سلام دوستان من دوتا سوال داشتم درباره ی سیمز 3
1 = بازی سیمز 3 مال کدوم شرکت بهتره ؟
2 = داخل ویندوز XP SP3 نصب میشه یا نه ؟
ممنون
سلام دوستان من دوتا سوال داشتم درباره ی سیمز 3
1 = بازی سیمز 3 مال کدوم شرکت بهتره ؟
2 = داخل ویندوز XP SP3 نصب میشه یا نه ؟
ممنون
من همیشه با True کار میکنم ! حتما" با on هم کار میکنه !
درسته باید همون باشه این رمز خیلی کارا میکنه !
یکیش صندوق پسته ... یکس دیگش teleport یعنی جابه جاییه سریعه( دکمه ی shift رو نگه دارید و روی زمین چپ کلیک کنید ، گزینه ی teleport here ظاهر میشه) .... یکی دیگش هم روی سیمز کار میکنه که میتونید سنش و یه سری چیزای دیگش رو عوض کنید ! ( باید دکمه ی شیفت رو نگه دارید و روی سیمزتون کلیک کنید )
و یکی دیگش هم همین پر کردن نیازهاشه !
شما باید با موس روی یک نیاز کلیک چپ کنید و نگهش دارید و به سمت پر شدن بکشیدش ( همون drag کردن خودمون)
چقدر خشنید !!!! این چه کارایه آخه ... دلتون میاد ببینید که سیمزتون داره غرق میشه !!!!
راستی اون کلیدی که دنبالش میگشتم رو پیدا کردم !!!! بدون چیت زدن مزه ی بازی خیلی بیشتره !!! جدا" بعضی جاهاش خیلی جستو جو احتیاج داره اما موفقیت ِ آخرش شیرینه !
یکی لطف کنه اون راهنمای نصب سیمز WA رو قرار بده... من خودم اینترنتم یه 1 هفته ای میشه که وضعش به شدت خرابه وگرنه خودم میگشتم...
سیمزم بعد عوض کردن ویندوز به علتی که نمیدونم میگه باید دوباره نصبش کنی![]()
سلام من دو تا سوال داشتم:
1.تو sims3:WA از کجا باید یه دوربین بخرم؟
2.وقتی می خوام sims3:high end loft نصب کنم پیغام آپدیت شدن میده و نصب نمیشه،version بازیم 2.086.002002 هست،باید چی کار کنم؟
فکر میکنم من از فرانسه تونستم بخرم!!!!
فرانسه فقط دوربین سطح پایین داره
اگر سیمزت توی عکاسی حرفه ای هست باید از مصر براش دوربین بخری![]()
از کجای فرانسه یا مصر میشه دوربین خرید؟چجوری میشه مهارت عکس برداری کسب کرد؟
كسي نبود؟؟![]()
من یه مشکلی تو بازی دارم
تو option که میرن قسمت موزیک هیچ کدومو نمیخونه!
چیکار کنم؟!
داخل هر شهری یه سری آدم های خاص هستنند که وسایل مخصوصی میفروشن ... باهاشون حرف بزنید ...یه گزینه ی buy میاد لیست آیتم هاشونو نگاه کنید ببینید کی دوربین داره بخریدش !
خوب با عکس انداختن مهارتش رو میتونید زیاد کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)