واسه من بعد از دو هفته سرعت پایین امروز بالاخره یکم بهتر شده و به نزدیک 30 رسیده ولی هنوز هم مثل گذشته به بالاتر از 100 کیلوبایت نرسیده.
واسه من بعد از دو هفته سرعت پایین امروز بالاخره یکم بهتر شده و به نزدیک 30 رسیده ولی هنوز هم مثل گذشته به بالاتر از 100 کیلوبایت نرسیده.
من الان با دانلود کردم تو رنج 130kb دانلود میکرد. شبانه هم مثل قبل شده. به نظر میاد به حالت قبل برگشته ولی افزایش سرعتی رو من نمیبینم.
ایول سرعتت خیلی بالاست با 128. کدوم منطقه ای؟! قاسم آباد که نیستی؟با سلام
بله يه مدتي بود بعضي از مراكزش خراب بود
اما الان به حالت عادي برگشته
من توي روز بالاتر از 230 دانلود هست و شب رو هم امتحان نكردم
اشتراكمم 128 هست
موفق باشيد.
من قاسم آباد هستم پیش شماره 661
سرعت روز حدود 120 و سرعت شبانه هم حدود 50 تا 70 در نوسان هست. با لینک مستقیم رپیدباز و اکانتش
سرعت بقیه دوستان چطوره؟
من صبادم
200 روزا شباهم كه استفاده نميكنم
با سلام
نه
سمت دانشجو هستم
كلا منطقه ي وكيل آباد فكر ميكنم يكم سرعتها خوب شده
سلام دوستان،عزیزان من الان از شاتل میگیرم،راضیم از همه چیزش به غیر از پینگ. میخواستم بپرسم به نظرتون بهترین پینگ رو کدوم سرویس دهنده داره؟!
پریروز با شاتل فسق کردم رفتم مخابرات 256 نامحدود به همه میدن 13 تومن ماهی .
هنوز وصل نشده /
یعنی به اون هایی هم که فیبر نوری نیستند, مخابرات خودش ADSL میده ؟
دوم اینکه چطوری تونستی بیشتر از 128 بگیری از این مخابرات ؟ اون مدرکی که بردی چی بود ؟
سلام
منم ازسرویس128 نامحدودشاتل یك ماهه استفاده میكنم(28000تومان) وسرعت دانلودم میانگین37 كیلوبیت است میشه بگیدالان باچه سرعتی با256 مخابرات برای سرویس نامحدود دانلود میكنید و256 رو بدون نامه گرفتیدیا با نامه
اگراطلاعی ازسرعت دانلود 128 وقیمتش دارید وهمچنین نحوه فعال سازی سرویس مخابرات وهزینه های اون باتوجه به اینكه من الان ازadslاستفاده میكنم دارید لطفابگیدتا اگرخوب بود منم ازمخابرات بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)