تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 506 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان ضعیف عمل کردن ترمزای v9 طبیعیه؟ وقتی روشنش کردم و دنده عقب رفتم ترمز که کردم ضعیف گرفت اولش
    سه روز خوابونده بودمش
    سلام دوست عزیز
    متعسفانه این مشکل اپیدمی شده برای تیپ 6 و وی9 که اتوماتیک هستن!
    ایراد از بوستر هست!
    خیلی از مصرف کنندی ها گقتن که بعد از مدت استفاده به مرور از بین میره ایراد!
    اما برای اینکه به این مشکل بر نخورین هر وقت که میخواین ماشین رو روشن کنین اول پاتونو فشار بدین روی پدال ترمز بعد استارت بزنین و احساس میکنین با روشن شدن پدال میره پایین تا جایی که دیگه نرفت پایین فشار بدین! و بعد از روشن شدن هنوز که دنده درگیر نیست یک یا دو نیش گاز به ماشین بیدن مطمعن باشین با این روش هیچ وقت به این مشکل برنمیخورین

2. 6 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کاش تاپیک صندوق دار و بی صندوق رو جدا می کردید. آخه این چه وضعشه؟ لطفا یه ساماندهی انجام بدین. 368 صفحه است بیشترش بحث صندوق داره. بخدا اینجوری خیلی بهتر بود. درسته کلیت ماشینا یکیه. اما بهتر بود جدا می شد. ممنونم.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کاش تاپیک صندوق دار و بی صندوق رو جدا می کردید. آخه این چه وضعشه؟ لطفا یه ساماندهی انجام بدین. 368 صفحه است بیشترش بحث صندوق داره. بخدا اینجوری خیلی بهتر بود. درسته کلیت ماشینا یکیه. اما بهتر بود جدا می شد. ممنونم.
    به نظرتون صندوق دار با هاجبک چه فرقی داره؟
    مثلا v9 که صندوق داره فرقش با هاچبک تیپ 6 درچیه؟ اصلا هیچ فرقی ندارن به جز صندوقهاشون
    یعنی v9 همون تیپ 6 صندوقداره با وزن یکم بیشتر و هندلینگ خوبتر
    اگه سوالی درمورد صندوق دارید حتما ضروری خواهد بود تفکیک تاپیک ها . درحالی که اکثرا و تماما بحثها فنی هست

5. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمایی بکنید:
    ماشین 206 sd
    1- وقتی می خوام دور بزنم یا ماشین کجکی از روی یه سرعت گیر رد میشه
    از چرخ یا به نظرم کمک عقب یه صدای "دینگ" مانندی میاد داخل ماشین.
    این مشکل از چی میتونه باشه(احتمالا).
    2- آیا برای استفاده از ضبط یا رادیو درحالت خاموش حتما باید سوئیج روشن بمونه.
    3- وقتی ماشین رو می خوام روشن کنم کیلومتر شما ماشین یه عددی رو نشون
    میده 19200 بعداز استارت خوردن ماشین این مقدار به کیلومتر کارکرده فعلی تغییر میکنه این مربوط به چی هست؟
    4-خیلی خوشحالم که با کمک دوستان عزیز و راهنمایی شما بزرگواران ماشین مناسبی خریدم.
    خیلی ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمایی بکنید:
    ماشین 206 sd
    1- وقتی می خوام دور بزنم یا ماشین کجکی از روی یه سرعت گیر رد میشه
    از چرخ یا به نظرم کمک عقب یه صدای "دینگ" مانندی میاد داخل ماشین.
    این مشکل از چی میتونه باشه(احتمالا).
    2- آیا برای استفاده از ضبط یا رادیو درحالت خاموش حتما باید سوئیج روشن بمونه.
    3- وقتی ماشین رو می خوام روشن کنم کیلومتر شما ماشین یه عددی رو نشون
    میده 19200 بعداز استارت خوردن ماشین این مقدار به کیلومتر کارکرده فعلی تغییر میکنه این مربوط به چی هست؟
    4-خیلی خوشحالم که با کمک دوستان عزیز و راهنمایی شما بزرگواران ماشین مناسبی خریدم.
    خیلی ممنون.
    1- احتمالاً مربوط به همون کمک عقب میشه. باید باهاش بسازی یا اگه اذیت میکنه با یه جنس خوب تعویضش کنی. جلوبندی و لنت و درها و ... 206های ایران خودرو بعد از یه مدت به سر و صدا میافتن.

2- بله.

3- اون عدد مقدار کیلومتر باقی مونده برای سرویس بعدی هستش. مبناش هم 20 هزاره، یعنی هر 20 هزار کیلومتر باید ماشین سرویس شه.

8. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من 206 تیپ 3 دارم
    1- وقتی دکمه Auto رو میزنم خودش A/C رو فعال میکنه این طبیعی هست یا نه؟
    2- اون آچار کنار کیلومتر از اول که تحویل گرفتم روشن بود امروز بردم نمایندگی اینا رو گفتم طرف گفت که اینا برنامه ریزی شون جدید هست و همشون همینجوریه اما من شک دارم
    دوستان اطلاعی ندارن که درست گفته یا نه؟
    کسی از دوستان نبود که منو راهنمایی کنه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من 206 تیپ 3 دارم
    1- وقتی دکمه Auto رو میزنم خودش A/C رو فعال میکنه این طبیعی هست یا نه؟
    2- اون آچار کنار کیلومتر از اول که تحویل گرفتم روشن بود امروز بردم نمایندگی اینا رو گفتم طرف گفت که اینا برنامه ریزی شون جدید هست و همشون همینجوریه اما من شک دارم
    دوستان اطلاعی ندارن که درست گفته یا نه؟
    1- اصولاً AC زمانی فعال میشه که کولر روشن باشه.
    2- ماشین شما چقدر کار کرده؟ کلاً اون آچار توی کیلومترشمار یه علامت ظاهری برای یادآوری برای بازدید خوردو هست و هیچ ایراد فنی از ماشین رو نشون نمیده.

11. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1- اصولاً AC زمانی فعال میشه که کولر روشن باشه.
    2- ماشین شما چقدر کار کرده؟ کلاً اون آچار توی کیلومترشمار یه علامت ظاهری برای یادآوری برای بازدید خوردو هست و هیچ ایراد فنی از ماشین رو نشون نمیده.
    ماشین حدود 300 کیلومتر کار کرده

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز اگه یک بار کتابچه راهنما رو بخونید خیلی از این نکات برطرف میشه.

- تهویه وقتی Auto رو بزنید خود به خود AC یا همون کمپرسور ( نه الزاما کولر ) روشن میشه. حالا چه تو گرما و چه تو سرما. اگه کیفیت تهویه مطبوع میخواین باید روشن باشه ولی خب روشن بودن باعث مصرف بیشتر بنزین و شتاب کمتر و ... میشه که میتونید دستی AC رو خاموش کنید.
    - اون آچار نشان یادآوری کننده سرویس ماشین هست و رو 20 هزار تا شمارش معکوس تنظیم شده که کارخونه محترم معمولا هیچ وقت ریستش نکرده و همینطور رو صفر مونده و برا همین سیستم فکر میکنه که زمان تعمیر ماشین هست! برای تنظیمش وقتی ماشین خاموشه اون کلید کیلومتر شمار رو فشار بدید و نگه دارید و بعد سوییچ رو بچرخونید. حالا رو صفحه از شماره 10 تا صفر میشمره و بعدش شما کلید رو ول کنید. حالا سیستم از 20 هزار تا شمارش معکوس میکنه تا وقتی به صفر رسید مثلا ماشین رو باید سرویس کنید.

این برنامه ریزی جدید و این مسخره بازیا نمیدونم چیه! از قدیم که اینطوری بوده.
    Last edited by noisymind; 02-04-2012 at 20:22.

14. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1.وفتی میخوام دور یه فرمون برم ، حین حرکت پیچیدن اگه سریع اینکارو بکنی از چرخ سمت شاگرد صدای ریخته شدن شن تو تشت یه گوش میرسه.این از چی میتونه باشه؟
    2. وقتی هم آروم میرم مثلا 10 تا یا 5 تا ، صدای ویز ویز از چرخ سمت راننده به گوش میرسه.این از چیه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •