دوستان وقتی جاسوسی می کنیم تعداد سرباز های داخل دهکده رو نشون می ده یا تعداد کل سرباز ها رو؟(مثلا یارو تعدادی از نیرو هاش رو فرستاده باشه جایی)
دوستان وقتی جاسوسی می کنیم تعداد سرباز های داخل دهکده رو نشون می ده یا تعداد کل سرباز ها رو؟(مثلا یارو تعدادی از نیرو هاش رو فرستاده باشه جایی)
نیرو هایی که در حال حاضر تو دهکده بیکار هستند
اگه شما فکر میکنی همه چیز رتبه و جمعیته واقعا من شخصا برا شما متاسفم اگه شما یه ذره اون متنی رو که نوشتم با دقت بخونید متوجه میشید که من گفتم اکانتی که مال سرور US هست رو روی این اکانت رایگان میدمو اون رتبش 3000 است حالا OK من خودم کسی رو با حدود 500 تا جمعیت میشناسم که داره به من التماس میکنه بهش نیرو بدم بله بندم میتنم جمعیت همینطوری بدم بالا
![]()
اگه شما درست اون متنو بخنونید میفهمید که اون رتبه ماله اکانت us هست
در ضمن پاپ بازی که کاری نداره
بعضی موقع ها سخته.مخصوصا اگه یه قدرتمند هم کنارت باشه که ممکنه بدبخت بشی.یهو بهت کاتا میده و کراپ لاکت می کنه که دیگه از جات بلند نشی و تراوین رو ببوسی بزاری رو تاقچه.
تو لول های 7 و 8 (دهکده اول)باید غارت هم داشته باشی و گر نه مهاجر ساختن کار حضرت فیله.
اما بعد از ساختن ده دوم دیگه می یوفتی رو غلتک(غلطک) و یهو رنکت مثل توپولوف میره بالا.
دوستان یک سری شکل ها هست که شبیه شمشیر و تاج هست که توی پروفایل تراوین می زارن. از کجا می تونم اونا رو پیدا کنم؟
سایتی چیزی نداره؟
از همون پروفایل ها بگیر دیگه :خخخ
بچه های تراوین برای ما خانوارزی ها هم دعا کنین تورنمنت جهانی هست به اسم ایران ، 100 بازیکن کاملا فعال از ایران تو مسابقه هستن .
فعلا خدا رو شکر نسبت به دور قبل وضعیت بهتری هست .
موفق باشید
همگی سلام
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه من یه اشتباهی کردم و به یه دهکده نزدیک خودم حمله کردم با 16 سرباز لژیون و 1 قهرمان اما متصفانه همه 16 سرباز من تو دهکده ای که حکله کردم بهش اسیر شدن و فقط 1 قهرمانم برگشته!
حالا من چجوری و با چه سربازهایی برم و اون سربازهای اسر شدم رو آزاد کنم و بدون تلفات یا با اتدک تلفاتی برگردم دوباره دهکدم؟؟؟
راستی طرف چیکار کرده که تونسته افراد منو اسیر کنه؟
این جاسوس ها رو از کجا با کدوم سطح (کلا چجورِی) میتونم تربیت کنم؟
در ضمن کار این خبرچین ها چیه؟
سوال اولم حل شد!
با همون 1 قهرمان دوباره به دهکدش حمله کردن 16 تا رو یه جا آزاد کردم
ولی اینکه چیکار کرده سرباز اسیر میگیره و جاسوس و خبرچین رو ممنون میشک راهنماییم کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)