب بايد دستور زبان فارسي و انگليسي رو. كامل بدونه.آيا شما ميدونيد؟ فقط مكالمه ملاك نيست.
به نظرم اصلآ واسه ي شما خوب نيست.تو رشته ي خودتون موفقتر خواهيد بود
ببخشيد كه نا اميدتون كردم اما حقيقت بود.
همه چی بستگی داره که زبانتون در چه حد هست
دوستی داشتم که اتفاقا لیسانس کشاورزی داشتن
ولی زبانشون در سطح پیشرفته بود، چند ماهی کلاسهای پارسه را شرکت کردن و الان هم دانشجوی ارشد شهید بهشتی هستند
ولی خب ، مهمترین نکته، سطح زبان و اطلاعاتی که از زبان دارین هست...
...
در جواب اینکه کدوم رشته زبان از همه آسونتره ....
زبان شاخه آموزش آسونتر هست
و بعد ترجمه
و بعد ادبیات
سلام دوستان
من به چند تا فایل صوتی واسه listening میخوام که مضوعاتش هم جالب باشه واسه دانش آموزان passeges میخوام
مرسی![]()
سلام
زود تند و سریع و خلاصه و مختصر و مفید ()میشه یه نفر بهم بگه چطوری باید یه ایمیل کاملا formal به یه شرکت بفرستم؟
ترجیحا یه عکس هم از یه همچین ایمیلی برام بذارید
ممنون
سلام دوست عزيز.
من تا 1 حدي 1 چيزايي ميدونم كه ميگم اميدوارم كمكت كنه.
1_متنتون كاملآ بايد Indented باشه.(خط اول هر پاراگراف كمي جلوتر از ساير خطوط باشه.
2_متنتون كاملآ Formal باشه و اصلا به صورت Scribble ننويسيد.(يعني همينطور عاميانه)
3_اگر درخواستي داريد از اين جملات استفاده كنيد:
I was wondring if you could ...(ادامه ي جمله بعد از Could)
ِDo you think you could ...(request
Is there any chance you could...(your request
4_براي جواب هم از اين لغات ميشه استفاده كنيد
ُSure ...
I'll see what...
I'm afraid I can't...
نكته ي ديگه اينكه از براكت ها و Qoutations به جا استفاده كنيد:() {} <> * []
در مورد اینکه اول نامه چی باشه و چطور باشه و مخاطب را چطوری و دقیقا کجای نامه خطاب کنم و اسم و مشخصات خودم کجا باشه و آخرش چی باشه و چطوری و اینا هم اگر یه توضیحی بدید ممنون میشم!
اصلا اگه یه نمونه خیلی کوتاه از اول تا آخر با رعایت همه ی نکاتش برام بنویسید ممنون میشم، نیاز هم نیست متن نامش خیلی طولانی باشه! اصلا فرض کنید میخواید نامه ای بنویسید که فقط یک یا دو جمله متن اصلیش هست! من مشکلم درمورد جزئیات چنین نامه ای هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)