سرویسو دوباره تمدید کردم؛ (512 پشگامان)
دیشب لینکهام مشکل داشتند، دانلود نداشتم/.
دیشب چقدر دانلود کردید؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سرویسو دوباره تمدید کردم؛ (512 پشگامان)
دیشب لینکهام مشکل داشتند، دانلود نداشتم/.
دیشب چقدر دانلود کردید؟
سرعت دو شب پیش من بد بود، همون ساعت 1 به زور روی 30 بود، صبحشم دیدم کلا قطع شده و لینکه هم resume نداشت!
دیشب 700 گذاشتم و گرفته، حالا نمیدونم چقدر دیگه میتونست بگیره![]()
سلام دوستان، من واسه ADSL پارس آنلاین اقدام کردم اما گفتن حداقل تا 1ماه دیگه جای خالی نداریم. فکرکنم بعد از پارس، نداگستر خوب باشه. اما شنیدم شبانش از 3تا 7ه، به همین خاطر هم میخواستم پارس آنلاین بگیرم. به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم؟؟ بهتره 1 ماه صبر کنم یا نداگستر بهتره ؟؟
سلام دوستان، من واسه ADSL پارس آنلاین اقدام کردم اما گفتن حداقل تا 1ماه دیگه جای خالی نداریم. فکرکنم بعد از پارس، نداگستر خوب باشه. اما شنیدم شبانش از 3تا 7ه، به همین خاطر هم میخواستم پارس آنلاین بگیرم. به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم؟؟ بهتره 1 ماه صبر کنم یا نداگستر بهتره ؟؟
روزانه اگه میخوای صبا بگیر که با 128 بتونی بالای 100 دانلود کنی اما اینم در نظر بگیر که شبانش تعطیله
به نظر من فعلا پیشگامان بگیر تا بعدا
سلام دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی:
به شدت نیازمند چیز پی ان هستم . از کجا میتونم تهیه کنم؟
سلام
دوستان اومدم یکم درباره شبکیه غر بزنم
اول از همه بگم که این شرکت نمایندگیه اسیاتکه تو پنلش برید میفهمید تو فرمش هم نوشته
بعدم شارژ کردنهاش خیلی مزخرفه من تا حالا دوبار اومدم سرویس تمدید کردم هر دفعه چند روز طول کشیده این بارم که کلا میگند پتل رو داریم عوض میکنیم فعلا شارژ نمیکنیم
بعدم گول ساعت شبانه رو نخورید درسته که از 1 تا 10 هست اما سرعتش پایینه 60 تا 70 هست بیشتر 2 گیگ تا حالا نشده دانلود بکنم
پنل قبلیشون هم که خیلی مزخرف بود امیدوارم این چدیده بهتر باشه
ولی خوب پشتیبانی خوبی داره من ساعت 1 هم بهش زنگ زدم قشنگ جواب داد
و قیمتش ها هم خوبه ولی نمیدونم چرا این دفعه قیمت ویژه باهام حساب نکردند![]()
دقیقا سرعت دانلود روزانش عالیه. من خیلی توکار دانلود (شبانه) نیستم اما فکر کنم بلاخره گاهی لازم میشه یه فیلمی آهنگی دانلود کنی.روزانه اگه میخوای صبا بگیر که با 128 بتونی بالای 100 دانلود کنی اما اینم در نظر بگیر که شبانش تعطیله
به نظر من فعلا پیشگامان بگیر تا بعدا
من بین پارس انلاین و نداگستر دودل بودم، پیش گامانم میکشی وسط!!حالا چرا پیشگامان ؟؟ مزیتش چیه؟ تعرفه هاش که ارزون تر نبود
Last edited by nicholas206; 20-05-2011 at 01:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)