تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 368 از 3745 اولاول ... 2683183583643653663673683693703713723784184688681368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

میگم یک سوال
    این حرکت آسیاتک یکم مشکوکه واسه گیگ ارزونتر ! چون یکی مثل من که تا 3 ماه دیگه قرارداد داره میتونم الان 5 6 گیگ بخرم الان ! و ضررش برای اونا نسبت به 2 3 گیگ حجم رایگان بیشتر میشه ! با توجه به اینکه آسیاتک هیچ وقت از این کارا نمیکرد واسه من مشکوکه ! مثلا نکنه این حجم رو فقط باید تو عید مصرف کنیم !!!

سوال : من اگه حجم بخرم چه تغییری در سیستم داده میشه ؟ یعنی من قبلا 512 شش ماه داشتم که از ساعت یک صبح تا 7 رایگان بود . الان اگه حجم بخرم تغییراتش چیا هست ؟ مثلا به جای ساعت یک بامداد میشه 2 بامداد یا ... ؟

2. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

سوال : من اگه حجم بخرم چه تغییری در سیستم داده میشه ؟ یعنی من قبلا 512 شش ماه داشتم که از ساعت یک صبح تا 7 رایگان بود . الان اگه حجم بخرم تغییراتش چیا هست ؟ مثلا به جای ساعت یک بامداد میشه 2 بامداد یا ... ؟
    شانسیه من چند جور شنیدم یکی گفته که حجم خریده هم شبانش نیم بها شده هم از ساعت یک به دو تغییر کرده یکی از دوستان هم پست داده بود تو همین تاپیک که حجم اضافه کرده همون 1تا7 مونده وشبانش هم رایگان

اینا هیچ کارشون رو حساب نیست هر طور دلشون بخواد یا هر جور پیش بیاد کار میکنن

4. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نزدیک شهرری شرکت آسیاتک هست ؟

داره خودمونی میشه farido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت 2 ساعتی هست پایینه خدا بخیر کنه ایام عید برید کوه و دشت اسیا تک دزد دندون تیز کرده

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوش به حالت فعلا که به ما هدیه ندادن شما پارتی داری تو آسیاتک؟؟؟
    نه والله . پارتیم کجا بود ؟!؟ یه روز SMS اش اومد که به مناسبت نوروز ، یک گیگ هدیه دادن . درستم بود .
    اگه پارتی داشتم که یه کاری میکردم سیاستاشونو مثل قبل نگه دارن نه اینکه هر چند وقت یه بار یه مسخره بازی دربیارن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس چرا به ما ندادن؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نه والله . پارتیم کجا بود ؟!؟ یه روز SMS اش اومد که به مناسبت نوروز ، یک گیگ هدیه دادن . درستم بود .
    اگه پارتی داشتم که یه کاری میکردم سیاستاشونو مثل قبل نگه دارن نه اینکه هر چند وقت یه بار یه مسخره بازی دربیارن .
    پس چرا به ما ندادن؟!
    فکر کنم قرعه کشی کردن از هر هزار نفر به یه نفر دادن

10. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میگم یک سوال
    این حرکت آسیاتک یکم مشکوکه واسه گیگ ارزونتر ! چون یکی مثل من که تا 3 ماه دیگه قرارداد داره میتونم الان 5 6 گیگ بخرم الان ! و ضررش برای اونا نسبت به 2 3 گیگ حجم رایگان بیشتر میشه ! با توجه به اینکه آسیاتک هیچ وقت از این کارا نمیکرد واسه من مشکوکه ! مثلا نکنه این حجم رو فقط باید تو عید مصرف کنیم !!!

در حال حاضر با سیستم جدید امور مشترکین امکان هدیه حجم رایگان وجود ندارد که البته اضافه نمودن این امکان در حال پیگیریست.
    تغییر قیمت گیگ هدیه نوروزی برای کلیه کاربران بوده و شما میتوانید در طول تعطیلات نوروزی با این قیمت خریداری نموده و در تمامی طول سرویس خود( حتی تا یک سال بعد ) از آن استفاده نمایید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

در حال حاضر با سیستم جدید امور مشترکین امکان هدیه حجم رایگان وجود ندارد که البته اضافه نمودن این امکان در حال پیگیریست.
    تغییر قیمت گیگ هدیه نوروزی برای کلیه کاربران بوده و شما میتوانید در طول تعطیلات نوروزی با این قیمت خریداری نموده و در تمامی طول سرویس خود( حتی تا یک سال بعد ) از آن استفاده نمایید
    همه شرکتا دارن حجم رایگان میدن اونوقت اینا تخفیف میدن رو رو برم این رو هم نمیدادین سنگینتر بود برید از بقیه شرکتا یاد بگیرید واقعا برای آسیاتک متاسفم

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آنلاین که نمیشه پرداخت کرد اررور میده:
    خطا در ورود اطلاعات کنترلی
    کارت به کارت چجوری پرداخت میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •